Robinecek Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2008 Čus , hele mam problem mam 3.90 M33 de to tam dat to cintro stahnul sem si z tohodle odkazu Dark Knight Cintro.pmf ale nevim kam ho dat pls help. Citovat
tekken90 Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2008 další co neumí číst ? na 3.90 M33 to nejde !!!! Citovat
Robinecek Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2008 a myslíte ze to pude pak na vyšší FW ? Citovat
tekken90 Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2008 tak tímhle plugnem by to mělo konečně jít ;) http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008060004 Citovat
Hojas86 Odesláno Červen 4, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červen 4, 2008 otestujte to nekdo kdyz to pujde pridam to naprvni stranku ;) Citovat
-West-Coast- Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2008 testněte to někdo,sem docela zvedavej jestli to pošlape :) jinak já jsem zkoušel hledat to místo nakopírovaní : mso:/SEPLUGINS a nikde jsem ho nemel,takze jsem to pochopil tak,ze kdyz otevru slozku PSP tak v ní mám vytvorit slozku SEPLUGINS ne?? Citovat
tekken90 Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2008 ms0= memory stick takže příma na kořenu karty vytvoř seplugins ... Citovat
-West-Coast- Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2008 hmmm...ať dělám co dělám,furt to nefachá,je tu nekdo kdo to zprovoznil???Mě to na |fw 3.90M33-3 nejde... Citovat
west-- Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2008 ten AutoBootFixer sice funguje, ale jak se to veme... aby se spustil ms0:/psp/game/boot/boot.pbp, musi byt vypnute vsechny ostatni pluginy pro vsh a treba v pripade toho cintra(aplikace, ktera prehraje pmf a ukonci se) to je uplne na nic, protoze se vyvori loop, kdy se po ukonceni cintra opet nacte autobootfixer ktery, automaticky nacte cintro, to prehraje pmf ukoci se a zase znova :roll: zatim je to zkratka na nic a vubec cely cintro mi uz prijde na nic... ze zacatku je sice pekny, koukat pri kazdem startu psp na kratke video, ale pozdeji to omrzi a treba ja jsem ted vdecny za co nejrychlejsi nabootovani vsh a kratke videjka si nechavam uz tak maximalne pro gamebooty;) Citovat
coolina Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 14, 2008 nevite jestli to jde i na 5.00m33-3? to cintro jako když zapnu psp gameboot už mam Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.