Dominik Hrach Krajcr Odesláno Srpen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2015 chci si koupit live na xboxu přimo dam tam čislo karty a vše a pak mi to napíše že se to nepodařilo že to mam zkusit dýl.. nevíte kde je chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Srpen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2015 mas povolene platby na netu na karte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Hrach Krajcr Odesláno Srpen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2015 Neměl sem díky za radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Hrach Krajcr Odesláno Srpen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2015 Zdravím stal se mi problém koupil sem si live přimo na stránce xboxu jenže žádný změny tak sem to koupil přimo v xboxu a kouknu na učet a strhli mi 2 x livko na 1 měsíc tak sem to jedno zrušil napsaly mi že do 7 dnu i vráti peníze a livko šlo pak mi vypadl internet na 5 minut stahoval sem hru metro last night a member mám free ale ta hra se dostahovala ale když chci jt hrat multiplayer tak mi to píše že nemám live... nevíte kam se mám obrátit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Srpen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2015 Na podporu číslo9 najdes na netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubajz2016 Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 Ahoj chci se zeptat,když si stáhnu hru z xbox live,gta sa plna verze a skončí mi platnost xbox live,bude pak hra hratelna kdyz nebude zaplacené live?popřípadě je lepší si ju koupit na cd nebo je to fuk?na x.live je levnější.děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 20, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 Pokud si hru koupíš, zůstane ti natrvalo. Pokud bys ji chtěl hrát online, musíš si platit zlaté členství. Verze na DVD a ze Store jsou totožné, placku můžeš kdykoliv prodat, zatímco verze ze Store je vázaná na účet, ke kterému byla hra zakoupena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martas2203 Odesláno Červen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2016 (upraveno) Zdravím mám opět problém s registrací na xbox live (360)... už mám jeden funkční účet na xbox live a ostatní nejdou připojit.....hlásí mi to chybu 807b0193 a při kontrole připojení se mi zobrazuje žlutý vykrřičník (viz. foto) .... Kolik můžu mít na konzoli účtů v xbox live??? díky za odpověď další hlášky co se mi zobrazují.... :-( Upraveno Červen 10, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 10, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2016 Na vysvětlenou, nevím přesně jestli je počet profilů, které můžeš mít na jedné konzoli vytvořemé, limitován nějakým množstvím, ale jsem si jistý, že těch profilů můžeš udělat víc, než je členů ve tvé domácnosti. Ne každý přitom musí být zároveň spárovaný s Live, to už je volba uživatele. Nebavíme se teď o zlatém (Gold) členství, to je jiné téma. Obrázek č.1 a zároveň č.3 tě informuje o nějakém omezení na tvém připojení k internetu. To připojení je funkční, ale je tam nějaká limitace. Pro bližší detaily bys musel stisknout tl. "Y" na ovladači, tak jak je v nápovědě na obrázku č.1. Obrázek č.2 tě informuje o tom, že účet, který se snažíš použít pro nějaký XBLive profil, je spojený už s jiným profilem a ať zvolíš jiný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martas2203 Odesláno Červen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2016 díky za odpověď... takž více profilů na konzoli může být spárováno s live?? dobře to chápu ... jenže nějak mi to nejde :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 10, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2016 Ano, každý offline profil může být přihlášen k Live. Každému ale musíš vybrat unikátní profilové jméno a přidělit unikátní e-mailovou adresu. Jestli tím, že ti to nejde, myslíš tu hlášku z obr. č.3, tak jsem ti v přípaspěvku nad tvým vysvětloval, že snažíš asociovat účet Microsoft k nějakému profilu, přičemž tento je již asociovaný k jinému profilu a proto to nelze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martas2203 Odesláno Červen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2016 takže co včil navrhuješ??? jde mi o to abych já hrál hru a skončil bych v 10 levlu a syn by to mohl hríát od znovu .. tu samou hru.. určo tomu rozumíš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SarkaFarka Odesláno Září 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2016 Ahoj, našel by se prosím někdo trpělivý, kdo by mi polopaticky dokázal pomoci s nastavením Xbox 360 a poradil jak to spárovat s účtem který jsem založil na Xbox stránkách? Předem moc díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
governante Odesláno Listopad 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 Ahoj, Snažím se připojit xbox 360 na internet. Xbox jsem propojil LAN kabelem s routerem. Když dám kontrolu připojeni tak mě to hodí žlutý vykřičník mezi Network a Internet. Poradi někdo co dál, jak to vyřešit? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 20, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 To může signalizovat jen to, že nemáš směrované porty směrem z internetu na konzoli, což může lmitovat online hraní. Připojení jako takové, na Store apod., by však mohlo fungovat. Zkoušel jsi to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
governante Odesláno Listopad 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 Při připojení se provedl nějaký update ale jinak to nikde nic nenacte a vyskočí nějaká chyba : status Code 8C30002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 20, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 No pokud se ti provedl update dashboardu (předpokládám na aktuálně nejnovější verzi 17511), tak se ti provedl z internetu a to by znamenalo to co jsem psal, že spojení do internetu je funkční. Nebo kde přesně ti to hlásí tu chybu 8C30002? (kdyžtak sem dej screen). Případně, podívej se SEM, jestli něco z toho nemůže být tvůj případ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
governante Odesláno Listopad 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 Hlavní menu mám takto, ale jinak nic jiného co by mělo jít z internetu mě nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 20, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 No ale obrázky tam na těch dlaždicích máš a ty se natahují z inzernetu (bez něj jsou prázdné). Zkus najet třeba na "Games" a dát "Search games" a uvidíš, jestli si to najde požadovanou hru ve Store). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
governante Odesláno Listopad 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 Nic to nenajde, a když potvrdim třeba tu fifu co je na hlavní ploše tak mě to hodí tu chybu 8C30002. Teď jsem si uvědomil že asi nemám účet live ale když se snažím ho založit tak mě na konci skočí tato chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 20, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 Je ta konzole nějak modifikovaná? (RGH apod.). Zkus dle odkazu z mého předchozího příspěvku ověřit, že na konzoli není zapnuté filtrování obsahu. V poslední řadě zkus TUTO nápovědu (s ohledem na kód chyby viz. tvůj poslední screen). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
governante Odesláno Listopad 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 Xbox jsem kupoval starší ale hrál jsem vždy jen originál hry, co bylo před tím nevím... Bohužel toho moc nastavit nejde, jelikož to není podsvícené Asi mě nezbyte nic jiného než ho vyhodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 20, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 Ty nepodsvícené položky se zaktivní po vytvoření profilu, ten kinect po připojení kinectu. Hlavně je potřeba nepanikařit a číst a zkoušet vše, co jsem psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
governante Odesláno Listopad 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 Jenže tím ze mě nejde založit účet tak se skoro nikam nedostanu, co jsem mohl z výše popsaných mohl zkontrolovat udělal jsem a stále nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 20, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 Zkoušel jsi to s tou e-mailovou adresou a účtem Microsoft? Oni teď zvýšili bezpečnost účtů a všechno několikrát ověřují. Přečti si odkaz z mého posledního příspěvku. Začni tím, že si vytvoř účet Microsoft (pokud už nemáš), udělej to z webového prohlížeče PC, když ti to nejde na konzoli. Jakmile ho budeš mít a bude ověřený, použij přihlašovací údaje v konzoli namísto toho, abys ten účet zakládal v konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.