Neeo Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Mockrát děkuji. Moc si mi pomohl. Už mám doma Teensy, tak jsem zvědavej, jesli JB pofrčí. Ja som tiez bral z Alzy ediciu Move Pack a ta ma firmware 3.40. Treba aktualizovať na 3.41. Nemusíš sa báť. Nové PSka s firmware 3.50 tak skoro nezoženieš. Skôr až po novom roku. Alza dopredáva ešte staršie kusy bez Move Packov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 tak já už tky jedu na PSN potřebuju to jenom na ten film z skate 3 a pak už se radši ani nepřihlásim nechcu banán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schimpy Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Tieto hry som neskusal tak neviem,spusti ti ich,alebo zamrzne? Spusti mi ich. Potom cca 20 sekund mi vyskočí hláška že chýba ten súbor kde su trofeje. Potom musím cez PS button dať exit hry. Akonáhle vložím disk do mechaniky ide to ok. Ale už som zvyknutý na ten disk v mechanike aj keď ho zabudnem vytiahnut dá sa JB nabootovať keď po vysunuutí disku ešte raz stlačím eject :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Rozjeli jste už někdo CoD black ops? Nechápu ten první krok v návodu: Krok 1:Aktualizovat hru na 1,02 pomocí maloobchodní aktualizace pro váš region. Stačí jít do složky adresáře FIX a nainstalovat ten správný:) Kde je ta složka adresáře FIX? Taková tam neni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spraTECH Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 jj taky se přimlouvám co napsal Mígl....tak řekněte nám ten fígl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Musí se teda dát ta aktualizace na flashku a nainstalovat ale když chci instalovat tak píše eror 80029567 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Poslední model PS3 320GB bundle s Move šel do prodeje s FW 3.40 a novější zatím nejsou. Leda že by si narazil na úplně novou dodávku zboží, ale o tom bych teď asi dost pochyboval. I přesto bych to raději koupil z menšího obchody, kde ty zásoby (a jejich doplňování novými kousky) není tak rychlý. ted jsem kupoval slim 120GB v JRC a byl tam fw 3.30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CdissKiller Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Chtěl bych poradit.PS3 JB je něco jako custom firmware na PSP??Dají se přes to hrát stažený hry z netu??Nebo na co to je.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 http://console-forum.net/tema/103583-ps3-jailbreak-faq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Tak co,zkoušel jste už někdo hrát online/multiplayer? Já zkoušel MW2(mám origo) a jelo to, tak mě zajímá co ostatní hry, např. Medal mi bohužel nejel ;( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ku.char Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Funguje již teda jailbreak i na 3.42 / 3.50? nebo je to jen fake...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GangBik3r Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Mám dotaz, používám PS3key a firmware 3.41 a nejde mě hrát po netu. Nemůžu se totiž dostat na PlayStation network protože to chce update na vyšší verzi a to bych pak byl v háji. Nevíte jak to obejít a připojit se a pařit zase po netu? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Funguje již teda jailbreak i na 3.42 / 3.50? nebo je to jen fake...? Kačka ako sa patrí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 fake to neni, ale je to spíš takhle...jb jde na 3.41 a s posledním playloadem se ps3 tváří jako by měla fw 3.50...rozumíme? jinka pokud máš fw 3.50, tak na JB zatím zapomeň, na tom se nic nezměnilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirijack Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Chci se zeptat, jestli s JB jdou hrat i PS2 hry? Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Mám dotaz, používám PS3key a firmware 3.41 a nejde mě hrát po netu. Nemůžu se totiž dostat na PlayStation network protože to chce update na vyšší verzi a to bych pak byl v háji. Nevíte jak to obejít a připojit se a pařit zase po netu? Díky Online hraní přes PSN funguje pouze s nejnovějším HEX a taky jen pro některé hry... Chci se zeptat, jestli s JB jdou hrat i PS2 hry? Děkuji za odpověď Ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vegis Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Mám takovej problém se hrou Street Figher IV. Hned při spuštění hry se mě stane, že jakoby ovladač přestane reagovat. Díval jsem se na PS Jailbreak Compatibility List a tam je v poznámce pro tuto hru že "Ovladač v menu není rozpoznán". Nevíte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dak Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Zdravím tak krabici už mám doma(Teensy Hermes V4, OM2.1H), umím naládovat z PC int.HDD, skoro vše funguje jak má, jen nespustím v int.HDD tuto verzi Assassin Creed USA JB ps3-GSXR, dále pak nespustím ext. HDD, respektive mi ho manager vidí, ale neumím načíst hry do manageru, co dělám blbě ? Budu vděčný za odpověď. Děkuji. Externí HDD je samozřejmě FAT32. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Koukal jsem že už funguje PSdowngrade...... chápu to dobře, že když zakoupím PSjailbreak tak budu moct konečně downgradovat z FW3.50 na FW na kterém půjde JB? Pokud je to pravda který zařízení mám přesně koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 potřebuješ tohle zařízení http://psjailbreak.com/ (zatím) ale ja bych to nekupoval a počkal...100% to bude i na jiných zařízení (teensy apod)...navíc bych počkal na více info. je to poměrně dost čerstvý a moc se o tom neví... Koukal jsem že už funguje PSdowngrade...... chápu to dobře, že když zakoupím PSjailbreak tak budu moct konečně downgradovat z FW3.50 na FW na kterém půjde JB? Pokud je to pravda který zařízení mám přesně koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 kecáš, by bylo super bych mohl hrát třeba GT5 origo a pak zase downgradovat:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Zdarec, ví nekdo jak to je s PROXY SERVEREM GUI ? Je pravda, že se přes upraveny PROXY dostanu pres PC na PS Store, kdyz mam nizsi FW...tedy 3.41 ? Potrebuji totiz pres muj ucet na PS Store, stahnout nejaky veci co jsem si kdysi davno zaplatil ,a oficialne pres Pleya se na Store nedostanu, diky 3.41. Ma to nekdo vyzkouseny? nedostanu BANana i kdyz tam polezu pres to Proxy Gui? Nasel jsem tenhle navod, viz. odkaz. http://console-forum.net/archive/index.php/t-23456.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vico Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Tak takový mini ot.Vyzkoušel jsem ten novej payload pro teensy 2.0 z psgroove makeru (http://www.project0.de/psgroove-maker/ ) přihlásil se na český psn a stáhl hru kterou jsem měl dřív zaplacenou.Zkoušel jsm se i připojit na uk a usa učet a vše zatim ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Lidi pařim MW2 online s fw 3.41 (origo cd) a pohoda, napadlo mě jestli by se z netu nedali někde stáhnout ta DLCčka (stimulus a ten druhje nevim :) ) kdyby někdo věděl byl bych rád :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Medal of Honor Funkcni online!!! http://www.project0.de/psgroove-maker/ udelejte si hned ten první hex a jede to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.