hakii Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Ahoj, delší dobu jsem ted pobýval v Usa a zakoupil jsem si tam Ps3. Ted už jsem zpátky v ČR a nevím jestli to můžu normálně zapojit do zásuvky a hrát. Neni v Usa jiné napětí nebo něco takového? Nerad bych to hned spálil. Díky za rady:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesyas Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 myslím že jo musíš si koupit trafo (nebo jak se tomu říká):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Zkus porovnat podle modelu http://www.edepot.com/playstation3.html#PS3_Power_Supply Jediné co budeš muset pořídit je napájecí kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wasek2611 Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 nezálezí jen na napětí...ale neméně důležitá je frekvence.... mám ps3 z usa - vnitřek je stejnej vsude normálně sem to píchl do 230 a jede mi to už rok ;-) ...na etikete je neco napsanyho jinyho nez je pravda.. já mám slimku, u normálu to muze byt jiné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 w1z1 Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Já uvažuji o koupi PS3 z USA a zajímalo by mě jak je to se zárukou? Nabízí Sony mezinárodní záruku? Předem díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Myslím že záruky se vážou na region, tj Amerika, Evropa ... Takže podle mě ne, je to jen ve státech. Hlavně nezapomeň na trafo :D. PS3 je sice v USA levnější, ale doprava, trafo a ztráta záruky za to podle mně nestojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Sony nemá mezinárodní záruku, bohužel... A trafo není u většibny modelů potřeba :) Ale je pravda, že cenově se to s dopravou až tak moc nevyplatí a je lepší to koupit u nás ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hakii
Ahoj, delší dobu jsem ted pobýval v Usa a zakoupil jsem si tam Ps3. Ted už jsem zpátky v ČR a nevím jestli to můžu normálně zapojit do zásuvky a hrát. Neni v Usa jiné napětí nebo něco takového? Nerad bych to hned spálil. Díky za rady:?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.