Junior Moderators basildon Odesláno Září 4, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 Mně to jde celý den bez problémů!A to jsem si připisoval ráno na účet koupené MSP body a teď stahuju z Marketu hru Dante's Inferno za MSP body! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sharemans Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 :!: Čau Xkaři.Potřeboval bych poradit od někoho kdo s mím dotazem má nejlépe zkušenost,(pročítám to tady ale takový dotaz jsem tu nenašel)....mám xko dlouho ale až teď mám konečně schopný internet tak bych chtěl zkusit LIVE....Zjistil jsem že mám flag-Failed AP25 Challenge a proto počítám s tím že pravděpodobně dostanu ban ale když jsem do teď byl offline tak je to jedno...jde mi o to jestli se při banu poškodí profil který si vytvořím pro chození na live (chci hrát jen sportovní to ostatní mi stačí offline) (+savy atd..) nebo jestli se poškodí všechny profily(3-do teď offline) (+savy atd...) ?;2. Ten flag by měl jít odstranit když nebyl nikdy online ale nevím jestli to není problém když už byl přehraný několika updaty?A četl jsem že když se to opravuje tak se může stát že XVal vypíše něco ve smyslu že secdata nejsou v pořádku...jestli to někdo umíte řešit s výsledkem Secdata is clean ? :idea::!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crafterr Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 Zdravím, potřeboval bych také radu. Jak přenést účet z jednoho xboxu na druhý? Jde to vůbec? Klidně PM. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 zdravim, pls delal jsem cistku hadru a jednoduse prisel o profil s 12000 G, nepotrpim si na to,ale na netu mam aspon profil s 8,5k g ktery bych rad do xka dostal. Je nekdo ochotny mi ten profil, samzrejme poskytnu jmeno heslo, stahnout a poslat mi ho ? jina varianta asi neni, jak tu moji blbost alespon castecne napravit. Predem diky, pokud se nekdo najde. Mam rgh, na live se nemam u koho dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystal Odesláno Září 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 Dej na tom druhým xbox vytvořit profil a potom vyber stahnout profil online a tam si stáhneš ten co chceš přenést Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystal Odesláno Září 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 Zdravím, potřeboval bych také radu. Jak přenést účet z jednoho xboxu na druhý? Jde to vůbec? Klidně PM. Díky za info Dej na tom druhým xbox vytvořit profil a potom vyber stahnout profil online a tam si stáhneš ten co chceš přenést Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machy Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2012 Ahoj, potřebuju radu, před pár dny jsem si koupil xbox a an i po třideninim snazeni se mi tam nepodařilo autorizovat platebni kartu na xbox live. Když jsem to zkoušel na xboxu přímo, tak mi to tu kartu vzalo, ale když jsem pak chtěl koupit hru, tak mi to napsalo ze to nemuzou autorizovat. Tak jsem to pak ještě zkoušel přes počitac a tam mi to tu kartu nevzalo vubec, jen mi to napsalo, že způsob platby nelze ověřit. Jinak v bance je vše v pořádku, internetový platby mam povoleny a nic nemam zablokovany, takže v tom problem neni, díky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draco de Silesia Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 Ahoj, potřeboval bych poradit s Livkem. na xboxu mám 4 účty (rodina) a pouze na jediný znich se chci připojit k LIVE, ostatním to chci zakázat, ale nevím kde (v minulosti také měli gold účet a teď jim to zůstalo zapsané v popisu). A nevím kde se to připojení k LIVE pro určité účty zakázat dá. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukbe Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Chtěl bych se zeptat jak je to s xbox 360 slim 250 gb a zabezpečenou wifi. Doma mám wifi zabezpečenou WPA2PSK a nekde čtu že to nejde se nato připojit a nekde zas jo tak jak to je ? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radeczek1468627931 Odesláno Prosinec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 Dobrý den, používám email adresu xxxx@live.com na mém windows phone 7.5 a se stejnou adresou se přihlašuji do Windows 8 a nyní jsem koupil xbox 360. Myslel jsem si, že se v xboxu jednoduše připojím s tímto emailem, ale xbox mi píše, volně přeloženo, že email není určení pro hraní na xboxu. To si opravdu musím založit speciální email pro xbox? A jak potom získám přístup k avataru, kterého mám v telefonu? