drako83 Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 Ja bych rád vědel jestli již někomu přijeli TEENSY 1.0 od toho prodejce z Ostravy co je na aukru. Ja jsem to koupil ve středu a ješte mi nedošla :( Jo a ješte bych potřeboval zjistit to BLES cislo hry,nevite nekdo stranku kde to najdu? Ted hledam na SINGULARITY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 Ta Teensy 1.0 uz par lidem prisla a ma tam od lidi OK. Tak asi vse v poradku a funguje.To by mu tam snad lidi psali opak a to si ten clovek kdyz ma uz tolik hodnoceni nedovoli. Koukni sem : http://www.ps3iso.com/ps3-game-downloads/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 20, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 Jakpak to vypada s Minimus AVR USB ? Mam to objednany.Jestli uz to nekomu prisloBo nejake info k tomu diky :-) Když se podíváš na stránky oficiálních distributorů, je situace u všech stejná. Koncem minulého týdne zdržení při celním řízení, distribuce tento týden :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czpepe Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 Ja bych rád vědel jestli již někomu přijeli TEENSY 1.0 od toho prodejce z Ostravy co je na aukru. Ja jsem to koupil ve středu a ješte mi nedošla :(Jo a ješte bych potřeboval zjistit to BLES cislo hry,nevite nekdo stranku kde to najdu? Ted hledam na SINGULARITY K cemu potrebujes to BLES cislo ? jinak nejake cisla jsou na tehle strance http://www.sonyindex.com/Pages/PS3_Euro_Name.htm neni tam sice ta tvoje hra ,ale jeji cislo by melo byt BLES-00560 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 Aha toho jsem si tam toho nevsimnul.Tak uz,abych to mel :) Tesim se na to jak malej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 K cemu potrebujes to BLES cislo ? jinak nejake cisla jsou na tehle strance http://www.sonyindex.com/Pages/PS3_Euro_Name.htm neni tam sice ta tvoje hra ,ale jeji cislo by melo byt BLES-00560 Uz jsem to nasel bylo to BLES-00561. Staci ten malej soubor ve slozce stazene hry otevrit v notepadu a tam je to cislo napsano :) To cislo prece potrebujes na pojmenovani hry ve slozce GAMEZ ne? Ted to jdu vyskouset,protoze teensy mi pred 10 minutami prijela :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czpepe Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 Uz jsem to nasel bylo to BLES-00561. Staci ten malej soubor ve slozce stazene hry otevrit v notepadu a tam je to cislo napsano :)To cislo prece potrebujes na pojmenovani hry ve slozce GAMEZ ne? Ted to jdu vyskouset,protoze teensy mi pred 10 minutami prijela :D ja to tam kopiruju normalne s nazvem a funguje to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 chci se zeptat kdyz budu pouzivat jailbreak musim mit v mechanice medium ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 http://aukro.cz/item1236910586_vyvojovy_usb_kit_teensy.html doporučuji mám to doma a jede to bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 http://aukro.cz/item1236910586_vyvojovy_usb_kit_teensy.htmldoporučuji mám to doma a jede to bez problémů Já taky vřele doporučuji. Právě jsem to odskoušel a funguje to bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavczech Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 Tak mně taky dnes přišla teensy 1 od toho týpka z Ostravy. Doporučuju nemusíte se bát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 jj, tak mam tennsy od toho ostavaka a v naprostem poradku...jinak doporucuju navstivit web ps3.playz.it...tam najdete vsechny potrebne informace co a jak nahrat, soubory, manualy atd atd atd...diky tomu webu jsem to rozchodil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 Pekny, nevydrzel jsem a objednal jsem si to taky na testiky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 jak dostanu hru z flashky na interní hdd v ps3 ? Ja mam na flashce složky GAMEZ/BLESS00000 . V BU manazeru se mi to objeví ale nevím jak to skopírovat na hdd ps3 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 chlapi omlouvam se jestli jsem slepý, ale je někde nějaký návod, postup, nebo nějaké přesné info o tom jailbreaku a o tom, jak spustit ty hacknuté hry na ps3? mám x360 a ta zpráva o hacnkutí ps3 mě překvapila. Ale ať jsem hledal kdekoliv, nikde žádný návod atd nemůžu najít. Díky moc. EDIT: Tak na mě asi leze nějaká nemoc :D, protože před chvílí jsem se do sekce PS3 software díval a nic jsem nemohl najít, a teď jsem se tam mrknul znovu a je tam přímo hlavní topic s infem o jailbreaku atd. takže sorry za tenhle stupidní příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 Mám dotaz, jak mám seřídit složky na ext. disku, v kterých by byly hry? ( PS3-GAME-...) Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 GAMEZ/BLESxxx/slozky hry (zadny ISO atd, cisty rozbaleny slozky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 GAMEZ/BLESxxx/slozky hry (zadny ISO atd, cisty rozbaleny slozky) Takže asi takhle....(PS3/GAMEZ/BLES-00521/PS3_GAME,PS3_UPDATE) ? a ještě je možnost že je BLESxxx i BCESxxx? Dikec :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 presne tak.... samozrejme PS3 neni adresar ale HW a neni to BLES-00563 ale BLES00563 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 chci se zeptat udělal sem si backup uncharted 2 a nejde mi spustit nevíte co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 mas ve spravny slozce ??? Nepodporuje tato hra pouze hrani z Interniho disku ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavczech Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 Já už opravdu nevim co mam dělat... Ať dělám co dělám mafie 2 se mi v backup manageru vůbec nezobrazí... mám to ve složce /dev_hdd0/GAMEZ/BLES00521/ proč to nejde? EDIT: a hru jsem nahrával na HDD zabudovany v ps3 přes FTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 a nemas to v ISO ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavczech Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 Ne normálně tam je PS3_GAME, PS3_UPDATE,PS3_DISC.SFB EDIT: Neni to tim, že jsem si do ps3 instaloval backup manager 1? a ne verzi 1.1 ? EDIT2: a neni to tim ze mam psgroove 1.0 na mé teensy 1.0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 mas ve spravny slozce ??? Nepodporuje tato hra pouze hrani z Interniho disku ???? já to mám na interním HDD, ale nepřečetl sem si že musím smazat updaty jinak to nejde už sem na to přišel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.