Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Vidzone

LegionCZE

Otázka

Zdravím. Neumím si představit život bez hudby, a proto mám v PS3 všechny svoje písničky. Ale vzhledem k velikosti TV a možnostem PS3 bych si rád užil i videoklipy písniček, bohužel z YT je to strašné, a jiná možnost krom stáhnutí klipů nejde.

Proto by mě zajímalo, jestli je možné stáhnout si Vidzone v ČR přes britský účet (registrace na UK). Mám účet český a US, a na US mi to bohužel nejde ani najít.

Ani filmy mi to nenačte, protože pro mně nejsou dostupné.

Takže se ptám, lze to stáhnout i odsud, a budu to moct používat i na svém českém účtu? V jednom článku jsem matně zahlédl že to jde, ale než to udělám (budu to dělat stejně zítra) tak se raději zeptám.

Plus by mě trochu zajímaly i zkušenosti, ale tohle je to hlavní :). A taky, jak velké to případně je.

Díky všem za odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ja jsem si kvuli tomu zrizoval nemeckej ucet stahl jsem vidzone na hdd bohuzel pri dalsi moznost stahovani mi to napsalo error a vysla mi tabulka seznam zemi kde ceska republika chybela podle meho to pozna podle ips adresy ceske republiky a nejde to pres zadni ucet

Odkaz ke komentáři

• 0

Museli by ste si přes proxy změnit IP na britskou. Bohužel kvalitnější soukromé proxy jsou placené, free jsou žalostně pomalé i na prohlížení webu natož pak pro nějaké filmy. Počkejte na rozšíření podporovaných zemí, já bych to ale já bych to s ČR moc optimisticky neviděl...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu