Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nový MICROSOFT DASHBOARD "FUCK" KINECT UPDATE 2010

xxYoshixx

Otázka

Pred tydnem jsem si stahl BETA verzi Dashboardu a az ted jsem zjistil ze je to antipiratska kopie updatu :'( ted mam xbox sice aktualni (a jeste k tomu s predstihem) jenže mi nejdou nove hry ... co mam delat ? to uz se muj XBOX stal nepouzitelny na nove hry ??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 525
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0

ja jsem z toho jelen., asi jsem to "moc" nepobral...zeptam se jednoduse...pobral jsem to, ze se starym dashem si zahraju stare hry a ne nove co budou (jelikoz vyzadujou novy dash)...s novym si zahraju stare taky, ale nove taky ne z principu toho ze novy dash detekuje flash a hru nepusti. Pokud nemam stastnou mechaniku, kde mi ty nove hry s novym dashem pujdou.

O banu nemluvim, na live nelezu, stejne bych ho dostal, prej jelikoz mam iXtreme 1.61 a dash 9199, tak je pro me pry LT zbytecny...asponmi to nekdo kdo flashuje rikal ,kdyz jsme se ho ptal zda muz hrat na LT live kdyz jeste nemam ban.

Je to tak?

Takze pro me ted pokud nemam stastnou mechaniku muze bejt jedno zda mam novej dash nebo ne, dokud neni nejakej novej LT flash co zprovozni novy hry, ne?

A jak zjistim jakou mam mechaniku?

Predem dik za odpovedi a predem se omlouvamza hloupe dotazy.

Odkaz ke komentáři

• 0
  • 0

Ahoj, jsem na tom stejne, mam starej flash, takze hry pred vypalenim upravym na starej wave. Ted jsem stahnul Kinect hru,upravil na starej wave a update dashboardu. Hra se spustila a chtela kinect, takze evidente je to nova hra na starym flashi. Jinak jsem zkousel i Call of Duty: Black Ops a taky jede...

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

@RohLLIKs: Odkud máš informaci, že c4 "si není jistej, jestli se AP2.5 nespouští i na starých dashboardech"?

@jakubgaluzska: S těmi mechanikami Samsung/Hitachi je to tak, že to musí být původní originální, dodané s Xboxem. Pokud by se jednalo o vyměněné mechaniky, zprovozněné "spoof" metodou, tak to taky nepomůže (ale myslím, že už to tu bylo někde řečeno).

Odkaz ke komentáři

• 0
@RohLLIKs: Odkud máš informaci, že c4 "si není jistej, jestli se AP2.5 nespouští i na starých dashboardech"?

@jakubgaluzska: S těmi mechanikami Samsung/Hitachi je to tak, že to musí být původní originální, dodané s Xboxem. Pokud by se jednalo o vyměněné mechaniky, zprovozněné "spoof" metodou, tak to taky nepomůže (ale myslím, že už to tu bylo někde řečeno).

Když měníš mechaniku za stejnou značku, žádný spoof dělat nemusíš. Vůbec to nemusí být PŮVODNÍ MECHANIKA, DODANÁ S XBOXEM, to je nesmysl. ;) Je úplně jedno jestli máš původní Mechaniku Samsung, nebo Hitachi, nebo jestli jsi ji měnil za jinou (Samsung, Hitachi) a pak na ni nechal udělat flash. Samozřejmě je potřeba mít zálohované soubory z původní mechaniky vč. dvdkey a tyto poté nahrát do nové mechaniky, samozřejmě vč. flashe ;)

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

Tak abych to uvedl na pravou míru - samozřejmě, že pokud byla továrně s Xboxem dodaná mechanika Samsung/Hitachi, která by byla v průběhu životnosti Xboxu vyměněná zase za mechaniku Samsung/Hitachi, tak je to jedno a to samé, žádný spoof se dělat nemusí a fungovat to bude. "Originálem" jsem neměl na mysli ten stejný kus mechaniky dodaný z výroby s Xboxem, ale že se musí shodovat značka. Jinými slovy řečeno - pokud je Xbox z výroby dodaný s mechanikou LiteOn/Benq, tak aby si někdo nemyslel, že instalace Samsung/Hitachi mechaniky do takového Xboxu a následný spoof mu pomůže.

Odkaz ke komentáři

• 0
Vto doufám jinak me nevadi to ze si zaplatim dalsi flash to je pakatel za to co usetrim na hrach,ale je pravda ze taky kupuju. Ale na kinect sem se tesil protoze sme mohli konecne hrat s pritelkyni

no tak kde je problem? kdyz si kupujes i hry, tak si na Kinect hry koupis:idea:

Odkaz ke komentáři

• 0

Zdravim,

mam JTAG s XBREBOOT a dash 8955 (nejspis s nejakou emulaci bych typl). Vsechny hry spustim z HDD pres xexmenu / freestyle dash. Hru vzdy nahraju na HDD a vymazu z ni adresar $systemupdate aby se nahodou neupdatovala... (nejsem pripojeny na LIVE)

Zminovane Fable III mi jde spustit normalne, ale jen PRIMO z dashboardu. Pokud se jej snazim pustit z xexmenu / freestyle dashe mam tmu a konzole je tuha.

