Sidonio Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 a co ty ledy nebo náký vylepšení do elh nejsou? Addony do NHLka 10 a 11 je jeden velkej problém The Grafixer dlouho řešil úpravu NHL 10 na Xboxu (stejně se mu povedlo vyřešit jenom přepisování textu) a prý 11 je zase jiná oproti desítce, takže do té se moc nepouštěl. Tady jsou odkazy pro více informací: http://s-games.eu/2010030003-addony-na-xboxovu-nhl-10-nie-su-nerealne.html http://s-games.eu/2010040001-tvorba-do-next-genoveho-nhlka-znova-o-krok-vpred.html http://s-games.eu/2011040002-dockame-sa-niekedy-addonov-na-nextgenovu-nhlku-i.html http://s-games.eu/2011040003-dockame-sa-niekedy-addonov-na-nextgenovu-nhlku-ii.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macdaddy1468625894 Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 ^ ok dík za odpověď, z jakýho data jsou ty zatím nejnovější soupisky ? a hlavně jsou tam aktuální soupisky nároďáku a českých klubů ? Soupisky nároďáku a českých klubů , podle mě nemaj žádnou aktualizaci, mám takovej pocit že se to týká jenom NHL, ale nevím to jistě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 ^ ok dík za odpověď, z jakýho data jsou ty zatím nejnovější soupisky ? a hlavně jsou tam aktuální soupisky nároďáku a českých klubů ? Tak extraliga má špatný soupisky celkem a repre má soupisky z OH 2010 bych to tak přirovnal takže jiný tam nejsou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 Ohledně soupisek snad stačí poznamenat, že za slavii ještě nastupuje Červenka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 ^ sakra a já sem se tak těšil že si zahraju za repre v dnešní podobě :/ asi si udělám nějaký přestupy sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 v žádném ročníku NHL nebyl kompletní národní tým. Vždy tam byli hráči s NHL a možná tak z extraligy. Prostě hráči na které má hra licence. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukmignon Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 tak to je docela dost nedostatků oproti pc verzi, kde ty addony jsou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 co ti na to mám říct, není to NEDOSTATEK hry, kupuješ si přece NHL ne MS 2011. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukmignon Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 podobnou reakci jsem čekal a samozřejmě to chápu :-) a máš pravdu. já si ale chci koupit NHL11 za účelem hraní extraligy a MS. má to cenu? vzhledem k tomu, že poslední ročník na pc je 09 tak mi zřejmě nic jinýho nezbývá co? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Extraliga je tam v pohodě, MS nevím nejvíce jsem hrál NHL. Každopádně je to nejlepší hokej na trhu, to ti garantuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukmignon Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 dneska pro něj jdu, tak snad nebudu litovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sidonio Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 Ty soupisky atd. nejdou bez PSNka někde jinde stáhnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 Dokud nepojede PSN tak to asi nestáhneš, první loguješ PSN a pak EA server. Jinde to určitě nestáhneš. Budeš muset vydržet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 chtel sem se zeptat ohledne tech soupisek ... projizdel sem google ... a narazil sem na to ze ty soupisky tam jdou stahnout aji bez PSN ... ale nwm jak je mam nahrat na HDD u PS3 ... nemate stim nekdo zkusenosti? :-) je to vubec pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukmignon Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 tak mám konečně ps3 i nhl... moje první dojmy..hokej je to fakt pěknej, hraju ovládání výchozí. oproti ovládání na pc je to fakt hodně nezvyk. zvlášt to používání pravý páčky. bodyčeky ani střely mi s tím zatím moc nejdou. při tomhle ovládání se asi nejvíce používají právě páčky a pak R1 a R2 je to tak? náký tipy jak pomoct do začátků někomu, kdo pařil léta hokej na pc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Taky se chystam zacit hrat NHL11 a tez by bodly nejake TIPY A TRIKY pri ovladani... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 doporučuju pořádně projít toho průvodce co vás vše učí.. jako např. vhazování atd. S výchozím ovládáním je to ze začátku dřina ale když se to naučíte nebudete chtít hrát jinak. Pevné nervy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukmignon Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 hraju na výchozí. ale mám dotaz - začalo se to chovat nějak divně. at dám zapnuto nebo vypnuto tak automaticky bruslí pozadu. ikdyž mám nastaveno střídání automaticky tak mi sami nestřídaj. pravá páčka někdo bodycheckuje hodně, někdy vůbec...nechápu proč. čím to prosím je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canucks Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 cau borci vychozi a vlastni ovladani je uplne stejne na ovladani ne? akorat u neceho jsou treba prohozene tlacitka ne? rikam to dobre? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 ^ myslíš Výchozí a Klasické ? jestli jo tak je v tom rozdíl, s výchozím můžeš využít všechny možnosti ovládání jako zvedání hokejky, krytí puku, manuální střídání formací atd. a to s klasickým ovládáním nejde. Koukni do manuálu a zjistíš jakej je mezi něma rozdíl ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canucks Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 tam je vic ovladani- vychozi, vlastni, klasicke, nhl 94 a jeste mozna neco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 nejkomplexnější ovládání je Výchozí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukmignon Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 už se do toho konečně trochu dostávám a mám zas pár dotazů: 1) když si uložím svoje herní nastavení, dá se nějak implementovat do novýho režimu hry? nebaví mě to tam pokaždý nastavovat znovu 2) jak je to se soupiskama? stáhly se mi nějaký, nejnovější myslím v2.01 - mám nastavit přímo tyhle, nebo nechat nejnovější? ani u extraligy ani u českýho národáku jsem ale v těch soupiskách nezaznamenal změny, je to možný? ta ELH je tam pěkně stará, červenka ve slávii, za vary nákej loginov, vůbec neznám... :-( 3) to že tam chybí KHL znamená, že jágra nelze nikde koupit a hrát se za něj dá pouze v CZECH týmu? 4) korektní dresy národáků se někdy nedají stáhnout? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 já hraju na vlastní ovládání a jediný rozdíl co jsem zpozoroval mezi vlastním ovl. a výchozím je : ------------------------------------------------------------------------------------------- u vlastního se bodycheck provede stisknutím tlačítka R1 a pravým analogem u výchozího se bodycheck provede pouze pomocí pravého analogu EDIT : Lukmignon : ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1) když si uložím svoje herní nastavení, dá se nějak implementovat do novýho režimu hry? nebaví mě to tam pokaždý nastavovat znovu - nevím já třeba když si rozehraju novej turnaj tak to musím taky znovu nastavovat :( --------------------------------------------------------------------------------------------------- 2) jak je to se soupiskama? stáhly se mi nějaký, nejnovější myslím v2.01 - mám nastavit přímo tyhle, nebo nechat nejnovější? ani u extraligy ani u českýho národáku jsem ale v těch soupiskách nezaznamenal změny, je to možný? ta ELH je tam pěkně stará, červenka ve slávii, za vary nákej loginov, vůbec neznám... :-( - aktualizuje se pouze nhl sestavy pokud vím...a navíc neoddělají červenku ze slávie když nemají licenci na khl ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 3) to že tam chybí KHL znamená, že jágra nelze nikde koupit a hrát se za něj dá pouze v CZECH týmu? - ano, pokud nelze nějak předělat z národního týmu tam kam ho chceš... ------------------------------------------------------------------------------------ 4) korektní dresy národáků se někdy nedají stáhnout? - oficiální cestou ne, EA nemá licenci na národní dresy -------------------------------------------------------------- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost_ Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 jojo peckovani hra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.