jakubgaluszka Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 já s tím žádný problémy nemám nevím co tu všichni řeší když má xko odejít odejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bany Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 jak kdy podle toho na cem se seknu ;) chtel sem se zeptat jak poznam jestli mam jasper nebo ten falkon? wubec se v tom newyznam ani nwm co to je predem dik za odpovedi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 bany http://console-forum.net/tema/49926-jak-rozeznat-jasper-a-falcon?highlight=jak+rozeznat+Jasper+od+falcon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xFLaTYx Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Jak kdy někdy 3-4h a někdy ho chudáka celej tejden nezapnu...S přehříváním nemám problém nehřeje se moc falcon...Ale co má kámoš PS3 slim tak po půl hodině hraní je pod PS3 vyhřátej stůl jako kráva ještě bych měl dodat že je PS3 položenej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cofik Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Já hraju tak 3 hoďky podle toho jak mě to baví :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LLINDROS Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Zdar! Já většinou o víkendu hraji s pakárnou a xko běží kolem 15hod.Rekord byl 25hod.Mám jaspera a hry hraji výhradně z HDD.S xkem nebyl nikdy problém, vše zatím zvládá!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crapper Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Snad 8 hodin maximum, mám nejstarší verzi bez HDMI ale drží :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 mám klasické xko s hdmi, přítelkyně smažila gta4 snad 12h v kuse a žádný problém... a pak jednou po hodině assassina najednou rrod :O( od opravy v pohodě, když mám třeba filmový den, tak od rána do večera běží něco z dvd a žádné přehřívání neregistruju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 'přítelkyně smažila gta4 snad 12h v kuse' Závidím ti :D ne jako fakt ta moje si stěžuje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Tak muj osobni rekord xka je hrani bez prestavky bylo 48 hodin v pokoji od kamose se za ty dva dny vystridalo asi 20 lidi a xko se nezastavilo ani na chvili a porad mel nekdo ovladac v ruce v zakourenenm prostredi... a ano cele ty dva dny jsem nespal:) mimochodem byla je to stara verze bez HDMI prvni varka co prisla ta nejporuchovejsi (kooupil jsem v JRC prinesl domu a nesel tak jsem ho sel vratit hned ten den a dostal jsem novy:) ale porad ten stejny jinak funguje dodnes a uz je mu tusim 4 roky momentalne uz jen lezi rozebrany aby se mu lepe dychalo ale funguje porad:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 takhle se chladí chlapci! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Zajímavé chlazení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 takhle se chladí chlapci! :D[ATTACH=CONFIG]10596[/ATTACH] příjde mi to úsměvné :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Ako keby konzoly stali 1500€, na E74, RRoD je 3 roky zaruka. Robit taketo zariadenia, ako vo vyskumnom ustave, je chore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Ako keby konzoly stali 1500€, na E74, RRoD je 3 roky zaruka. Robit taketo zariadenia, ako vo vyskumnom ustave, je chore. Nemůžeš to brát tak vážně . Dotyčný si to určitě udělal jen tak for fun ;) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 ja jsem překonal svuj rekord v hraní v kuse :) maximalně jsem hral 9 hodin a bez problému mam Xbox 360 Arcade Jasper. jestě bych chtěl dodat že mi na konzoli spí kočka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Nemůžeš to brát tak vážně . Dotyčný si to určitě udělal jen tak for fun ;) . Neberiem to vazne, pretoze taky ulet co urobil, mi hlava nebere :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Muju rekord je asi tak 5 hodin v kuse:)Bohuzel nemuzu u xka vdrzet moc dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Můj rekord je 8 hodin, mám Vallhalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Velmi skvělé chlazení. Je to "joke" chlapci. ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Tak něco kolem 8 - 9 hodin ale normálně to bejváválo tak ty 2 - 4 hodinky, klasická verze bez úprav z roku 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.