Mam Japser s JTAG a LITE-ON s nejnovejsim flashem.

Co mam tedy nyni delat? Ofic update dat nemuzu - prisel bych o JTAG. Takze pockat, az vyjde nejaky update "dashe pro jtag" + novy update mechaniky.

Jeste se zeptam:

Mohl jsem uz neco "zkazit" tim, ze jsem uz pustil Fable III? Nebo jestli tomu dobre chapu, tak ne, protoze problem by byl jen v kombinaci s novym DB v kombinaci s aktivaci te utility 2.5. Pokud nemam novej DB tak jsem v klidu (nic se nikam nezapsalo) Mam pravdu?

Diky za info

Odkaz ke komentáři

• 0

Používáš interní HDD? Údajně s tím má Fable III trochu problémy. mě osobně na extrním HDD hra funguje bez problémů.

Dash, co máš v JTAGované konzoli není emulace, jen trochu upravený originál, ale to je vlastně vedlejší. Pokud budeš chtát hrát Kinect hry, nezbývá, než čekat, až se objeví podoně upravený Kinect Dash. Normální update opravdu dělat nemůžeš, přišel by jsi o JTAG funkci nadobro.

S JTAGem jsi ohledně AP ochrany úplně v klidu, my to ani řešit nemusíme, jen počkáme na upravený Dash. Jinak ano, AP je záležitost posledního Dashe.

Odkaz ke komentáři

• 0

Jj, mam interni HDD. Zatim jsem nenarazil na zadny externi HDD, ktery by mi jel... Ani mi nejde ukladat hry na flashky (protoze nemam dash 9199). Aspon ze se hry hraji nahravat pres FTP a vali bez DVD :) Jen to Fable mi tak holt neslo. Pouze pres orig instalaci pres dashboard (ale to musi byt medium v mechanice).

Jinak z novych XBLA mi nejde Hydrophobia a ten novej Dead Space (co jsem zatim zkousel) - chteji novej update :(

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

Z interniho HDD ma Fable III opravdu problemy se spustenim na JTAG konzoli (black screen). Jakykoliv externi USB HDD to resi, nevim proc by ti tam nemel zadny fungovat. Dulezite je, aby byl naformatovany na FAT32, mozna to je tvuj problem, ze ti zatim zadny nefungoval?

Ad dashboard: zatim neni hra (vyjma tech na kinect). ktera by vyzadovala dashboard vyssi nez 9199. Pokud mas JTAG, proc si tam nedas FreeBoot, ktery jede na 9199?

Odkaz ke komentáři

• 0

Já to tady čtu pořád dokola a nechápu, mám mechaniku LiteOn, flash 1.5, nový Dash., jedou mi všechny hry včetně Fable 3 jak s mechaniky tak jdou instalovat na externí HDD, prostě vše jako na starém dashi. Update jsem stáhl s Live a Ban zatím nic, ale to asi příjde s vlnou. Takže buď mám štěstí, nebo jsem nepochopil zdejší problém.

Odkaz ke komentáři

• 0
Já to tady čtu pořád dokola a nechápu, mám mechaniku LiteOn, flash 1.5, nový Dash., jedou mi všechny hry včetně Fable 3 jak s mechaniky tak jdou instalovat na externí HDD, prostě vše jako na starém dashi. Update jsem stáhl s Live a Ban zatím nic, ale to asi příjde s vlnou. Takže buď mám štěstí, nebo jsem nepochopil zdejší problém.

Presne tak, taky nevim kde je problem, dokonce i Kinect hru jsem spustil:bash: Ktera vyzadovadala novej dash, takze by mela mit i ochranu...

Odkaz ke komentáři

• 0

Podle mě ti hry na kinect např. Fighters uncaged pude, pač dou spustit i teď na novým dashi, jen píše, že to chce kinect. Nepudou jen hry s tou ochranou AP2.5 tedy zatim jen Fable III. To pude až hackeři udělaj novej firmware - dá li bůh:) Tak sem to zatim pochopil já mno. O banu je bezpředmětný se bavit, pač se moc neví jak to je.

Odkaz ke komentáři

• 0
Podle mě ti hry na kinect např. Fighters uncaged pude, pač dou spustit i teď na novým dashi, jen píše, že to chce kinect. Nepudou jen hry s tou ochranou AP2.5 tedy zatim jen Fable III. To pude až hackeři udělaj novej firmware - dá li bůh:) Tak sem to zatim pochopil já mno. O banu je bezpředmětný se bavit, pač se moc neví jak to je.

Díky za info, ale moc moudřejší nejsem, někdo nademnou napsal toto:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu