P207 Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 presne tak, chcem to hlavne koli psx ps2 hram,mam dost originalok , a je neiste ze to na novsiom firmware pojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka73 Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Ver tomu ze tam bude : 3.42 + nova deska.Dle oznaceni konsole - CECH-25XXA-B je jedinou zmenou nove znaceni.Mimula serie : CECH21XXA-B - Brezen ta jeste v pohode jde.Kazdopadne tam 3.42 na 100% bude :) a není jen označení řady tak, že cech21 byl 250GB model a cech25 je 320GB model? vycházím z [url]http://www.semperthree.com/PS3-Specifications.html[/url] btw:taky zvažuju co objednat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P207 Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 ale asi 3.42 ttam bude,ta doska určite nie,musi to niekto skusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec32 Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Tom - ale to je OK, ty musis spustit tu hru pres Backup Manager, potom te to hodi zpet do XMB a v GAME MENU by si mel videt symbol media se hrou a teprve odtamtad to spustit.. (nezapomen mit origo nejake medium v mechanice) Tak mne to spustí rovno hru z Backup Manageru, nehodí ma zpeť do XMB.. nabootované mám cez iPhone 3G, hra na internom 250GB.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 asi zkusim nahrát hru na interní disk... ale radeji bych hral z externiho no :) Ja koukal na videa a nekde se mu to spustilo rovnou a nekde jak popisuje rodier.. mě to hodi do xmb, ale hra je tam porad origos z BD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec32 Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Tak som skúsil aj z externého usb disku a tiež mi to rovno spustí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klátič@R1 Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 cau reknetemi nekdo jak a kterou slozku kopirujete naten HDD v ps3 dik!:) edit:myslim slozku s hrou stahl jsem si hru ale nevim jak ju nakopcit do hdd co je v ps3 mam AVR USB 162 vse me funguje ale nemuzu dostat hru do ps3 mam ju na flašce a nevim co s tim budu vdecnej kdyz mi nekdo poradi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
togregor Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 zkoušim rozjet na HTC hero,pak mam externi 500gb hdd kterej doufam bude fungovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 16, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Myslim si ze ten Xecuter bude docela nabouchanej.Jeste jsem nepochopil na co jsou tam dve mackatka ? Vyp/zap ?Nebo RESET a druhy je vypnuty ? :) Ty jsi lolo, ty si něco objednáš a pak ani nevíš, co to umí :-) Robust HW/Reset Buttons (Simple Once-Only Operation When Programming) The product is as high quality as you can expect from anything manufactured by Xecuter and naturally we helped to tweak the design a little to make sure it was spot on (Cleaned up schematic, added Power & Status LED's, made sure all 22 I/O lines were available, more durable RST/HWB buttons for bootloader access etc) To enter the bootloader mode you should simply press and hold HWB button, then press and release the RST button. Já tě nechápu... Je to jedno jestli si koupíš čip za 800kč nebo za 2000kč pořád to prostě bude fungovat stejně. Žádný výhody dražší a vymakanější čip co se týká JB nemá... Částečně jsem na tvůj příspěvek odpověděl citací výše. Co se jednoho konkrétního účelu týče - JB pro PS3, pak ano, je asi zřejmě jedno, který produkt koupíš. Ale pokud se bavíme o komfortu užívání, o tom, že toto není žádný nedodělek, o tom, že díky plnému přístupu všech 22 I/O jsou jeho možnosti někde dál, než u některých jiných, pak odpovídám - za toto se vyplatí dát tu stokorunu navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 a není jen označení řady tak, že cech21 byl 250GB model a cech25 je 320GB model? vycházím z [url]http://www.semperthree.com/PS3-Specifications.html[/url] btw:taky zvažuju co objednat CECH-21XXA - 120GB , CECH-21XXB - 250GB.Ja mel tu moznost si ji koupit na aukru.Kdy jsem videl oznaceni : CECH-2104A ( Jedna se verzi,ktera se prodava v Nemecku ) Podstatne je : CECH-21 ... XX ... A 120 GB dle oznaceni by to mela byt verze s CPU : 45 nm a GPU na 40 nm.Oznaceni CECH-25XXA a B ma stejne vlastnosti jako jiz zminovana verze CECH21 ... Tak si myslim ze jedinou zmenou ,ktera zde je : nova deska ?? Proste se me zda blbost,aby kvuli zmene HDD presznacovali konsoli ? Hlavne si kupte konsoli kdo ji nemate hned,pac tam jiste bude novejsi verze FW :-) Takze za me : Pokud koupis konsoli hned : Bude tam 3.40 nebo 3.41 max !!! A kupte si : CECH21 dle vaseho vyberu : 120GB nebo 250GB pro me GB nebylo postatny,pac tam stejne hodim 500GB a hotovo .