governante Odesláno Listopad 27, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2016 A kde se pak na xboxu přihlasím? Tak už se povedlo. Dik Citovat
bkkroka25 Odesláno Říjen 21, 2018 Nahlásit Odesláno Říjen 21, 2018 Dobrý den prosím koupil jsem xbox 360 byl myslim ze tam byl flash ale nejde se mi prihlasit na xbox live haze mi to tuhle chybu pri aktualizaci ....moc tomu nerozumim Citovat
Junior Moderators basildon Odesláno Říjen 21, 2018 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 21, 2018 Co myslíš tím že má asi flash? Hraješ pálené hry bebo hry z HDD stažené s internetu? Hodně uživatelů si plete flash Xboxu s RGH úpravou. Citovat
Tomash Odesláno Květen 23, 2024 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2024 Zdravím, máme Xbox 360. Jestli to chápu dobře, tak už neexstuje podpora pro Xbox live. Koupili jsme bazarovku Minecraft Story mode, bohužel vyžaduje stažení DLC online a to již není možné. Jako řešení mě napadlo flashnout Xbox a vypálit zálohu na DVD z jiného zdroje. Xbox jsem rozebral, dvd mechaniku mam Lite on. Je tu nějaký flasher z okolí Plzně? Díky Citovat
Kamel Odesláno Květen 23, 2024 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2024 Obávám se, že se tímto tu nikdo nezabývá. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.