toro Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 GOLD si zaplatíš na časové období ( měsíc , tři , rok ) . V té době neomezeně . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HABAN Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 GOLD si zaplatíš na časové období ( měsíc , tři , rok ) . V té době neomezeně . Diky moc!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HABAN Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Jeste bych se chtel zeptat,jestli je mozny stahovat obsahy z LIVE (mapy,skiny,DLC atd.) a nakupovat za microsoft points i kdyz si necham Xko flashnout? mam doma totiz 3O flash her, a nechce se mi kupovat 11 origo :( A jestli muzu dostat BAN za hrani online s flashem. Diky za odpoved :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 http://console-forum.net/tema/79973-xbox-360-pro-zacatecniky-aktualizace-18-7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HABAN Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 http://console-forum.net/tema/79973-xbox-360-pro-zacatecniky-aktualizace-18-7 Je to sice moc informaci najednou,ale vsechno potrebny sem se dozvedel . THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joche112 Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 muzu se zeptat me tam nejde 2 heslo na potvrzeni ????? Newím co s tím:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joche112 Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 muzu se zeptat me tam nejde 2 heslo na potvrzeni ????? Newím co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Podívej se do nastavení xboxu , jestli tam máš LOCALE Czech republic tak proto ti to nejde . Musíš si dát US .Máš to v návodu - bod 6 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joche112 Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 No' date=' jestli ti to píše jenom tohle tak počkej ... ještě můžeš testnout připojení - skočíš do system settings -> Network settings -> Test Xbox LIVE connection.[/quote']a jak tak se priblizne ceka ?????taky mi to nejde a chtel bych dat skate 3 tak pls napis jak dlouho dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 funguje internet stejne jako na pc nebo se musim registrovat na xbox live? (nechci zadny poplatky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 Prosím poraďte mi. Chci se přihlásit na LIVE, registroval jsem se na xbox.com... A když na xku dám join to Xbox LIVE tak mě to rovnou šoupne na registraci... a když v tý registraci vyplním mail tak mi to píše, že už je používaný... Takže bych potřeboval vědět kde se jenom přihlásim na LIVE (né registruju).... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MCkaTo Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 Ahoj chci se zeptat jestli jde neak obejit region pri stahovani veci rad bych si stahl map pack do gow2 a pise my to ze sem ve spatnym regionu tak jestli to neak jde stahmout jinak diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 Ano jde, podívej se do tutoriálů .... http://console-forum.net/tema/58824-jak-stahovat-restricted-obsah-z-xbox-live :) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Zdravím, mám problém, že se stále nemohu připojit k Xbox Live. Zkoušel jsem to přes router, vše jsem nastavil na automatic. K intenetu se mi to připojilo, ale u Xbox live to vyhodí chybu. Do routeru má připojené i PC a PS3 a vše funguje jak má. Pak jsem teda zkusil odpojit kabel z routeru a zapojit jej přímo do Xboxu a nastavil IP,DHCP atd. (tak jsem měl dříve připojenou PS3jku) a zase nic, ten samý problém. Nevím, proč je tak komplikované připojit Xbox k LIVE když PC (k internetu) a PS3 (k PSN) s tím nemají žádné problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deli Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Cau.Chtěl bych se zeptat jaká je komunita Xlive na fps hry a sportovní(fifa,nhl,ufc).Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janko580 Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 kdyz uz nemam aktivni profil a nemam live tak ban nedostanu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SGCZ Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 omlouvám se za OT ale mám dotaz měl sem login na Live, pak jsem updatoval Xko na beta dash a jel jsem na novém ofline účtu(původní v xku nebyl) nyní po update se na live muzu prihlasit na live(jsem smiren s BANem) co se stane kdyz se pokusim s ofline uctem prihlasit na Live na puvodni ucet? Prijdu o nahrane ajchy a je to vubec mozne se k nemu prihlasit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mayk001 Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Sry vim ze to tu urcite nekde je ale jak zistim jakej mam firmware (abych hned nedostal ban co pridu na LIVE)... pls predem diky za odpoved.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys.96 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 bude mi na hraní přes xbox live stačit internet s downloadem 10MB/s a uploedem 1MB/s? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 bude mi na hraní přes xbox live stačit internet s downloadem 10MB/s a uploedem 1MB/s? Bohatě .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Nejde se mi připojit na live, jak to mám udělat kabel z modemu sem strčil do xboxu dám test conection a jak tam běhá xbox 360 do network tak se tam vždycky ukáže křížek.. nechávám tam automatik ale ip adresa a všechno ostatní je 0.0.0.0 a když sem to tam dával manuálně tak mi to taky nešlo. nevíte proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deli Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Mam takovej problém.Koupil sem novej Slim a chci se připojit na net.Zkoušel sem test připojení a naistaloval sem novej dash.Potom sem si chtěl založit účet na live s emailem na gmail.psalo to klasicky že ted to neni možný se připojit.No tak sem si udělal na hotmail a psalo to to samý.No tak sem zkusil test připojení znova a píše mi to něco jako že se můžu připojit na xbox live ale že moje aktuální internetová konfigurace mi limituje online(nevim jak to přelouskat přesně z tý anličtiny aby to znělo líp).No a ať kliknu na info abych to zprovoznil a tam píšou že můj NAT type je moderate.Přesně nevim jako co to znamená.Mam resetartovat modem nebo router.tak sem restartoval modem a nic.router sem teda ještě nezkoušel.Můžete někdo poradit,Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Mám na XBOXu 3 účty, jak je připojím na live ? Jsem normálně připojenej , ale jen s jedním účtem. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deli Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Tak už sem to vyřešil jede to.Jen jestli mě to pustilo s Moderate nebo se to otevřelo na Open.Nevíte někdo kde to zjistim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaucho1 Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 No mě by právě zajímalo jakou minimální rychlost bych měl mít aby šlo hraní v pohodě. Chci si pořídit net a samozřejmě chci přihlédnou na xbox. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.