-) Snad jsem nekomu pomohl s vyberem.Ja si myslim,ze kdyz uz koupit konsoli tak at to neco vydrzi ,min zere a je tissi.Coz si myslim ze verze CECH-2104A by byt mohla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Ty jsi lolo, ty si něco objednáš a pak ani nevíš, co to umí :-) Robust HW/Reset Buttons (Simple Once-Only Operation When Programming) The product is as high quality as you can expect from anything manufactured by Xecuter and naturally we helped to tweak the design a little to make sure it was spot on (Cleaned up schematic, added Power & Status LED's, made sure all 22 I/O lines were available, more durable RST/HWB buttons for bootloader access etc) To enter the bootloader mode you should simply press and hold HWB button, then press and release the RST button. Částečně jsem na tvůj příspěvek odpověděl citací výše. Co se jednoho konkrétního účelu týče - JB pro PS3, pak ano, je asi zřejmě jedno, který produkt koupíš. Ale pokud se bavíme o komfortu užívání, o tom, že toto není žádný nedodělek, o tom, že díky plnému přístupu všech 22 I/O jsou jeho možnosti někde dál, než u některých jiných, pak odpovídám - za toto se vyplatí dát tu stokorunu navíc. Jsem rad ze jsem si objednal tento vyrobek uz jen proto ,ze XECUTER je hodne znama vec.Sam mam jeden v Xboxu1 :-) Respektive Xecuter 2 ,ktery bezi po tech letech znamenite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruben Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Fungují prosím na PS3 EU s jailbreakem hry určené pro USA. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Fungují prosím na PS3 EU s jailbreakem hry určené pro USA.Děkuji Všechny hry jsou region free jestli máš jb nebo ne, je to jedno. ___________________________ Jinak můj dotaz.. Vím že se to tu omýlá nejmíň stokrát denně, ale mám čím dál míň času a hack scénu nesleduju. Je možné použít jako jailbreak HTC HD2 nebo aspoň iPhone 3G? Případně jak na to? :) Dík za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rade22k Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 zdareček lidi.shanim nekoho,kdo si bude objednavat nejakou tu vecičku na hecknuti ps3.šel bych do toho svami!!!!!! pište na r.souhrada@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FlashPilot Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 ?????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorx Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 jde neak snižit FWmam totiž 3.42 a chtel bych mit 3.41 ale to asi nejde nebo jde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 FlashPilot a predatorx: Hledej te už tu na to odpověd je! FlashPilot: To nikdo neví! predatorx: Ne nejde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec32 Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Všechny hry jsou region free jestli máš jb nebo ne, je to jedno.___________________________ Jinak můj dotaz.. Vím že se to tu omýlá nejmíň stokrát denně, ale mám čím dál míň času a hack scénu nesleduju. Je možné použít jako jailbreak HTC HD2 nebo aspoň iPhone 3G? Případně jak na to? :) Dík za každou radu Tu to pekne popísal Kony.cz pre iPhone 3G http://console-forum.net/tema/101515-ps3-jailbreak-vsechny-otazky-sem?p=940060&viewfull=1#post940060 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FlashPilot Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 ?????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P207 Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 v ziadnom obchode nieje napisane cislo modelu a ked je tak je Model: CECH-2003BGK ,cech 21xx som nenasiel,nevadi beriem kilzon a gt5 prolog ta je urcite 3.41 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uunek Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Kupoval jsem nedavno z ATCOMP slim a FW je 2.85. Podle me je jedno, kde to koupis, protoze vetsinou jedou ze skladovych zasob a tam 3.42 nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Ahoj lidicky. Mozna tady podobny dotaz uz byl, v tom pripade se omlouvam; rozjel jsem Backup manager pres Android na HTC HD2, vsechno v pohode. Do slozky GAMEZ jsem zkopiroval Mafii 2, v mechanice mam NHL 09. Kdyz ale dam nacist Mafii 2, system se restartuje a porad mam moznost spustit pouze NHL, Mafie se mi vubec nezobrazi. Nejaka rada? Diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popikos Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Nevite, proc jeste nejsou ke stazeni Ratchet and Clank: Tools of Destruction a Crack in Time? Je s nima nakej problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 popikos: ke stažení jsou! Mám je už stáhlé :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.