Moderators drak3go Odesláno Září 14, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Tak uz se dokonce dela na FW 3.42.Takze je to cele vazne jen o desce :-)Proto nedoporucuju si kupovat MOVE STARTERT !!! PODLE ME NOVA DESKA.URCITE V BUDOUCNU PUJDE CFW + ONLINE :) Jak s tím prosímtě souvisí Move Starter? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Kony.cz do dělam blbě po spuštění iphodroid se vse provede ale po restartu mam recovery a obrazek itunes a k tomu kabel a jediny co mohu udelat je restore iphone....co delam blbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzef Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 http://aukro.cz/show_item.php?item=1231244495 Akorát někoho poprosím o vysvětlení, když na tento kit nahraju backup broswer, nebo lépe řečeno nějaký soft nahradím tím plně ten PSJailbreak? Nebo ještě jinak jaký soft potřebuju k tomu abych si to nainstaloval, popřípadě kde ho seženu? díky předem za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzef Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Zdar, chtěl bych se zeptat, když si koupim tu desku teensy 2.0. Jak složité je to zprovoznit a co vše na to potřebuju? Hledal jsem návod ale ten sem nikde nenašel. A neví někdo kde najít torrenty na ps3 hry? Jo todle by mě taky zajímalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavczech Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Podle toho co vím jen zapojíš Teensy do pc přes USB. Spustíš program, který by měl být zaslán spolu s teensy a už jen nahraješ psgroove.hex soubor, který si stáhneš z netu a pak by to mělo šlapat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzef Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Podle toho co vím jen zapojíš Teensy do pc přes USB. Spustíš program, který by měl být zaslán spolu s teensy a už jen nahraješ psgroove.hex soubor, který si stáhneš z netu a pak by to mělo šlapat... No a jak pak do ps dostanu ten backup manager? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavczech Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Myslim, že se dá stáhnout na internetu. Pak se to nahraje na flash disk a normálně nainstaluje na ,,jailbeaknutý" PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzef Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 aha, supr, díky, jenom by mě ještě zajímalo jak se jmenuje ten soft pomocí kterého se nahrává na tu teensy ten firmware, mám bráchu co elektrotechniky tak že by mi to spíchnul, takže todle je spíše otázka na lidi kteří to řešily podobně.. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capo Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Možná lepší objednat tady http://www.pjrc.com/store/teensy.html posílaj do ČR ale nevim jak je to s poštovným. Jinak to vyjde na 350,- Kč lol tak poštovný je 86.30 USD :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 pomoc, pořád nefunguje idroid vše se uděla ale po restartu žádný boot manager a výběr install co dělám špatně ty souborz v idroid mám někam nakopírovat nebo jen spustit dát shoot čekat a pak by mi mělo naběhnout boot prostředí nebo jak teda? sem v háji...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzef Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 tam jsem na to taky koukal, cena super ale to poštovný je trošku o ničem a navíc to maj vyprodaný..asi objednám z toho aukra, alespoň to dostanu komplet a bez starostí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Doli : Musis znovu pustit ten installator iDroid a tam zmacknout Exit Recovery mode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Mate nejaky torrent tracker nebo misto kde by se nasli odzkousene hry na PS3 ??? treba shanim Montanu, ale zatim jsem nasel jenom verzi s chybou a nebo stranky kde jsou odkazy na sileny servery. Nejlepe nejaky tracker kde je hodne seedu.. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alimacik Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 PS Jailbreak se vyrábí v Číně. Pokud jsou nyní v distribuci mimo oficiální prodejce, je to "exportní souběh", nikoliv kopie. Je to zřejmé i z rychlosti nabídky - jsou k dispozici dříve než originální produkt. Více na www.ps3jailbreak.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cratos Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 pomoc, pořád nefunguje idroid vše se uděla ale po restartu žádný boot manager a výběr install co dělám špatně ty souborz v idroid mám někam nakopírovat nebo jen spustit dát shoot čekat a pak by mi mělo naběhnout boot prostředí nebo jak teda? sem v háji...... no ja som sa stym drbal asy tri dni a stale nic,ale moj problem je ze som mal FW 4.0 potom som downgradol na 3.1.3 a spravil jailbreak so Spirit a po dlhych troch dnoch trapenia sa,som si vsimol taku vetu v navode ze: "OpeniBoot will NOT work with the Spirit or Jailbreakme.com jailbreaks" tak mi klesol usmev.Snad ti to pomoze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 uz jsem psal.... mel jsem 3.1.3 a neslo to...... tak jsem udelal downgrade na 3.1.2 a vsechno funguje jak vino.... Dneska jsem hral God of War III asi 3 hodiny a dcery byli totalne v pytli :))) super pozitek nad tak dobrou hrou na plazme 129 cm ve Full HD a domacim kinem.. fakt super... tedka mi bracha dela USB modul na chipu PIC 18F2550, tak jak to prijde, tak to necham stale zaply v PS3 a nebudu nic resit, ale na iPhone to funguje krasne... Jenom tedka resim kde sehnat poradny zdroj funkcnich her, prootze je spousta odkazu na hry, ale ty hlasi chybu v eBoot, takze nespustitelny..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodier Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Zajimalo by mne, kdo z Vas uz zkusil JailBreak a jaky (ten za penize, nebo tu jeho asi lepsi verzi zdarma?) btw ja jsem to jeste nezkousel, nemam jailbreak - cekam az nekdo udela free verzi pro normalni USB flashku, nebo iphone - ale chci se zeptat, zkousel tu nekdo nahravat data nejak primo do PS3 z PC? Nechce se mi kupovat externi disk usb 2.0 u Red Dead Redemption je v .nfo tohle: To use this you MUST upload it to your PS3 by FTP into /dev_hdd0/game/LAUN12345/GAMEZ . IT WILL NOT WORK ON AN EXTERNAL HARD DRIVE - STEALTH BACKUP MANAGER NOT SUPPORTED, USE ORIGINAL. Vi nekdo neco o teto moznosti? a jeste neco, i kdyz sem smazal vsecky dema atp tak mam porad v PS3 volno nakejch 50GB z 70.. wtf ? :) cim to muze byt. Savy maji minimum, to jsem se koukal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 pro normlani USB flashku to asi nikdy nebude, nema ten spravny programovatelny CHIP, ano me funguje na 100 % JB na iPhone. Z PC do PS3 muzes kopirovate treba pres PS3 FTP Server Tak pokud uz to zacina fungovat, tak by se snad mohli rozjet zalohy her v CZ jazyce..Jenom podotykam, ze musi byt udelany pres Backup Manager. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siky Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Jaký je rozdíl mezi teensy 1.0 a 2.0 který je lepší koupit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Z hlediska PS3 je to jedno Jaký je rozdíl mezi teensy 1.0 a 2.0 který je lepší koupit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popikos Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Kdo objednaval Teensy 2.0, tak ma smulu. Pry mu vykradli auto :) Hlavne, ze sem uz poslal prachy :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 oni penize posle spatky aspon to tam pise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 taky jsem tak dopadl :_( Uz tam je tensy ,ale v cem je II lepsi ? Dokonce se jednalo dle cipu o verzi ++. Tak nevim jestli pockat az zas tam bude neco poradneho a nebo koupit jednicku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 15, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 http://www.ck3.co.uk/minimus-avr-usb-development-board.html Dnes naskladňují a začínají rozesílat, za ty peníze paráda :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 V cem je takhle verze lepsi o proti jinym ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.