Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS3 Jailbreak - všechny otázky SEM!

tekken90

Recommended Posts

Mockrát děkuji. Moc si mi pomohl. Už mám doma Teensy, tak jsem zvědavej, jesli JB pofrčí.

Ja som tiez bral z Alzy ediciu Move Pack a ta ma firmware 3.40. Treba aktualizovať na 3.41. Nemusíš sa báť. Nové PSka s firmware 3.50 tak skoro nezoženieš. Skôr až po novom roku. Alza dopredáva ešte staršie kusy bez Move Packov

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tieto hry som neskusal tak neviem,spusti ti ich,alebo zamrzne?

Spusti mi ich. Potom cca 20 sekund mi vyskočí hláška že chýba ten súbor kde su trofeje.

Potom musím cez PS button dať exit hry. Akonáhle vložím disk do mechaniky ide to ok.

Ale už som zvyknutý na ten disk v mechanike aj keď ho zabudnem vytiahnut dá sa JB nabootovať keď po vysunuutí disku ešte raz stlačím eject :)

Odkaz ke komentáři

Rozjeli jste už někdo CoD black ops? Nechápu ten první krok v návodu: Krok 1:Aktualizovat hru na 1,02 pomocí maloobchodní aktualizace pro váš region.

Stačí jít do složky adresáře FIX a nainstalovat ten správný:)

Kde je ta složka adresáře FIX? Taková tam neni..

Odkaz ke komentáři

Poslední model PS3 320GB bundle s Move šel do prodeje s FW 3.40 a novější zatím nejsou. Leda že by si narazil na úplně novou dodávku zboží, ale o tom bych teď asi dost pochyboval. I přesto bych to raději koupil z menšího obchody, kde ty zásoby (a jejich doplňování novými kousky) není tak rychlý.

ted jsem kupoval slim 120GB v JRC a byl tam fw 3.30

Odkaz ke komentáři

Mám dotaz, používám PS3key a firmware 3.41 a nejde mě hrát po netu. Nemůžu se totiž dostat na PlayStation network protože to chce update na vyšší verzi a to bych pak byl v háji. Nevíte jak to obejít a připojit se a pařit zase po netu? Díky

Online hraní přes PSN funguje pouze s nejnovějším HEX a taky jen pro některé hry...

Chci se zeptat, jestli s JB jdou hrat i PS2 hry? Děkuji za odpověď

Ne...

Odkaz ke komentáři

Zdravím tak krabici už mám doma(Teensy Hermes V4, OM2.1H), umím naládovat z PC int.HDD, skoro vše funguje jak má, jen nespustím v int.HDD tuto verzi Assassin Creed USA JB ps3-GSXR, dále pak nespustím ext. HDD, respektive mi ho manager vidí, ale neumím načíst hry do manageru, co dělám blbě ? Budu vděčný za odpověď. Děkuji. Externí HDD je samozřejmě FAT32.

Odkaz ke komentáři

potřebuješ tohle zařízení http://psjailbreak.com/ (zatím) ale ja bych to nekupoval a počkal...100% to bude i na jiných zařízení (teensy apod)...navíc bych počkal na více info. je to poměrně dost čerstvý a moc se o tom neví...

Koukal jsem že už funguje PSdowngrade...... chápu to dobře, že když zakoupím PSjailbreak tak budu moct konečně downgradovat z FW3.50 na FW na kterém půjde JB? Pokud je to pravda který zařízení mám přesně koupit?
Odkaz ke komentáři

Zdarec, ví nekdo jak to je s PROXY SERVEREM GUI ? Je pravda, že se přes upraveny PROXY dostanu pres PC na PS Store, kdyz mam nizsi FW...tedy 3.41 ? Potrebuji totiz pres muj ucet na PS Store, stahnout nejaky veci co jsem si kdysi davno zaplatil ,a oficialne pres Pleya se na Store nedostanu, diky 3.41. Ma to nekdo vyzkouseny? nedostanu BANana i kdyz tam polezu pres to Proxy Gui? Nasel jsem tenhle navod, viz. odkaz.

http://console-forum.net/archive/index.php/t-23456.html

Odkaz ke komentáři

Tak takový mini ot.Vyzkoušel jsem ten novej payload pro teensy 2.0 z psgroove makeru (http://www.project0.de/psgroove-maker/ ) přihlásil se na český psn a stáhl hru kterou jsem měl dřív zaplacenou.Zkoušel jsm se i připojit na uk a usa učet a vše zatim ok.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu