Mígl Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 A o jakem uceni je tu rec? O zmacknuti tlacitka na teensy, o spusteni programu, vybrani souboru a napaleni HEXu do Teensy? :lol: Paráda..zjednodušená verze! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 A o jakem uceni je tu rec? O zmacknuti tlacitka na teensy, o spusteni programu, vybrani souboru a napaleni HEXu do Teensy? :lol: Tak to naprogramování jsem měl hned,ale měl jsem třeba ten problém, že jsem na něm místo BM v1.1 měl 1.0 a nešli mi hry. Je pravda že to je otázka 3 min :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dateli Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Dneska jsem koupil ext.hdd a děla mi jednu divnou věc Když je v usb ext.hdd a teensy tak mi při najeti teensy nenajede Při odpojeni ext.hdd je vše v pořadku Děla to take někomu???? edit: Jde mi o to abych nemusel při každem najeti nemusel ext.hdd vytahovat a pak zpatky davat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 A ted jedna hloupa: jde s JB hrat hry online? Market je zakazanej, to je jasny, ale co hrani? Konkretne fifa 11 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 někdě jsem tu četl (myslim od nil3e) že je možný JB pomocí PSP Fat a já ho mam :) byl by návod jak na to? thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 někdě jsem tu četl (myslim od nil3e) že je možný JB pomocí PSP Fat a já ho mam :) byl by návod jak na to? thx hochu bylo to jenom Poc takže ne nejde to a halvně práce na tom byla ukončena :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 no to mam radost no, všechno začnou, udělaj lidem sliny a když má přijít na věc tak je z toho hovno ... prostě čuráci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 A ted jedna hloupa: jde s JB hrat hry online? Market je zakazanej, to je jasny, ale co hrani? Konkretne fifa 11 ;) PSn a samozřejmě i online hraní jde pouze na FW 3.50. no to mam radost no, všechno začnou, udělaj lidem sliny a když má přijít na věc tak je z toho hovno ... prostě čuráci Tak když jseš tak chytrej, tak proč to neuděláš sám? Udělali POC a vypadalo to, že to bude fungovat. Potom narazili na něco, co jim další práci znemožnilo... stane se a nevidím v tom problém. těch možností je už tolik, že je to tak nějak celkem fuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 no to mam radost no, všechno začnou, udělaj lidem sliny a když má přijít na věc tak je z toho hovno ... prostě čuráci Tak ono to asi nebude dloubání v nose víš chlapče milej :) taky by se ti nechtělo dělat předně něco, o čem si myslíš že to nebude problém a nakonec by to byla strašná práce, tak se raději vrhnu na něco jiného, nazdar :-* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 dateli: pokud aktivujes PS3 do JB modu nesmis mit nic jineho v USB!!! po najeti do JB modu to muzes vyndat a dat si do USB co chces. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Budu objednávat nějaký ten externí hdd,přemejšlim o 2,5" 320Gb nebo 500Gb Musí být něčim specifickej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 pujde JB na vsechn FW ??? nekdy casem ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Zavolej věštci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 muze nekdo potvrdit funkcnost tohoto KITu pripadne ze se nejedna o podvodnika??? http://aukro.cz/item1232154963.html nejedna se o podvodnika,je to poctivy clovek.mam to od nej a nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 nejedna se o podvodnika,je to poctivy clovek.mam to od nej a nej Me obcas prijde ze tady jsou nektery pekny debilove.Nevim proc nektery z vas pouziva aukro kdyz ani se neumi podivat na hodnoceni toho cloveka a taky kolik minimalne 100 lidi co si od neho USB TEENSY zakoupilo a OK.Se cas od casu na stejnou otazku nejake nemehlo ozve.To uz je fakt demence. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Tady jsem objevil 500Gb za slušnou cenu http://www.asus.cd/komponenty-2/a-data-portable-500gb-sh02-ext-2-5-usb2-0-8mb-cache-black/ Nebo tady 320Gb http://www.asus.cd/komponenty-2/takems-320gb-hdd-mem-line-externi-2-5-5400rpm-hlinikovy-usb-cerny-pouzdro/ Nezáleží taky na přenosové rychlosti? Nedochází k sekání her když si to ps3 bere z externího hadru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smer88 Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 nejedna se o podvodnika,je to poctivy clovek.mam to od nej a nej ja to vim uz to od nej mam.... musis koukat na datum kdy jsem to psal je to ponekud delsi doba.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorx Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 prosím vás mohl by někdo stručně přeložit tenhle návod http://www.ps3hax.net/2010/09/how-to-psgroove-port-for-sixaxis/.Sám moc anglicky neumim tak budu za překlad vděčný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uunek Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Ja ti to prelozim velice jednoduse - nic, co by se te tykalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 27, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 prosím vás mohl by někdo stručně přeložit tenhle návod http://www.ps3hax.net/2010/09/how-to-psgroove-port-for-sixaxis/.Sám Tak já ti poskytnu trošku přesnější překlad, než uživatel nade mnou. Přímý překlad toho, co jsi uvedl je: "Chyba 404 - Stránka nenalezena". Snad ti to aspoň trochu pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harsesis Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Zdravím, prosím chtěl bych se zeptat, jestli je možné si tu konzoly hacknout .. trochu se vyřádit a poté třeba odinstalovat backup manager a bez nějákých problému nainstalovat nové firmwary ? Protože budou asi vycházet nové hry které budu chtít hrát a budou vyžadovat nejnovější firmware a já nemám jistotu jestli se to něják prolomí a budu moct hrát i je ... tak kdyby náhodou jestli by šlo vše oddělat a nainstalovat sony firmware a hrát origoš. Děkujii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 @ predatorx: tu stránku jsi torchu popletl...za url musís mit mezeru jinak se spojí... Nechci některak podceňovat tvoje dovedností, ale musíš si tam naletovat chip...není to o tam, že si připojíš ovladac k pc, nahraješ groove a smažíš...to fakt ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Zdravím, prosím chtěl bych se zeptat, jestli je možné si tu konzoly hacknout .. trochu se vyřádit a poté třeba odinstalovat backup manager a bez nějákých problému nainstalovat nové firmwary ? Protože budou asi vycházet nové hry které budu chtít hrát a budou vyžadovat nejnovější firmware a já nemám jistotu jestli se to něják prolomí a budu moct hrát i je ... tak kdyby náhodou jestli by šlo vše oddělat a nainstalovat sony firmware a hrát origoš. Děkujii jasne, odinstaluj si bm a pak si stahni fw... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 predatorx a ostatni: sixaxisem opravdu nejde aktivovat JB. Tohle je dalsi legracka a podle reakci se dost povedla :D neni to nic jineho, nez namontovani samostatne funkcni desky na JB do vnitrku avladace a pouziti jeho usb konektoru a spinaciho tlacitka...ostatne jak uz tu nekdo psal. Na druhou stranu to neni spatny napad :) je o jedno zarizeni mene a ovladac se hleda lepe, nez mala desticka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HAK Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Dotazt: pouzivate nekdo Backup Manager 2 ?. Mam problem se spustenim her, skoro zadna nejde.. Na starsi verzi bez problemu. Netusite cim to je?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.