jakub129 Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 a víkendy?podle toho jaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys129 Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 jak to teda je?bude nějakej? já mám volno skoro furt :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenochod Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Já skoro taky. Klíďo bych udělal...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Ted byl, kluci se domlouvaly (tvrde y jako kluci=děti :lol: ) v jinem topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenochod Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 Tak dáme znovu né? Nechápu proč to nepsali do tohodle topicu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys129 Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 bude,ale až v srpnu (prej) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfboy Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 theme....no vim o hospůdce kam chodíme furt, je to na terásce, je to pěkně zapadlí a paráda, uplně v pohodě nalejou :thumbup: jinak tak jakej termín??? xD není to ten hlemýžď či co ? :D v taký uličce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 Myslíš Šneka? Když jdeš ze soukenaku smerem k Mystery. Tam ale neni teraska. Trochu OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
House Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Nechcete udelat nejakej sraz konecne?:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HAcko Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 hoyte :D hlásím se jako liberečák :D takže až bude nejakej sraz tak mi hodte SZ ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HAcko Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 ci se zeptat je tu nekdo z Liberce co by zapařil Sega Rally :D teda až příští víkend :D to bych mel bejt v lbc ... pak se dyshtak nak domluvíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.