Cartman182 Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Už to mám, stahla se jakási aktualizaca ještě a už to valí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 jo.. musí se pak aktualizovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 stoji to za nic na pc to je pravda...a na xbox uz to vyslo?dnska rano jsem koukal na live a nic?nejspise to bude stejne zatim jn pro gold ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Doufam že to demo na PC je jenom joke .. jinak si to nikdy nekoupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Srpen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 mate to na ps3 store?? ja to tam jeste nevidim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 jinak jaci amici? jak sem koukal na posldni trailer tak se na tom podilelo dost cechu a to z to bude stat za prd bylo jasne uz po poslednim traileru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Srpen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 nj ale stejne v cem maji prsty zasrani amici tak to stoji za hovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 ale Amici v tom maj prsty taky, dokud to dělali čistě češi bylo to bomba, ale to je na bombu a ne bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 10, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 stoji to za nic na pc to je pravda...a na xbox uz to vyslo?dnska rano jsem koukal na live a nic?nejspise to bude stejne zatim jn pro gold ne? Jo pro goldy samozřejmě mate to na ps3 store?? ja to tam jeste nevidim... Dneska to je jenom pro PSN + Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Delali to cesi, vy tatari! To, ze Illusion Softworks krachlo a odkoupili ho 2K muze pro vas byt jenom dobra zprava, protoze kdyby je 2K neodkoupilo, tak by zadna Mafia II nikdy nebyla :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 a to by nebylo vůbec špatný kdyby Mafia 2 nebyla :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Srpen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 to chovani aut a destrukcni model jako pres kopirak z Just Cause 2 mne pripada.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 jediný co nepokurvili je logo hry :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Srpen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 uz vysel patch na neomezeny čas :-) http://uloz.to/5538223/mafia.ii.-demo-patch.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 kolik má to demo MB ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Srpen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 nejak 1.2 gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 v GTA zabijate holuby, fotite somariny... v Mafii sa zbieraju Playboye :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 uz vysel patch na neomezeny čas :-) Kam mám ten patch dát ? Když ho odkliknu na ploše tak to chce najít nějakou cestu, ale nepíšou tam co chtějí abych našel takže nevím jak dál. Už to mám dobrý :D (Mafia2.exe) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajn Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 všichni, co tu máte negativní ohlasy by jste si tu hru měli zkusit udělat sami...třeba v javě, huh? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 všichni, co tu máte negativní ohlasy by jste si tu hru měli zkusit udělat sami...třeba v javě, huh? ;) Ty si dobrej.. java dává těžce 3D grafiku a ještě tto budu dělat přes javu..to už radši XNA od microsoftu :lol: blázne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 všichni, co tu máte negativní ohlasy by jste si tu hru měli zkusit udělat sami...třeba v javě, huh? ;) ty vole tak vono udělat každou hru na pc je těžký .... já osobně bych neudělal ani vláček :D, ale na to jak to dělali dlouho čekal sem víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Ale můžeme bejt rádi že vůbec nějaká Mafie 2 je... Nebejt 2K Czech tak by se za pár let o Mafii nevědělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 všichni, co tu máte negativní ohlasy by jste si tu hru měli zkusit udělat sami...třeba v javě, huh? ;) To nemuzes kritizovat nic, co nezvladnes delat? LOL. Takze kdyz prijede pozde BUS, tak staci rict - tak si ho rid sam? Kdyz te budou srat widle nebo driver - tak si ho udelej sam? Zajimavej pristup ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Srpen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 ja si tu hru teda urcite koupim az vyjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Hm neni to tak špatný,.. Zdá se to jako kopie ale taky nemuseli kopírovat.Už je tolik her že se vám zdá že je to z toho ukradený a že půlka enginu na kterym to jede je zkopírovanej ale nemusí. Navíc se to nekouše jako GTA IV který je fakt trapný :dozey:.No ale co mě dostalo je že hned co sem vylez z domu tak sem musel jít rychle pro auto a to sem ještě ani nevěděl jak nastoupim tak sem rozmlátil okno u auta.. zatkli mě policajti a byl sem ... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.