tekken90 Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Platformy: PS3, Xbox360 Datum vydání: 2011 Odhalena Operation Flashpoint: Red River Hra Operation Flashpoint: Dragon Rising sice nebyla žádná velká prodejní bomba, ale pravděpodobně na sebe vydělala a vydělala i nějaké ty chechťáky navíc. Jak jinak si vysvětlit, že už Codemasters připravuje třetí díl, který ponese název Operation Flashpoint: Red River a vyjde v příštím roce na Playstation 3 a Xbox 360. Sice hru neprozradil přímo Codemasters, ale zmínil se o ní výtvarník Chris Brooker, který označuje Operation Flashpoint: Red River za třetí díl v sérii a pracuje na ní už od května tohoto roku. Na oficiální potvrzení si ale budeme muset počkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logistickman Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Tak uvidíme. Dragon rising mě nijak zvlášť nepřesvědčil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Za chvilku to jdu nainstalovat, napíšu pak jestli to stojí za to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 ok, mě to zajímá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Docela o tom uvažuju, na xzone celkem výhodná cena + dárek http://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=530 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Já hru kupuju snad to bude trochu změna od ostatních fps. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Tak uvidím, jestli to zprovozním ještě dnes ... ale rozhodně to vypadá dobře :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Já sem Red River po nicmoc Dragon Rising nečekal vůbec nic, ale tahle hra podle zatím všech preview vypadá docela dobře. Alespoň se mi líbí že jdou Codies trochu jinou cestou než dnešní mainstream a ani nemají ambice navazovat na původní OFP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Původní OFP: Resistance ftw, tyhle slátaniny si můžou stčit víte kam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JBcz Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Už to mám předobjednaný, ty předchozí jsem nehrál, jenom kdysi dávno na pc starý flashpointy který jsou nepřekonatelný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Bude v téhle hře taky multiplayer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 určitě tam MP bude,ale podle mě bude stát za *****... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Ve hře bude možnost projít celou kampan v kooperaci z přáteli a pak v mp budou coop mody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JBcz Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Tak co...najdou se tu tři lidi na poskládání fireteamu pro online mod?Rád pomůžu jestli je nějakej problem s kampaní nebo fte misi.Stejne jako u bc2 i tady mam 98% trofeji a chybí mi jen jedna pitomá online lol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 no musím potvrdiť že je to fakt skvelá hra. Bol som zvyknutý na akčné hry typu cod ale toto ma veľmi milo prekvapilo. Fakt vrelo doporučujem. Hre by som vytkol iba jedno, a to zdĺhavé animácie pri presúvaní jednotiek dopravným prostriedkom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.