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koldon Odesláno Prosinec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 Asobně mám vyzkoušeno WPA2PSK na domácí WIFI a jede mi to v pohodě Taktéž mám 250 gb slimko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morfeus Odesláno Prosinec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2012 Zdravím,chci se zeptat jak je to momentálně se službou live,respektive na jaký live se registrovat jestli Cz nebo ne ,slyšel jsem ,že prý ten Cz live je nějak ochuzen o nějaké věci oproti tomu Uk ,ale to jsem četl tak před rokem ,tak jak je to tedka? Předem děkuji.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Prosinec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2012 UK, USA a třeba i japonský účet je na obsah určitě o něco bohatší, ale cz live je cz live ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Zdravím,chci se zeptat,co všechno se může stát když si konzoli s flagem připojím na xbox live,nejde mi ani o to,že si mě Microsoft přidá do databáze,a v budoucnosti dostanu Ban,ale co třeba silent update,neznemožní mi to hrát xgd3 hry?,mám jich asi 10 překonvertovaných na lt2 bez ihas a fungují.Jde mi tedy o to jestli mi budou fungovat všechny hry i poté co se poprvé připojím na Xbox live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manu Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 Zdravím registroval jsem si konzoli na UK účet a jelikož mám nový xbox tak mám mít měsíc xbox live gold zdarma, ale přes všechno vyplnění mi to nechce uznat můj pay pal ani kreditní kartu. Neví někdo v čem je problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 Z toho si nic nedělej, taky mi to nebere kartu :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manu Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 a nevíš prosím tě jak se aspoň dostanu k tomu abych měl ten live gold na měsíc zdarma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 založ nový učet, toť vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manu Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 ikdyž ho založím tak se nemohu dostat k tomu gold na měsíc zdarma...mám si dát location na Czech Republic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manu Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 založil jsem nový ale pořád mám ten problém...mám přeměnit na location Czech Republic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
artepp Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 Ahoj, mel jsem ten samy problem. Musel jsem zavolat na technickou podporu XBOXU, kde jsem se s nima domluvil a oni mi poslali kod na jeden mesic zdarma. Musis si dat pozor: mas jenom 3 pokusy na zalozeni uctu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
artepp Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 musis se prihlasit na www.xbox.com tam to najdes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gavi777 Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 prosimte mam dotz,takze kdyz narvu do flashly mechaniky s lt3 origo hru a pripojim se na x box live a budu chtit multiplayer twk muzu dostat ban??myslel sem ze kdyz se tam da origo hra tak ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Jak řekl jeden lump v jistém filmu: "Myšlení je matka omylu, kámo". Ale teď vážně. V minulosti MS dokázal zjistit samotný flash a bylo jedno, zda dotyčný hrál pirajdy, nebo ne. Ban dostal. Zda dokáže zjistit nynější flash je jiná otázka. Tvůrci říkají ne, ale to říkali i posledně. Tzn. teoretická možnost tu opravdu je. Ale na druhou stranu je fakt, že MS už celkem dlouho neměl žádnou masivní ban vlnu, což by mohlo naznačovat, že aktuální flash najít nedokážou. A kdyby ano, stejně už moc nebanují. Pokud nebudeš hrát před datem vydání, mělo by to být v pořádku. Ale nikdo to nemůže říct na 100%, nějaká šance zde je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leo1468627994 Odesláno Leden 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2013 Ahoj potřeboval bych pomoct s xbox live, chci si ho koupit, a tak se zeptám. jako každý xbox můžu hrát live 1 měsíc zdarma,to jsem udělal ale u kámoše. takže jiná IP adresa atd. tak jen jestli když si koupím live na 12 měsíců tak jestli mi to půjde zapojit na stejný profil jako u kamaráda. nebo budu muset vytvořit jiný profil? chci si koupit live asi v electroworldu s nějakou hrou tak ještě poradte jakou http://www.electroworld.cz/product/herni-konzole-hry-hracky/hry-pro-konzole-a-pc/X360CRYSIS2/crysis-2-hra-pro-x360 http://www.electroworld.cz/product/herni-konzole-hry-hracky/hry-pro-konzole-a-pc/X360MOHLIED/ea-medal-of-honor-limited-edition-hra-pro-x360 http://www.electroworld.cz/product/herni-konzole-hry-hracky/hry-pro-konzole-a-pc/X360NFSSHIFT/need-for-speed-shift-hra-pro-x360 prosím o co nejdřívější odpověd díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.