ulba Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Odesláno Září 7, 2010 Nepodepsal, ale zakoupení a nasledným rozbalením a používáním konzole jsi souhlasil s podmínakmi sony ... (SCEEA) Citovat
LegionCZE Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Odesláno Září 7, 2010 A ještě při řijmutí podmínek při zapnutí PS3 :) Citovat
Ursus1468622888 Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Odesláno Září 7, 2010 Nepodepsal, ale zakoupení a nasledným rozbalením a používáním konzole jsi souhlasil s podmínakmi sony ... (SCEEA) Žádné podmínky mi nebyly předloženy a už vůbec ne v českém jazyce, takže mají jakou platnost? Správně, nulovou. Citovat
ladislavczech Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Odesláno Září 7, 2010 Na psp to ještě nefunguje co? Já to zkoušel přes tohle http://www.ps3hax.net/2010/09/psp-psgroove-port-poc/ v psp se mi to normálně spustí, ale nějak to dál nefunguje... Citovat
BALOJ Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Odesláno Září 7, 2010 To poc znamená Proof of Concept - Důkaz Konceptu, tedy ti to má jen ukázat že to jde udělat, fungovat to bude někdy později. Citovat
Miketuk Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Odesláno Září 7, 2010 Zkoušel někdo hrát online a synchronizovat trofeje s tím backup stealth managerem? Citovat
Freeze Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Odesláno Září 7, 2010 Ale když se to tak veme tak se přece přes JB nic v konzoli neupravuje, u xka je to jasný musíte rozebrat a přehrát firmware v mechanice ale u ps jen připojíte do usb, přepnete konzoli do jinýho modu kterej tam dala sama sony na opravy, sice tam pak pustíte soft se kterym sony nepočítala ale furt to podle mě neni úprava, je to jako by ste si tam pustily kradenou mp3. Možna se pletu ale imho za tohle vám záruku brát nemůžou (teda jestly je to stejny jako u xka kde ban=ztráta záruky) Citovat
waper Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Odesláno Září 7, 2010 Ale když se to tak veme tak se přece přes JB nic v konzoli neupravuje, u xka je to jasný musíte rozebrat a přehrát firmware v mechanice ale u ps jen připojíte do usb, přepnete konzoli do jinýho modu kterej tam dala sama sony na opravy, sice tam pak pustíte soft se kterym sony nepočítala ale furt to podle mě neni úprava, je to jako by ste si tam pustily kradenou mp3. Možna se pletu ale imho za tohle vám záruku brát nemůžou (teda jestly je to stejny jako u xka kde ban=ztráta záruky) taky sem nad tim přemešlel,že to neni zásach do konzole..je to jak kdyby sem si do auta dal jinej potah na volant..,ale nechtěl jsem to sem psát,pač tomu prd rozumim,tak sem nechtěl,aby mi tu začalo nadávat 10 lidí,že melu hovna :D Citovat
Kony.cz Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Odesláno Září 8, 2010 Jenom se tak zeptam. Jaka je adresarova struktura na USB HDD. Kam se vkladaji hry v jakym formatu atd... mam tady nejaky hry xxx.ISO a potom nejaky uz rozbaleny hry, ktery maji nasledujici strukturu : -BCES00510 ----PS3_GAME -------------LICDIR -------------TROPDIR ----PS3_UPDATE ----PS3_DISC.SFB atd....... Tak jestli by nekdo mohl nahodit kam co patri.. jako treba u PSP se vsechny hry davaji do adresare ISO a to ve formatu ISO,CSO... Ale jak to bude u PS3 nevim, hlavne jestli to cte primo ISO nebo jestli to musi byt rozbaleny.. Diky za vysvetleni. Urcite i dalsi budou radi ze to bude napsany Citovat
Scorpio Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Odesláno Září 8, 2010 chtel sem se zeptat kde se da nejak slusne koupit ta Teensy 2.0++ deska? Všude kde sem koukal sou vetsinou vyprodany. Citovat
BALOJ Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Odesláno Září 8, 2010 Jenom se tak zeptam. Jaka je adresarova struktura na USB HDD. Kam se vkladaji hry v jakym formatu atd... mam tady nejaky hry xxx.ISO a potom nejaky uz rozbaleny hry, ktery maji nasledujici strukturu : -BCES00510 ----PS3_GAME -------------LICDIR -------------TROPDIR ----PS3_UPDATE ----PS3_DISC.SFB atd....... Tak jestli by nekdo mohl nahodit kam co patri.. jako treba u PSP se vsechny hry davaji do adresare ISO a to ve formatu ISO,CSO... Ale jak to bude u PS3 nevim, hlavne jestli to cte primo ISO nebo jestli to musi byt rozbaleny.. Diky za vysvetleni. Urcite i dalsi budou radi ze to bude napsany V NFOčkách u vydaných her ty grupy vždý píšou že na FAt32 externím HDD si vytvoříš složku GAMEZ a do ní už rovnou ty BCES00510 a jiný podobný kódy, ISO to podle mě zatím nepodporuje. Takhle : Extract the files to /GAMEZ on the external hdd. then launch backup manager v1.0 and have fun! Citovat
