BigMike Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Ahoj kluci, nevíte někdo jak rozjet u Borderlands GOTY všechny ty DLC, aby se nainstalovali nebo se spustil ten Bonus Con.? Dík EDIT: vyřešeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malejrapik Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Poraďte mi někdo na jaký stránce mám stáhnout hry do psp.Předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiok Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Trebars aj tu http://console-forum.net/forum/4-psp-downloads hi all Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubas05 Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 Když mám Kmeaw můžu hrát online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 kdyz si to umis nastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedmi1468625578 Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 Čau, pls jak je to ted s JB jde stále jen na ps3 s 3.41 nebo už i na vyším? Jo a je možno nahrát to JB nějaký nofý software aby jel lépě? Neco takového jsem zahledl na jiných stránkách tak se ptám co je na tom pravdy. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psfreak Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 zdarec, dneska mi PS3 nabidl software update, znamena to ze 3,56 (kterou ted mam) uz jde hacknout? cca pred 14 dny jsem stravil na netu pul dne jenom abych nasel samy fake 3,56 jailbreaky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mjolnir Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Zdar,mám http://www.psjailbreak2.com/product.html ,když ho vložím do ps3 slim,nenačte se,stále svítí červeně,má se v ps3 ještě něco nastavit,může být poškozený,nebo nekompatibilní s ps3 slim?Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 musis vedet jak se to dela a jestli mas 3.41 fw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mjolnir Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 musis vedet jak se to dela a jestli mas 3.41 fw No mám 3.50 (co jsem našel v seetings),postup vím(youtube),tenhle JB jsem dostal,tak to je asi na pytel,jak to vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Ano to je. JB je určené pre verziu 3.41. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Game1468625908 Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Chci se zeptat jak provect jaibrake na ps3?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan.nesnera Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Dobrý den Chtěl bych se zeptat jak si mám cracknout ps3.Mám verzi systému 3.60, takže bych potřeboval asi i downgrader a s ním taky nevím prosím pomoc :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 nelze, pouze 3.55 a downgrade nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan.nesnera Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 A kdybych ho nějak resetoval nebo něco? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 prostě to nejde, nebyl vydanej ani 3.56, takze proste cekej, tet nic neni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 prostě to nejde, nebyl vydanej ani 3.56, takze proste cekej, tet nic neni.... Ani tak skoro nebude. Scéna CFW 3.56 tak skoro do obehu nepustí aj keď je hotová. Ale ako bolo povedané stále to nie je 3.60. No máš smolu. Treba vypnúť automatické aktualizácie firmware. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 myslim, ze novy CFW zacnou vydavat po tom, jak dopadne Geohot vs SONY. Myslim ze jsem nekde cet, ze v FW 3.56 vydali nejakou kontrolu HDD a pri CFW 3.56 uz nelze dale delat update na OFW ani CFW, a proto ho nevypustili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 To je jedno kedy ho vydajú. Vec sa má tak, že pokiaľ by to vypustili anonymne, tak by si nikto nemohol pripísať zásluhy a v tejto branži je to nemyslitelné. Zvučné meno a popularita rôznych grup je postavená práve na tom, kto vydá hack, dielo, crack, patch a pod. ako prvý. Keby to vypustili teraz pod svojimi "menami", tak asi každý môže tušiť čo by zo strany Sony následovalo vid. Geohot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan.nesnera Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 3.60 jailbrak už je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 a jak to víš? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rasple Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Zdravim, potreboval bych od někoho jen stručnou pochopitelnou rekapitulaci jak na hack ps3 s fw 3.55 aby se mohli spouštět stazene hry :D chci to udělat kamosovi k narozkam včetně hdd atd. Nějakou co nejjednodusi možnost a zároveň nejbezpečnějsi abych mu z toho neudělal Brick :D Dostal jsem se k tomuto http://console-forum.net/tema/113184-ps3-3-55-custom-firmware-faq bohužel nikde není popsané jak postupovat pokud mim cilem jsou pouze hry. Díky za trpělivost.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 srry.. :D ale kup radši kámošovi hru na narozky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Zdravim, potreboval bych od někoho jen stručnou pochopitelnou rekapitulaci jak na hack ps3 s fw 3.55 aby se mohli spouštět stazene hry :D chci to udělat kamosovi k narozkam včetně hdd atd.Nějakou co nejjednodusi možnost a zároveň nejbezpečnějsi abych mu z toho neudělal Brick :D Dostal jsem se k tomuto http://console-forum.net/tema/113184-ps3-3-55-custom-firmware-faq bohužel nikde není popsané jak postupovat pokud mim cilem jsou pouze hry. Díky za trpělivost.. :) Ten odkaz čo si vložil si myslím hovorí za všetko. Pokiaľ vieš čítať tak to spojazdníš. Pre doplnenie toho článku doporučujem CFW Kmeaw 3.55 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Ahoj potřeboval bych prosím odkaz na funkční fix na hru Tomb Raider Trilogy na 3.41.Použil jsem jeden od belmonda hra se normalně rozjede až po vyběr z jedné ze tří her.Pokud jakoukoliv vyberu tak se nespustí pouze černá obrazovka.Už se mi to dlouho u žádné hry nestalo aby nejela.Snad někdo ví co stím.Mockrát děkuji za radu Víta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.