folty.hans Odesláno Červenec 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 termix: ono víš tam to je pod takovou stříškou takže no problemo, a když bude vedro zalezem dovnitř :thumbup: theme já bych něco přidal..........ale počkáme jak ostatní.........i když v tom vedru vonice.....no uvidíme co ostatní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Právě,že ve vedru je vodnice prime...Nefouká vítr a kouř se pěkně rozprostírá...A navíc je intenzivější chuť.Jenom mi pak napište,jestli jí mám s sebou táhnou nebo ne...Je to docela těžký,tak mi napište buď yes or no.Thx. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Klidne toho muzem podniknout vic, prece jen den je dlouhej...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Červenec 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 a nikdo jinej z lbc už neni????to se mi nezdá :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 no ja bych asi jel, pokud mi do toho nic nevleze (sice sem z Teplic ale srazek si nemuzu nechat ujit)... ale psp mam prave nove a her moc nemam.. spis vubec (tak jestli by to nevadilo :D ) a udelal byste mi tam kdyztak nekdo DG (ja se jaksi taksi este bojim :D ) kdybych tam prifrcel?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Červenec 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 no hele tak přijed můžeš to je jasný........no dg.......já na to odborník nejsem to se dohodni s jinejma.....ale přijet můžeš......btw. až z Teplic to by se ti chtělo? :D ale jo přifrč, budem rádi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 DG v poho :dozey:......jen si vem GTA nebo Lumines jestli je potřeba :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 tak liberec neni nak extra daleko... sem tam cca za hodinku nebo max. za dve takze pohoda... aspon bude nakej ten vylet a zazitek ze potkam nakyho cloveka s psp :D ... v teplicich zadnyho neznam kdo by mel tuto vecicku... jo a snad se na DG nekdo najde :) EDIT: ja mam FW 2,71 s deskou TA-082 (myslim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 tak liberec neni nak extra daleko... sem tam cca za hodinku nebo max. za dve takze pohoda... aspon bude nakej ten vylet a zazitek ze potkam nakyho cloveka s psp :D ... v teplicich zadnyho neznam kdo by mel tuto vecicku... jo a snad se na DG nekdo najde :)EDIT: ja mam FW 2,71 s deskou TA-082 (myslim) My ti to tam downgradnem :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 ok super :) ... zejtra se pujdu podivat v kolik mi tam jede vlak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Ohledne ty vodarny: Mohli by jsme na ni zajit bud do CrazyMousu(u stavebky) nebo jsem nasel jeste jednu cajovnu..... Aby ji chudak THEME nemusel tahat...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 kua :(...ve střed nemám čas..asi nebudu mít celej tejden......kdyžtak pojedu příště ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 sry za OT: ale s tim datumem ste to prehnali, premysleli ste na ostatni cleny fora, kterym bude bez nas smutno, a kdyz se pridate jeste vy... to bude breku... a navic zaridime KFC rekordi videlky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Jeste jedna dulezita vec, nekdo by mohl dovalit fotak, muj je uplne rosekanej..:( Aby jsme se pak meli cemu zasmat..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Jeste jedna dulezita vec, nekdo by mohl dovalit fotak, muj je uplne rosekanej..:( Aby jsme se pak meli cemu zasmat..:D Já bych moh fotit mobilem :). Foťák se mi nechce nahat..:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 Tak chlapci musíte se dohodnout do jaký pudete hospy před tim kfc ještě asi nebudu spíš dorazim až pak nebo do čajovny?Znáte to u Želvy?Jinak už se těšim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Červenec 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 želva může bejt.......tam je to super...... btw: termixi o co ti kromě spamu furt de? :dozey: promin ale nepochopil sem to co si nám chtěl sdělit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 Chodí tady někdo z vás na Bojiště? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 Chodí tady někdo z vás na Bojiště? Já přece :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 Hergot na bojiště jsem se hlásil...Na Maturitní obor.Hele tabáček už mám,tak jestli chcete...A u kamený želvy good,vím kde to je.Už se fakt těšim.DG jsem dělal už asi 7x,takže pohoda.Já se TĚŠIIIIIIIIIIIIIIIIIIM!!!Do čajky v poho.Chcete tu vodnici nebo ne???Mám 2Mpix na 6280...Fotí dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 Takže pánové ve středu v půl jedný před Kej eF Cí,jasný?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Červenec 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 jasný, mam to zaškrtnutý v kalendáři :lol: :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 takže já bych měl bejt zhruba v 11:20 na autobusáku, ale je to dálkáč takže možná přijedu pozdějc... :dozey: EDIT: aha ono je to v pul jedny :dozey: tak to musim najit jinej bus :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 Já na to myslím denně... 2 marek_2080: Hele jako odkaď dojíždíš? Kdyžtak kdo by přišel pozdějc,tak BUDEME ČEKAT DO 12:40 A PAK JDEM OBJEDNAT JÍDLO A PŮJDEM NAHORU...TEDA JESTLI TAM JEŠTĚ BUDE MÍSTO...POZNÁTE NÁS PODLE STOLU PLNÝHO TAKOVEJCH MALEJCH,ČERNEJCH KRABIČEK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 Já na to myslím denně...2 marek_2080: Hele jako odkaď dojíždíš? Kdyžtak kdo by přišel pozdějc,tak BUDEME ČEKAT DO 12:40 A PAK JDEM OBJEDNAT JÍDLO A PŮJDEM NAHORU...TEDA JESTLI TAM JEŠTĚ BUDE MÍSTO...POZNÁTE NÁS PODLE STOLU PLNÝHO TAKOVEJCH MALEJCH,ČERNEJCH KRABIČEK. dojíždim z Turnova... Jinak už jsem si našel lepší spoj... Na autobusáku budu ve 12:30 když to dobře půjde... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.