Neeo Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Na najnovšie hry potrebuješ dongl True Blue - investícia 60€. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentello Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 už je true blue 2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 jakej true blue 2? :D je jenom TrueBlue dongle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentello Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Mám v tom zmatek, myslel jsem že se připravuje True Blue 2. No a jak je to když budu miít E3 flasher? Potřebuji true blue? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Ja navrhuju ,aby nekdo udelal tutorial na true blue+dongly obecne a CFW v jednomtematu, takhle se tu naprosto zbytecne debatuje o hovne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Tak sekce o CFW tu je ale nikdo ji neaktualituje a jsou tam zastaralý věci. Sentello: o TB2 zatim nic nwm a pokud vyjde tak už to je jen o výdělku autorů(ikdyž to je i TB) Pokud budeš mít E3Flasher tak můžeš mí dualboot 4.10\3.55 a přepínat, ALE zálohy nových her nespustiš na to furt potřebuješ TBdongle, nový hry budeš moc hrát pouze jako original když přepneš na 4.10 EDIT: možná si četl někde TB2 protože se ten dongle jinak jmenuje Jailbreak 2-TrueBlue Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentello Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 @Tiger Chtělo by to aspoň aktualizovat, ale ti co už mají hacknuté PSko tak tohle neřeší že? @Nemec30 Jasný začínám to už chápat. E3 mě prostě jen downgraduje na cfw 3.55 a některý hry vyžadující fw3.55 si zahraji. Na hry který vyžadují fw3.55 a novější použiji True Blue Dongle. je ještě nějaký jiný způsob jak rozchodit nové hry? Ptám se abych věděl co všecko mám objednat z číny, E3 je jasný ten potřebuji ale nově si na seznam připíšu i ten true blue. Jinak moje nejasnosti kolem nového True Blue dongle jsi vyjasnil, ano opravdu jsem na nějakém ruském webu viděl TB2 – myslel jsem si že se jedná tedy o nový. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAckCZ Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Já myslel že je nějaký upgrade na manager aby přehrával 3.56+ hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Já nechápu lidi, co sem pišou,jak mam jailbreaknout PS3 s FW 4.00?...to je prostě totální demence,to sito nemůže na foru najit?! Je tu milion zbytečných komentářů a to nemluvim o tom,že každej den sem minimalně dva-tři lidi přidaj topic o tom, jak jej JBnout!... děti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAckCZ Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Já nechápu lidi, co sem pišou,jak mam jailbreaknout PS3 s FW 4.00?...to je prostě totální demence,to sito nemůže na foru najit?! Je tu milion zbytečných komentářů a to nemluvim o tom,že každej den sem minimalně dva-tři lidi přidaj topic o tom, jak jej JBnout!... děti To měla být narážka na mě ??? Proč bych to neměl vědět, už se domlouvám na koupi E3 flasheru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAckCZ Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Ale obávám se že k E3 flasheru budeme potřebovat downgrade dongle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Si objavil Ameriku či čo? Keď ti to stále nedošlo tak si prečítaj znovu posledné tri strany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 Sentello: tady je video který popisuje celý proces http://www.youtube.com/watch?v=WHNw2E4tU6c&list=UU2bSw6ky6_cNUksWERh9_2g&index=3&feature=plcp jinak teda potřebuješ E3 Flasher, podle toho videa potom potřebuješ přes ESATA připojit HDD, microSD, a downgrade dongle, a nějakou flashku na nahrání FW. k tomu donglu na downgrade.... na tom videu je ještě úplně originální JB, kterej už neseženeš, ale mělo by stačit když koupíš teensy 1.0 desku a na ni nahraješ downgrade hex(můžu ti ho v nejhoršim někam uploadnout pokud ho neseženeš) ještě k tomu procesu... ten downgrade se tam dává proto, že uvede PS3 do servisního menu, a z něj se instaluje ten OFW(píšu jen proto že na videu nebylo servisní menu vidět) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAckCZ Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 staci treba e3 card reader ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 pokud pro něj existuje možnost downgradu tak jo(zrovna E3 card reader by měl jít) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaromir Blaha Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 __________________Jailbrake 4.11 je______________ venku staci pockat par dni a je to venku na serverech, kdyby nekdo chtel urgentne PS3UPDAT.PUP-jb 4.11 tak si musi zaplatit na ne teto strance najdede vse co potrebujete hodne stesti :D :D http://www.transamgrafx.com/apps/forums/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 peknej fake...doufam, ze te za to admini odměni banem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaromir Blaha Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 peknej fake...doufam, ze te za to admini odměni banem Proc? zkusil si ho nebo co? az vyzkousis pak mluv..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 Ne,jen nejsem ♥♥♥♥♥, kazdy den sleduju nextgenupdate,ps3news,ps3novinky a ps3hax a o CFW bych vedel a navic je to ♥♥♥♥♥ina,kdyz FW 4.11 vyslo vcera...mysli hlavou a ne zaludem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaromir Blaha Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 Ne,jen nejsem ♥♥♥♥♥, kazdy den sleduju nextgenupdate,ps3news,ps3novinky a ps3hax a o CFW bych vedel a navic je to ♥♥♥♥♥ina,kdyz FW 4.11 vyslo vcera...mysli hlavou a ne zaludem Dneska pred hodinou to vyslo co ti mam na to odpovedet ....a nebud hruby..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAckCZ Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 Never kazdym pi***inam je tam survey takze fake :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 NEVYSLO OMG HLUPAKU!...fakt nechapu,dite! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaromir Blaha Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 NEVYSLO OMG HLUPAKU!...fakt nechapu,dite! pouzily k tomu exploit s cobry ktery tez byl zverejnen dnes http://www.ps3news.com/ps3-hacks-jailbreak/true-blue-tb-and-cobra-ps3-jb2-drm-dongle-payloads-wip/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 hele to neni exploit:D to je payload tedy to co je nahraný na tom donglu a neslouží to k JB3.56+ ale konečně k prolomení donglu aby jsme mohli hrát hry který bez toho donglu nejdou. Jo a jinak to neni novinka tyhle informace byly na devwiki už před 4měsíci jen je někdo obnovil a začalo se o nich mluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAckCZ Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Ale nenainstalujes tam piratsky hry, jen overeny od sony takze dokud nebudou 3.56+ klice tak je to naprd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.