Nanaki Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 bez se radsi ucit at z tebe neco je. Říká člověk, který nedokáže napsat jednu větu bez chyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kon_Drtic Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 http://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=523 fakt CZ!!! hell yea!!!:!::wohow: objednavka BF3 zruseno predobjednano Uncharted 3 a Skyrim ...to je fakt pro me povinost =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 hurá, super zpráva, je dost pravděpodobné, že se u nás na konzole bude dobře prodávat, BF3 a Skyrim jsou pro mě letos povinností U3 počkám, až bude cena nižší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Pani tak jestli je cestina 100% tak je moje ocekavani o 100% vyssi :) Tesim se na hodiny a hidny stravene nad dobrym rpgeckem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Zase az tak me zprava o cestine ze zidle nezvedla ale potesi to. Na hru jako takovou se ale tesim strasne, doufam ze svet bude obrovskej a ze uz konecne NPC budou projevovat trochu emoci. Neni nahodou rayZine druhej profil Bigmena? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Cože!!! S CZ titulky na xbox? Super...:) Já se na podzim asi upařím k smrti...:D Další očekávaná hra. Svět bude určitě velkej - a nádhernej, jak jsme už mohli vidět (aspoň určitý lokace). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kon_Drtic Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 xbox sem netahej nemam to rad:D:D jinak tak ofic. to neni ale podle me je to jisty jen se ceka na konecne vyjadreni http://www.cenega.cz/forum/viewtopic.php?f=23&t=241&start=10 =)ja uz to mam predobjednane a vsadim vyplatu ze to bude v CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 40 minut z hraní na Xbox 360 ;). http://www.youtube.com/watch?v=8U2rZA-V_zQ&feature=player_embedded Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Neuveritelny jak jsou z toho vsichni ti nerdi vystrikani :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Neuveritelny jak jsou z toho vsichni ti nerdi vystrikani :D Jj taky jsem se u toho nasmál :D. Jinak někde těsně ke konci je fight z drakem tak se, kdyžtak lidi koukněte ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 sakra :D to bude pecka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Tak uz to stahli...ze jim to tak trvalo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kon_Drtic Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 oficialne cenega: cestina na konzole zrusena a nebude"! bethesda odstoupila co na to rict? zacit ucit se anglictinu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Tak svet se nezbori, me osobne to ani moc nevadi. Ikdyz cestina by tomu dala takovej punc dokonalosti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kon_Drtic Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 ńo ja to kupuji i z AJ ale potesen vubec nejsem...nebudu samozrejme rozumet vsemu a nechci si nechat neco utect:-/ PC uz me to neutahne tak vse de na ps3 =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Je to skoda, sice mi anglictina problem nedela, ale potesilo by to a spoustu hracu to zklame... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rey Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 He He, jak jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 mi je to šumák, i když je to škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Škoda když už tu češtinu dělaj tak by ten soubor CTRL+C a CTRL+V nemusel dělat takovou námahu :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Porad se mi nezda ze je chyba na strane bethesdy, nerikejte mi ze to financovala bethesda (obvzlast kdyz uz se investovalo do pc prekladu) a nevidim duvod proc by to melio zakazat, prodejnoisti u nas by to jen pomohlo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 ach jo tak to je pro mě nejsmutnější zpráva v AJ na staré kolena nejsem vůbec zběhlí tak jsem se těšil na RPG na PS3 v CZ předobjednal hru na xzone a teď to mohu jít tak maximálně zrušit tu objednávku :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kon_Drtic Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Porad se mi nezda ze je chyba na strane bethesdy, nerikejte mi ze to financovala bethesda (obvzlast kdyz uz se investovalo do pc prekladu) a nevidim duvod proc by to melio zakazat, prodejnoisti u nas by to jen pomohlo.... taky me to zarazelo..hlavne kdyz: cenega napsala: BETHESDA souhlasi a ceka se na vyjadreni sony + microsoftu cenega napsala:Nakonec bude lokalizovaná jen PC verze. Opravdu nás to mrzí, ale Bethesda je neoblomná. otazka pro cenegu:jen by mě zajímalo proč bethesda změnila názor když předtim souhlasila odpoved cenegy:S Bethesdou se ještě nedávno o lokalizacích konzolových verzí jednalo, chvíli to vypadalo nadějně, ale to bylo asi tak všechno. To všal neznamená, že s lokalizací někdy otevřeně souhlasili. Buďme rádi, že máme aspoň lokalizaci PC verze... cenega napsala:Těžko říct, co za tím stojí... Nám by v každém případě lokalizace pomohla, ale takhle máme svázané ruce. .............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Njn, tak mi se z toho taky neposerem.....v dnesni dobe uz umi kazdej anglicky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 By ses divil,kolik lidí se modlí za češtinu:). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Nedivil, vim ze jich je dost, ale co nadelas......v dnesni dobe uz je snazsi si koupit nejakou ucebnici a neco se naucit, nez doufat, ze bude kazda hra v cestine ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.