folty.hans Odesláno Červenec 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 Marek ok, tak čekáme před kfc :), budu řvát dozey rulezz, dozey rulezz :D :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 Co to znamená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 Marek ok, tak čekáme před kfc :), budu řvát dozey rulezz, dozey rulezz :D:dozey: ok :lol: Kdyžtak mi někdo dejte číslo na mobil abych vám moh´ napsat že to má spoždění :dozey: Abyste tam zbytečně nečekali:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 Marek ok, tak čekáme před kfc :), budu řvát dozey rulezz, dozey rulezz :D:dozey: lol folty :D:D:D...škoda že nemůžu přijet :(...no pojedu příště konečně snad i s PSP :D :dozey: :dozey: :dozey: :dozey: :dozey: :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 Tak Co S Tou VodnicÍ?????????????????????????????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 Tak Co S Tou VodnicÍ??????????????????????????????????????????Jestli se s ni nechces tahat, tak na ni muzem nekam zajit......:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Červenec 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 já bych pak šel do želvy :) dyžtak at kořas dá kontakt třeba Markovi, mohli by se znát z bojiště a pak mu můžem písnout sms :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 já bych pak šel do želvy :) dyžtak at kořas dá kontakt třeba Markovi, mohli by se znát z bojiště a pak mu můžem písnout sms :) Jak to bude s tema kontaktama....?????:D:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 Už jsem ti poslal svoje číslo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 Jj už tě mám v kontaktech :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 Prozvoň...Můžem se sejít třeba už zejtra...Jenom my dva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 Prozvoň...Můžem se sejít třeba už zejtra...Jenom my dva. Kde máš na mysli? :D :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 THEME se mi psal na sms jestli by se s nim někdo nesešel už zejtra. Jeho telefon: 607 765 202 :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 Zdrawim hosi... tak ja asi neprijedu pac este nekam musim ject... budu se snazit to nak udelat abych prijel ale newim newim :( ... snad to vyjde priste :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 Nechce Se NĚkdo Jen Tak SejÍt UŽ Dneska??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Červenec 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 tak co péra, těšíte se zejtra? ;) poslední věc, zatim sme domluvený na dvou hrách.......burnout dominátor (nebo legends) a GTA vice city...... kdyby někoho ještě něco napadlo, tak dejte vědět, jaký hry sou ještě dobrý přes multák....a když někdo donese dvd s hrama bude to super...... ;) :dozey: tak zejtra ve 12:30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 Jak už jsem pravil,mám 8 DVD s hrama a filmama a k tomu jsem od kamaráda dostal karton tabáku do vodní dýmky,takže jí klidně vezmu.Teším se,těším,ale bude hnusně.Jo a mám v prdeli PSP...Nejde mi tam VCS,píše to 80020148...Mám v háji FW...A nesnáším BD...Co takhle Mx vs. Atv?To je jedno...Mám tam asi 35 her,takže je to ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 Up............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 Tagže pánové zejtra se tam na tu půl jednou nedostanu poprosil bych vás kdybste mi pak napsali sms na 732 320 544 kde ste to nakonec zakempili a já se tam pokusim dorazit abych to tam ale znal, budu v lbc nejdřív asi tak ve dvě tak uvidim jak to budu stíhat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 Okey,já ti ve dvě napíšu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Červenec 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 theme: a gta: lcs ti jde? nebo si to už vyřešil??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 Hele beru s sebou ty DVD a myslím,že už to půjde...Mám jiný FW.Vem notas a zejtra tedy v 12:30 před KFC...Budu na sobě mít hnedo-žlutou bundu.Už se nemůžu dočkat!Zatím doboru noc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Červenec 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 héééééj tak to byly mrdyyyyyyyyyyyy............................................................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 copak:?: povedlo se:?: ;) taky chcem v plzni uspořádat sraz tak hoďte rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Červenec 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 co já vim jaký rady.....no byli sme v mekáči, já měl notas, tak sme se dohodli na gta vice city, tak sme v mekáči asi dvě hodky pařili, pak sme šli na kotel dlouho na vodnici (dali sme dvě) u toho zase zapařili asi tři hry přes multák a pak sem šel s THEMEm na pívec...... dobrá rada ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.