Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Cenové akce - všechny sem!

Saddako

Recommended Posts

• Odpovědi 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

S tou první částí naprosto souhlasím, viz jeho hodnocení ode mě, jen si počtěte.

Moje hodnocení tohoto uživatele ohledně nákupu Driver SF Special Edition a následnému "uvědomění" že to není Collectors Edition :)

PS. netušil jsem, že uživatelé nevidí důvod udaného jiného než pozitivního komentáře. Proto vám ho sem dám :)

Prototype88

Objednal, 14 dní držím skladem, protože nemá peníze, nakonec si "uvědomí", že tuhle edici nechtěl. Kdo si objedná něco, když neví co to je... Není to na negativ, ale ani ne na pozitiv. Zjišťovat si po 14 dnech, co je to za edici, nepoznat rozdíl mezi Special a Collectors v dnešní době a tvými zkušenostmi, srry, ale tohle zkoušej na děti svého věku a voly dělej z nich.

A tenhle ten "expert" mě tu nebude doporučovat :) LOL

Bohůžel to není vše, sice jsem tohle "posral" ale jak jsi se pak poté choval v PM to bylo mnohem horší, navíc obchodník takového kalibru jako ty by tu hru neměl prodat rychle někomu jinému, nevím co si měl za problém.

Rocky se neozve, protoze to byla jeho chyba a jakmile se tak stane vzdycky zaryte mlci icon_wink.gif

A tuhle kktinu máš odkad?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohůžel to není vše, sice jsem tohle "posral" ale jak jsi se pak poté choval v PM to bylo mnohem horší, navíc obchodník takového kalibru jako ty by tu hru neměl prodat rychle někomu jinému, nevím co si měl za problém.

Umim cist a ty si tu delas dostatecne dobrou vizitku, navic jak pise LucoLoss je to v postate normalni takze chyba na tve strane a buh vi co ti napsal, ty si vsechno hrozne beres :D

Odkaz ke komentáři

Chtěl bych se tak zeptat teď bych možná měl kupovat baťoh do školy a zároveň i nějakou zajímavou hru na ps 3 :D Má někdo zkušenost s tím batohem je prostorný,funkční, atd kolik má kapes? :D Díky moc.
No nevim, mrkni na YT, ale batoh na školu to podle mě fakt není.
Odkaz ke komentáři

Chtěl bych se tak zeptat teď bych možná měl kupovat baťoh do školy a zároveň i nějakou zajímavou hru na ps 3 :D Má někdo zkušenost s tím batohem je prostorný,funkční, atd kolik má kapes? :D Díky moc.

Mě batoh mile překvapil, je celkem kvalitní a velmi prostorný. Do školy ho neberu (tam si radši vezmu něco menšího - brašnu přes rameno nebo diplomatickou aktovku :) ) - ale klidně bych si ho do školy vzal kdybych měl nějak víc věcí nebo chtěl vzít můj 16" laptop. Kapes tam teda moc neni, má dva hlavní úložný prostory, ve to primárnim (opravdu solidně velkym - vejde se tam mimo jiné i X360 nebo PS3 FAT) sou popruhy na notebook, v tom sekundárnim/vnějšim (na litry možná i většim) je pár kapsiček, i na tužky atd. Na tom vnějšim se mi líbí že je chráněn pevnym plastem, můžeš si tam v klidu dát třeba svačinu ani by se ti rozmačkala.

OT

No nevim, mrkni na YT, ale batoh na školu to podle mě fakt není.

Pro tebe by byl nejvhodnější nějaký takovýhle http://img.mimibazar.sk/h/bs/2/100806/13/b9150309.jpg co? ^^

To je tu o tobě ví každý kdo čte tvé příspěvky

Odkaz ke komentáři

Mě batoh mile překvapil, je celkem kvalitní a velmi prostorný. Do školy ho neberu (tam si radši vezmu něco menšího - brašnu přes rameno nebo diplomatickou aktovku :) ) - ale klidně bych si ho do školy vzal kdybych měl nějak víc věcí nebo chtěl vzít můj 16" laptop. Kapes tam teda moc neni, má dva hlavní úložný prostory, ve to primárnim (opravdu solidně velkym - vejde se tam mimo jiné i X360 nebo PS3 FAT) sou popruhy na notebook, v tom sekundárnim/vnějšim (na litry možná i většim) je pár kapsiček, i na tužky atd. Na tom vnějšim se mi líbí že je chráněn pevnym plastem, můžeš si tam v klidu dát třeba svačinu ani by se ti rozmačkala.

OT

Pro tebe by byl nejvhodnější nějaký takovýhle http://img.mimibazar.sk/h/bs/2/100806/13/b9150309.jpg co? ^^

To je tu o tobě ví každý kdo čte tvé příspěvky

Asi si mě pleteš třeba ze sebou, já fakt nevim, na tuhle diskuzi fakt nemam nervy, když nevíš tak nepiš a drž radši hubu.

Odkaz ke komentáři

Crysis 2 nano edice za 1.359,- Čekejte krabici velkou jako kráva a jen se znova pochlubím, že i přes odpor zdejších "dobráků" se mi ji podařilo prodat před vánoci za 2.300 :P

http://www.gameshop.cz/ps3-crysis-2-nano-edice.html

tak to diky moc hra objednana + k tomu jeste zdarma PSP GOW Chains of Olympus,za vyslednou cenu 1479 luxus

Odkaz ke komentáři

Je to super cena, skoda, ze me Crysis ale vubec nebere... Ikdyz za ty prachy :-) Ne, zatim nic :-)

hh, mam podobny nazor, "ta cena nano edice na crysis2 je hodne zajimava, hehe nemit crysis2 tak si ji asi poridim, i kdyz zas proc... s batohem bych stejne nechodil a sosky nesbiram, tak je mi to vlastne fuk" :)

Odkaz ke komentáři

hh, mam podobny nazor, "ta cena nano edice na crysis2 je hodne zajimava, hehe nemit crysis2 tak si ji asi poridim, i kdyz zas proc... s batohem bych stejne nechodil a sosky nesbiram, tak je mi to vlastne fuk" :)

ja si necham batoh na prenaseni konzole (casto jezdim na turnaje v Tekkenu) a zbytek prodam asi za 2tisice na aukru. Kazda vec ma sveho kupce

Jinak hrat Crisis 2 na ps3, kdyz ho mam v ultra rozliseni na pc, proste nechci. To je jako bych presel z archivnich vin ke krabicovym.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu