Nemec30 Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 fake... navíc když se koukneš na download link tak musíš udělat survey, takže i tim že to stáhneš akorát vyděláváš prachy uploaderovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 ALe pod tím komentem je asi 20 lidí co píší,že jim to funguje...každopádně já to zkoušet nebudu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentello Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Je to kravina, trojková řada a čtyřková nejdou a nikyd nepůjdou... už z tohodle důvodu je to kravina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 nojo tak vždycky je snaha aby se to tvářilo věrohodně :D, ale jinak jestli se někdo tim survey prokoušete tak ten soubor uploadněte, když budu mít čas tak se kouknu co je to opravdu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentello Odesláno Prosinec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2012 tak tohle pochopím, lama co si chce vydělat Pak tu jsou ale šmejdi. co dělaj všelijaký brew apikace nebo cfw který to psko úplně zeserou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ywo Odesláno Prosinec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2012 asi to bude taky prasecina ale tohle sem nasel :D http://www.ps3jail.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2012 fake :blejt::sorry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nasgul88 Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 Urcite to je fake? a co hovoris na FB profil tej stranky??? https://www.facebook.com/ps3jailcom?fref=ts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 Pokud někdy dojde k dalšímu prolomení, info o tom bude prakticky všude, hlavně na fórech, které se PS3 hackingu věnují dlouhodobě. Podobné facebooky, youtuby a jiné hovadiny nemá smysl brát vážně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nasgul88 Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 Sak prave ze je toho plny internet , a na tej FB stranke je viac ako 13.000 uzivatelov , navody na youtube.No nezda sa mi to ako fake?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 5, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 Ani tento početný fanclub přivrženců uvedených lolstránek nezavdává k tomu propadnout bezmezné víře. Lidi, kterým se po geohotovi a graf_chokolovi podařilo v oblasti vývoje CFW pro PS3 posunout někam dál, by se dali spočítat na prstech jedné ruky a ti svoje každodenní úsilí prezentují na stálých, ověřených místech, která jsou této problematice věnována a sleduje je tam denně statisísce uživatelů. Doporučuji vyhledat tyto zdroje a spoléhat se na ně a ne na nějaké fakestránky a shitvidea na YT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nasgul88 Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 Ok stale hladam a zistujem co je a co nieje pravda. Nie som jeden z tych ktory hned ako nieco uvidia , hned to naistaluju. Aj ked som lama v tejto oblasti , neznamena to ze som is ♥♥♥♥♥. Takze neexistuje ziaden jailbreak na fw. 4.31??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 Ne, pořád potřebuješ konzoli s 3.55. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nasgul88 Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 No a podla toho co som sa docital tak moj PS3 slim 500gb ,nedokazem spravit downgrade na 3.55. Proste nejde tam spravit jailbreak. Nemylim sa?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentello Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 omg. tak postupuj dle návodu a lol stránkách když nám nevěříš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nasgul88 Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 Ja som nepovedal ze neverim , ja som si to len zosumarizoval a dal som normalnu otazku nakoniec. Precitaj si celu diskusiu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LANOUR Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Ahoj nekdo z okoli usti s E3 flasherem????????diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m-salmbor Odesláno Leden 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2013 Ahoj,potřebuji radu.Mám CFW 3.55 a stáhnul jsem hru F1 2012 , nakopírovqal do ps3 přes FTP do hdd_0/GamES ,ale v Rogero manageru se mi neobjeví, co dělám špatně? a byly u toho ještě nějaký patche (Eboot patch a VIP.Pass) ,co s tím? díky za radu,dlouho jsem se tomu nevěnoval a nějak pozapomněl....díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m-salmbor Odesláno Leden 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2013 Ahoj,potřebuji radu.Mám CFW 3.55 a stáhnul jsem hru F1 2012 , nakopírovqal do ps3 přes FTP do hdd_0/GamES ,ale v Rogero manageru se mi neobjeví, co dělám špatně? a byly u toho ještě nějaký patche (Eboot patch a VIP.Pass) ,co s tím? díky za radu,dlouho jsem se tomu nevěnoval a nějak pozapomněl....díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gread134 Odesláno Leden 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2013 Ahoj mám otázku ohledně JB. Mám ps3 fat s FW 3.60 tak jestli je nějaká možnost to nějak jailbreakovat. Díky za odpověd jinak se omlouvám za dotaz ale nepříjde mi to tady moc přehledný a informace o tom, že potřebuju 3.55 sem tady našel 2 roky starý takže díky všem za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Leden 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2013 informace že potřebuješ FW 3.55 je sice 2roky stará ale furt aktuální :D, pokud máš FATko tak lze konzoli downgradnout na 3.55 pomocí HW flasheru, jestli ho někdo v tvém okolí má tak ti ho může downgradnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korovan Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 Čavte, na nete som sa dočital o tomto: http://www.3k3y.com/features/ Čo to je a išlo by to aj na ps3 cech-3004b? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 to samý je Cobra ODE(google ti najde víc info), problem je že např ten 3k3y potřebuje dostat z konzole klíč pro mechaniku => potřebuješ CFW 3.55 který jak asi víš neni na cech-3xxx, Cobra ODE by měl fungovat i bez toho nebo nějakým způsobem dostane klíž z konzole i bez CFW... zatim nemá cenu se ptát protože 3k3y ani Cobra nezačli posílat, takže to ještě nikdo ani nemá doma aby mohl něco říct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Ahoj,moc se v tom nevyznám,ale jde jailbreak na PS 3 Super slim ? Nebo něco abych si tam mohl hry stahovat ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 (upraveno) Pokud vím tak nelze jedině z čeho budou fungovat stažené hry je PSN Odesláno z mého ST25i pomocí Tapatalk 2 Upraveno Únor 1, 2013 uživatelem figycom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.