Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Call of Duty_Black Ops


Susi_San

Recommended Posts

Tak a je to tady. Nový přírůstek do rodiny CoD je už nějaký ten den venku a nás jistě bude zajímat jak ho rozběhat na našich flashlých WII kamarádech. Někteří si možná budete říkat proč taky kvůli tomu zakládám nové téma, že vám hra běží bez sebemenších problémů. No, jsou ale i tací, kterým hra ne a ne jít. No a není za tím nikdo jiný než zase nějaký ten chybějící IOS. Tento návod je hlavně pro ty, kteří se snaží spustit CoD pomoci USB Loaderu. Spouštění z DVD jsem nezkoušel, ale údajně by mělo také fungovat. Tak začneme od začátku:

1. Budete potřebovat IOS 57. Zkontrolujte zda ho ještě nemáte, pokud ne, můžete ho nainstalovat pomoci DOP-MII.

2. Budete potřebovat IOS 224, přes který se bude hra spouštět. Jak na tenhle IOS vám vysvětli někdo fundovanější : http://www.wiihacks.com/other-faq-guides-tutorials/47766-install-ios202-222-223-a.html

3. Je důležité si před spuštěním hry, v USB Loaderu nastavit spouštěcí IOS právě na ten výše zmiňovaný IOS 224. Doporučuji používat uLoader, neboť u něj se mi podařilo rozběhat i multiplayer. Configuralbe USB Loader mi bez problemu spustí hru, ale při pokusu o zapnutí multiplayeru, nebo zombie se hra kousne a je nutný tvrdý reset.

POZOR! Než začnete s bodem 2, zkontrolujte zda ve vaší konzoli nemáte novější IOS než IOS 249 rev 17. To je velmi důležité, pokud mate novější např. IOS 249 rev 20, nepůjde vám instalace IOSu 224 provést. Doporučuji proto downgrade na IOS 249 rev 17 pomoci cIOS 38 rev 17_Installeru : http://www.techkings.org/nintendo-wii/9415-cios38-rev-17-nintendo-wii.html. Jakmile bude downgrade hotov, již nic nebrání tomu pustit se do bodu 2.

Pokud bude mít někdo zájem o podrobnější návod, rád to rozepíšu detailněji. Já ale věřím, že se s tím poperete. Hodně štěstí a ještě podotýkám, že případné změny ve vašem softwaru děláte na vlastní nebezpečí a neručím za případné poškozeni vaší konzole :)...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj. hra mi zasekne v usbloaderi, wii flow, aj uloader... v dvoch hned pri loadingu ked je cierna obrazovka.. a v dalsom pri loadingu ked uz je vidiet logo hry..

docital osm sa ze by to malo fungovat na cIOS249_57_-v19.wad ..

chcel som ho teda nainstalovat, no ked hodim na sd kartu wad manager 1.7, tak mi ho HBC vobec neukaze.. zatial co ostatne aplikacie ano (uloader, wiifllow, mplayer).

HBC ma verziu 1.0.8... IOS61 v19.26 (updatol som to vcera)...chcem sa teda opytat ako spustim wadmanager, pripadne ako vlastne spojazdnim hru.. taktiez mi nejde tom clancys hawx 2.. dufal som ze ked rozbeham cod, pojde aj to..

neviem ake info este k tomu treba, (a ak nieco ako ake mam ciosy, tak by som poprosil aj o navod kde to presne najdem.)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, nevím jestli CoD bude na cIOSu 249_57_rev19 fungovat, ale co se týče Wad Manageru, problém většinou bývá v tom, že plno lidí si z internetu stáhne RAR, ve kterém je soubor pojmenovaný wad manager_1.7.dol (pro ilustraci). Homebrew takto pojmenovaný soubor nepozná, musí být v základním tvaru a to je boot.dol. Pokud ho přejmenuješ, jsem si jist že se ti v Homebrew ukáže. Ohledně Tom Clancys H.A.W.X 2, kamarád který bez problému hraje CoD_Black Ops ho nebyl schopnej spustit. Já osobně jsem to ještě nezkoušel, ale mám v planu se na to mrknout. Když na něco přijdu, napíšu to do tématu vyhrazeného pro H.A.W.X. 2.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se v tom trochu pohrabal a cIOS 249_57_rev19 opravdu při spouštění CoD_Black Ops funguje. Má to ale jeden háček a to ten, že se ti povede spustit pouze Singleplayer. Jakmile se pokusíš zapnout Multiplayer, sekne se ti to opět u Loadingu. Proto pokud chceš hrát Online, doporučoval bych ti metodu, kterou jsem popsal úplně nahoře. Jestli není srozumitelná, rád ji rozepíšu podrobněji. Ještě jedno upozornění, IOSy, bych neinstaloval přes Wad Manager, ale přes cIOS Installer. Radil bych cIOS Installer_rev20b, je schopny pracovat s Wadama ve složce Wad na SD kartě, stejně tak dobře i s online připojením. Postup je následovný:

1. Spustíš cIOS Installer (složku s cIOS Installerem ulož jako všechny podobné prográmky do složky app na SD kartě)

2. Vybereš jaky cIOS chceš instalovat (v tvém případě cIOS 249)

3. Vybereš na jakém BASE ho chceš instalovat (v tvém případě IOS 57)

4. Installer se bude ptát do jakého slotu to chceš nainstalovat (zadej opět 249)

5. Musíč vybrat způsob instalace, zda bude z SD karty, či online. V případě online instalace se automaticky stáhne nejnovější verze cIOSu. Pokud instaluješ z SD karty, musíš mit ve složce s Wadama příslušný Wad.

6. Po dokončení instalace by mělo stačit vypnout cIOS Installer. A máš vyhráno.

Snad ti to pomůže...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dakujem. uz viem cim to je, wadmanager som mal v spravnom tvare, no aj tak mi ho nezobrazovalo medzi aplikaciami. pri cios installeri to nezobrazovalo v HBC tiez, no ma napadlo ze to nezobrazuje kvoli tomu, ze v priecinku s boot.dol nie je k tomu ziadna ikona.. co som stiahol z netu bolo vzdy len .dol subor.. tak som ju vytvoril aj pre cios installer a podla navodu nainstaloval dany cios, a hru spustil. ako si hovoril ide len single, ale to mi staci:) dakujem za pomoc. vyskusal som aj tom clancys hawx a funguje na tomto ciose 249:) takze je to overene a odskusane, ze na cod bo a tc hawx2 ho treba

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Cago, mam s tim problém Black Ops normálně spustim jak v singlu tak i v multiplayeru ale multiplayer mi při připojovaní na wifi hodí hlášku že chce udate přes WiiChannel.. to ale nejde protože mám Hack a nechce se mi to připojitna WiiChannel .. nevíte někdo co s tím??:?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 9 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu