Robinecek Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 Čus , hele mam problem mam 3.90 M33 de to tam dat to cintro stahnul sem si z tohodle odkazu Dark Knight Cintro.pmf ale nevim kam ho dat pls help. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 další co neumí číst ? na 3.90 M33 to nejde !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robinecek Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 a myslíte ze to pude pak na vyšší FW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 tak tímhle plugnem by to mělo konečně jít ;) http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008060004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 otestujte to nekdo kdyz to pujde pridam to naprvni stranku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-West-Coast- Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 testněte to někdo,sem docela zvedavej jestli to pošlape :) jinak já jsem zkoušel hledat to místo nakopírovaní : mso:/SEPLUGINS a nikde jsem ho nemel,takze jsem to pochopil tak,ze kdyz otevru slozku PSP tak v ní mám vytvorit slozku SEPLUGINS ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 ms0= memory stick takže příma na kořenu karty vytvoř seplugins ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-West-Coast- Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 hmmm...ať dělám co dělám,furt to nefachá,je tu nekdo kdo to zprovoznil???Mě to na |fw 3.90M33-3 nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 ten AutoBootFixer sice funguje, ale jak se to veme... aby se spustil ms0:/psp/game/boot/boot.pbp, musi byt vypnute vsechny ostatni pluginy pro vsh a treba v pripade toho cintra(aplikace, ktera prehraje pmf a ukonci se) to je uplne na nic, protoze se vyvori loop, kdy se po ukonceni cintra opet nacte autobootfixer ktery, automaticky nacte cintro, to prehraje pmf ukoci se a zase znova :roll: zatim je to zkratka na nic a vubec cely cintro mi uz prijde na nic... ze zacatku je sice pekny, koukat pri kazdem startu psp na kratke video, ale pozdeji to omrzi a treba ja jsem ted vdecny za co nejrychlejsi nabootovani vsh a kratke videjka si nechavam uz tak maximalne pro gamebooty;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coolina Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 nevite jestli to jde i na 5.00m33-3? to cintro jako když zapnu psp gameboot už mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.