Dodos Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 jo to by se hodilo potreboval bych flashnout psp tak kdyby se nasla nejaka dobra duse......:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
House Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 Potreboval bych taky flashnout psp :psp:Kolik za to budete chtit?pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Červenec 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 tož někdy v srpnu bychom se mohli sejít, tekken nám od někoho napučuje psp a nouproblem :lol: kdyby někdo v srpnu chcel, napište sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 Se mnou pocitejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
House Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 Mozna jeste tak napisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepe55 Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 čus Folty já půjdu jsem s tebou chodil na základku ,kdyby někdo chtěl downgrade v LBC ať napíše na icq 446 977 261 nebo krupepe55@gmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 mozna bych prijel kdyz bude cas a vemu s sebou i 5ti kolikovy kabely tak kdo ma zajem at prinese 300kc takze sraz je u kfc naproti tesku ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BooDha Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 ¨Čau Včici Liberečáci nechcete udělat nějakej novej sraz třeba příští mněsíc??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
House Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 ja bych sel a kamos mozna taky:)tak kdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vytryol Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Toz ja bych se taky ukazal...Potreboval bych od nekoho z vas s necim pomoct...konkretne s rozjetim FF7 na psp zkousel jsem to horem spodem, ale nejde mi to ani s loaderem...Treba by mi s tim nekdo z vas umel poradit... Tak kde, kdy? Jo jinak, abysme vedeli kdo prijde: Honza, 21, student AJ a Filosofie na TUL (doufam, ze tam nebudu za duchodce:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepe55 Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Toz ja bych se taky ukazal...Potreboval bych od nekoho z vas s necim pomoct...konkretne s rozjetim FF7 na psp zkousel jsem to horem spodem, ale nejde mi to ani s loaderem...Treba by mi s tim nekdo z vas umel poradit...Cus napis mi na icq pomuzu ti s tim final fantasy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
House Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 tak kdy?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogga Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 tady zadnej sraz asi v nejblizsi dobe nehrozi co?:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DogDollar- Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Caw Kluci..Jsem taky z liberce ale nejsem PSPčkař ale Xboxař...hoši nesešel by se někdo? něakej Xboxkař? Nebo i PSPčkař..aspon na pokec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub129 Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 tak co mohli by sme zase nejakej ten srázek vytvořit neeeeeeeee?:cheesygrin:8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogga Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 jj to by slo ae ja nemam moc casu ae kdybych nasel skulinku hned bych sel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 hlasim se (: muzu tam to psp hned nekomu prodat psp slim flashnute, baterie pandora, 2 a 1 gigo karta, kamera, 3 hry, kabel k tv DogDollar$: xbox vlastnim (((: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub129 Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 tak az bude vic lidi tak neco stvorime hlaste se lidi :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogga Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 poslusne se hlasim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DogDollar- Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 Tož poslušně se hlásím také ale PSP nemám..Jsem Xboxař :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
House Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 Hlásím:)i z psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenochod Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Tak co? Bude teda teďkon někdy nějaký ten sraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub129 Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 Tak co? Bude teda teďkon někdy nějaký ten sraz? ja bych klido neco dal 8) jo mam volno kasdou stredu a patek odbpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenochod Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 jj, chtelo by to smazat ty rok stary prispevky a dat tam ty..co platej..je to docela neprehledny.... Tak piste..kdo kdy mate volno..a kdy bude mit co nejvic lidi volno tak to nak zkombinujeme..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenochod Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 ja bych klido neco dal 8)jo mam volno kasdou stredu a patek odbpoledne a víkendy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.