ulba Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Odesláno Září 8, 2010 Ahoj nemá někdo nějaké info jak to vypadá s portem pro grove na PSP ???? A funguje to POC i na psp 3k 5.03 GEN-C ?? Citovat
Kony.cz Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Odesláno Září 8, 2010 ad A funguje to POC i na psp 3k 5.03 GEN-C Nerekl bych ze to bude fungovat, bylo ohlaseno ze to budou podporovat 5.x M33 verze coz tohle neni Citovat
Klátič@R1 Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Odesláno Září 8, 2010 hojte! chci se zeptat jestli si muzu neco splacat sem aby mi to fungovalo:cheesygrin: jestli ano tak co mam koupit za soucastky dik:D Citovat
jaccomo Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Odesláno Září 8, 2010 tak co sem skousel ja tak to funguje na PSP 3004 gen- A ful ale za tim to proste neni jeste fukcni verze je to jen neco jako demo prostestim PS3 nehacknes:-D Citovat
Anonymous_ Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Odesláno Září 8, 2010 hojte!chci se zeptat jestli si muzu neco splacat sem aby mi to fungovalo:cheesygrin: jestli ano tak co mam koupit za soucastky dik:D http://pshax.cz/?p=292 Citovat
Davey22 Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Odesláno Září 8, 2010 Zdravim mam jednu otazku jde nejak udelat downgrade firmwaru zpet na verzi 3.41 kdyz uz jsem tam nahral 3.42 diky za odpoved Citovat
Miketuk Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Odesláno Září 8, 2010 Zdravimmam jednu otazku jde nejak udelat downgrade firmwaru zpet na verzi 3.41 kdyz uz jsem tam nahral 3.42 diky za odpoved Prozatím to nejde. Citovat
Davey22 Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Odesláno Září 8, 2010 skoda no budu muset pockat az to hacknou aji na verzi 3.42 , jsem to chtel dnes zkusit pres N900 Citovat
froxic Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Odesláno Září 8, 2010 Myslim ze pozdeji se hackne i 3.42 , 3, 4, etc... Protoze kdyz uz se na to jednou prislo, tak se +- da zjistit co je v novem firmwaru pridane a jednoduse se da na zaplatu dalsi "hax" zaplata. SONY chapu ze se brani, ale prirovnal bych to k rybe na melcine, kdy se pokousi dostat do more a pritom je odliv. Nicmene taky jsem patchnul na 3.42 protoze bez online je PS3 o nicem, takze jsem velmi zvedavy jak se situace vyvine. Citovat
jaccomo Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Odesláno Září 8, 2010 to se pletes treba PSP 3004 veci firmwar nez 5:03 uz nejde pekne dlouho hacknout Citovat
Kailo Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Odesláno Září 8, 2010 ... Sony dnes překvapivě vydalo nový Firmware pro konzoli PlayStation 3 s označením 3.42. Sony uvadí, že nový update konzole, zcela znemožní hacknutí konzole pomocí onoho PSjailbreaku, o kterém jste za poslední dva týdny mohli opravdu hodně slyšet. Více informací zatím boužel nemáme, ale budeme vás dále informovat. Doufám, že to není eufemismus :) Citovat
Koblizek Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Odesláno Září 8, 2010 Myslim ze pozdeji se hackne i 3.42 , 3, 4, etc... Protoze kdyz uz se na to jednou prislo, tak se +- da zjistit co je v novem firmwaru pridane a jednoduse se da na zaplatu dalsi "hax" zaplata. SONY chapu ze se brani, ale prirovnal bych to k rybe na melcine, kdy se pokousi dostat do more a pritom je odliv. Nicmene taky jsem patchnul na 3.42 protoze bez online je PS3 o nicem, takze jsem velmi zvedavy jak se situace vyvine. Ja ted vesele parim online s 3.41 KZ2 :cheesygrin: a ps store mi jde taky Citovat
Kony.cz Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Odesláno Září 8, 2010 Pouziva nekdo IPhone spolecne s iDroid ???? Dneska jsem to zkousel a ani mi neslo odemcit SIM kartu, takze tedka zkousim dostat iPhone do stavajiciho rezimu :)) )ale dost me to stve, nekde jsem cetl ze pres iDroid Jailbraik jede v pohode. Tak kdyby nekdo tohle pouzival, tak jestli by mohl napsat nejaky step-by-step navod jak na JB na iPhone pomoci iDroid Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.