Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
pomoc, pořád nefunguje idroid vše se uděla ale po restartu žádný boot manager a výběr install co dělám špatně ty souborz v idroid mám někam nakopírovat nebo jen spustit dát shoot čekat a pak by mi mělo naběhnout boot prostředí nebo jak teda? sem v háji......

no ja som sa stym drbal asy tri dni a stale nic,ale moj problem je ze som mal FW 4.0 potom som downgradol na 3.1.3 a spravil jailbreak so Spirit a po dlhych troch dnoch trapenia sa,som si vsimol taku vetu v navode ze: "OpeniBoot will NOT work with the Spirit or Jailbreakme.com jailbreaks" tak mi klesol usmev.Snad ti to pomoze.

Odesláno

uz jsem psal.... mel jsem 3.1.3 a neslo to...... tak jsem udelal downgrade na 3.1.2 a vsechno funguje jak vino.... Dneska jsem hral God of War III asi 3 hodiny a dcery byli totalne v pytli :))) super pozitek nad tak dobrou hrou na plazme 129 cm ve Full HD a domacim kinem.. fakt super... tedka mi bracha dela USB modul na chipu PIC 18F2550, tak jak to prijde, tak to necham stale zaply v PS3 a nebudu nic resit, ale na iPhone to funguje krasne... Jenom tedka resim kde sehnat poradny zdroj funkcnich her, prootze je spousta odkazu na hry, ale ty hlasi chybu v eBoot, takze nespustitelny.....

Odesláno

Zajimalo by mne, kdo z Vas uz zkusil JailBreak a jaky (ten za penize, nebo tu jeho asi lepsi verzi zdarma?)

btw ja jsem to jeste nezkousel, nemam jailbreak - cekam az nekdo udela free verzi pro normalni USB flashku, nebo iphone - ale chci se zeptat, zkousel tu nekdo nahravat data nejak primo do PS3 z PC?

Nechce se mi kupovat externi disk usb 2.0

u Red Dead Redemption je v .nfo tohle:

To use this you MUST upload it to your PS3 by FTP into /dev_hdd0/game/LAUN12345/GAMEZ .

IT WILL NOT WORK ON AN EXTERNAL HARD DRIVE - STEALTH BACKUP MANAGER NOT SUPPORTED, USE ORIGINAL.

Vi nekdo neco o teto moznosti?

a jeste neco, i kdyz sem smazal vsecky dema atp tak mam porad v PS3 volno nakejch 50GB z 70.. wtf ? :) cim to muze byt. Savy maji minimum, to jsem se koukal

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu