Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS3 Jailbreak - všechny otázky SEM!

tekken90

Recommended Posts

Ja bych rád vědel jestli již někomu přijeli TEENSY 1.0 od toho prodejce z Ostravy co je na aukru. Ja jsem to koupil ve středu a ješte mi nedošla :(

Jo a ješte bych potřeboval zjistit to BLES cislo hry,nevite nekdo stranku kde to najdu? Ted hledam na SINGULARITY

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Moderators
Jakpak to vypada s Minimus AVR USB ? Mam to objednany.Jestli uz to nekomu prislo

Bo nejake info k tomu diky :-)

Když se podíváš na stránky oficiálních distributorů, je situace u všech stejná. Koncem minulého týdne zdržení při celním řízení, distribuce tento týden :-)

Odkaz ke komentáři

Ja bych rád vědel jestli již někomu přijeli TEENSY 1.0 od toho prodejce z Ostravy co je na aukru. Ja jsem to koupil ve středu a ješte mi nedošla :(

Jo a ješte bych potřeboval zjistit to BLES cislo hry,nevite nekdo stranku kde to najdu? Ted hledam na SINGULARITY

K cemu potrebujes to BLES cislo ? jinak nejake cisla jsou na tehle strance http://www.sonyindex.com/Pages/PS3_Euro_Name.htm neni tam sice ta tvoje hra ,ale jeji cislo by melo byt BLES-00560

Odkaz ke komentáři

K cemu potrebujes to BLES cislo ? jinak nejake cisla jsou na tehle strance http://www.sonyindex.com/Pages/PS3_Euro_Name.htm neni tam sice ta tvoje hra ,ale jeji cislo by melo byt BLES-00560

Uz jsem to nasel bylo to BLES-00561. Staci ten malej soubor ve slozce stazene hry otevrit v notepadu a tam je to cislo napsano :)

To cislo prece potrebujes na pojmenovani hry ve slozce GAMEZ ne? Ted to jdu vyskouset,protoze teensy mi pred 10 minutami prijela :D

Odkaz ke komentáři

Uz jsem to nasel bylo to BLES-00561. Staci ten malej soubor ve slozce stazene hry otevrit v notepadu a tam je to cislo napsano :)

To cislo prece potrebujes na pojmenovani hry ve slozce GAMEZ ne? Ted to jdu vyskouset,protoze teensy mi pred 10 minutami prijela :D

ja to tam kopiruju normalne s nazvem a funguje to

Odkaz ke komentáři

chlapi omlouvam se jestli jsem slepý, ale je někde nějaký návod, postup, nebo nějaké přesné info o tom jailbreaku a o tom, jak spustit ty hacknuté hry na ps3? mám x360 a ta zpráva o hacnkutí ps3 mě překvapila. Ale ať jsem hledal kdekoliv, nikde žádný návod atd nemůžu najít. Díky moc.

EDIT: Tak na mě asi leze nějaká nemoc :D, protože před chvílí jsem se do sekce PS3 software díval a nic jsem nemohl najít, a teď jsem se tam mrknul znovu a je tam přímo hlavní topic s infem o jailbreaku atd. takže sorry za tenhle stupidní příspěvek

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu