el-barto Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 jn, já je snažim překecat na čajovnu ;) (podle mě je to lepší než McDonald) EDIT: jak píšeš toho dozey smajla:?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 Hehe, tak dneska to byl kotel.... Skvely lidi, parby.....:D Proste, nemam si na co stezovat...:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Červenec 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 : dozey : bez mezer takhle je ten smajl......................................... no hele mekáč náhodou dobrej :thumbup: ale čajka je čajka ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 Tak to teda pánové jo pecky,pecky,PECKY!Nejdřív jsem se bál kdo přijde,jestli nějáký intelektuálcové,nebo tak...Ale nejdřív Matteo,v pohodě kluk,potom Folty...V phoodě kluk,potom Wiwer v pohodě kluk...Potom Marek_2080 a v pohodě kluk a nakonec Kořas a jak jinak než...V pohodě kluk!Prostě super!I ty místa,ale ta čajka nebo u těch garáží to bylo prostě nejlepší...Co dodat...Chtělo by to větší výdrž baterie a víc peněž...No peněz by to chtělo vždycky víc,ale i tak to bylo prostě FAKT SUPER!!!Všem doporučuju srazy!Jo a ta 14´ka ně docela pokotlila... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 Fotky: http://www.edisk.cz/stahni/20745/I.-PSP-sraz.rar_9.59MB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 Fotky: http://www.edisk.cz/stahni/20745/I.-PSP-sraz.rar_9.59MB.html Diky za fotky ;) Z kazdyho PSP srazu by mela byt nejaka takova pozustalost :) Jinak, kdo je ten blondatej a kdo je ten s tim ksiltem? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Červenec 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 no blonďatej je Matteo, je na všech forech jen ne na tomhle :D psp má už dlouho a vyzná se ;) s těma brýlemi je MAREK 2080 ten s tou kšiltkou sem jááá :oops: :D a ten nejvyšši v těch slunečních brejlých v oranžový bundě je WIVER.... no a na jedný fotce se mihnul i THEME :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 hezký fotky, z mobilu nebo foťáku:?: jo a THEMEho jsem nepoznal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 hezký fotky, z mobilu nebo foťáku:?: jo a THEMEho jsem nepoznalTHEME je na fotce videt jen jednou a to u tech garazi.... Stoji uplne napravo:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 muhahah.. luxusni fotky chlapy :dozey: :love: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 Tak chlapy škoda že sem musel tak brzo vypadnout ale musel sem splnit pár poviností "muže" :D jinak rád sem vás poznal příště zase hodíme srázek ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-cream´c Odesláno Červenec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2007 Hezky! von byl sraz jo? :D tak jo budu tam! nedáme si třebaz ICQ...myslim ty lidi z LBC?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Červenec 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2007 cream: no jo byl :) a povedenej............odkud si?? kořas: no joo povinnosti muže :D jasný.... tak koukej pořídit psp slim a něco zahrajem :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matteo Odesláno Červenec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2007 Tak dneska jsem se konečně rozhoupal k tomu se zaregistrovat. A co nevidím, Matteo už existuje. Řikam si, co to je za socku, že používá mý jméno... No, byl jsem to já :). Jsem tady reglej už přes rok :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Červenec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2007 Dáme další sraz!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-cream´c Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 Ale hovno Cream! prostě Scream´c! sem z LBC woe...z Bojiště.. A co s tim ICQ? to je to tak intimní nebo si ho dáme at může liberec kecat po ajsku?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Srpen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 Ted sem se vratil z dovoleny a mam ted 14 ni volno, takze... TO CHCE DALSI SRAZ!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 Kontaktuju Foltyho a něco vymyslíme...Teď mám čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Srpen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 zdar lidi, ve čtvrtek se vracim z dovolený, tak pak se můžem domluvit, teď sem tu čtrnáct dnů nebyl......tak moje icq je 447 825 710............. tak jen co se vrátim na něčem se domluvíme.... zatim čus :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 Ja zas jedu na soustredko...tak nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Srpen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 hej péra co příští tejden se sejít???je tu příští tejden někdo??? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 hej péra co příští tejden se sejít???je tu příští tejden někdo??? :)Ghe folty, coze? Ty zijes?:D Pristi tejden bych se mel nachazet v blizkem okoli, tak snad bych si mohl udelat cas...:D:dozey:Mozna, ze by mohl dorazit i exist... Co???:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Srpen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 já žiju, flákal sem se trochu na Slovensku (kamaráde tam maj holky :D ) no já bych to viděl tak středa čtvrtek co??? ať se vyjádřej ostatní.... a počítám s tekkenem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 Jo tak na Slovensku...:) A za holkama...:D No jooo.....:D Jinak v tu stredu bo ctvrtek by to slo...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 To tu zrovna nejsem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.