Ahi Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 me prijde nejsrandovnejsi jak do toho furt serou ten kinect a snazi se kazdyho presvedcit jak je to s nim super :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Tak co bys cekal kdyz je to vicemene hra od Microsoftu a dnes uz se to cpe vsude....a me osobne se ty drobne kinect featury libej a tesim se na ne, konecne se na tom bude dat delat neco jinyho nez tancit a poskakovat jak ♥♥♥♥♥ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 No tak, ale pravý ,,závoďák,, hraje závodní hry jen na volantu...tam je to taky nejlepší...to musí uznat každý... Na Kinect pořádný tituly teprve výjdou..., konečně ho nějak využijou. viz. E3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Ja osobne si nedavno volant koupil a nic moc, zlaty gamepad....a co se tyce kinectu, mluvim o vyuziti k head-trackingu a prohlizeni aut, ♥♥♥♥♥a s imaginarnim volantem hodlat nedelam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Přesně, není na gamepad, z ničím se mi nejezdí líp, ani na klávesnici.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Prekvapive ani na tom valantu ne tak dobre jak na gamepadu, ten je na jezdeni nejpresnejsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Tak to nejste takový fajnšmekři..., prostě na volantu je lepší pocit a pro mě rozhodně i lepší hratelnost...prostě volant a pedály :) , ale jasný no..., každému se to hraje dobře jinak... jj, virtuální volant...omg...jak debi*ní...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 g25>jakykoliv gamepad :) ale na volant je potreba si chvili zvykat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 No hlavne musis mit dobrej volant, mit g25 tak si asi taky neztezuju ale tech "Ppar" tisic navic nemam....a na pro me dostupnem volantu se mi dobre nehraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Tak a tady je INFO o Limited Collectors Edici Forzy 4, docela dobrý ne? Vypadá to že tam bude kovová krabička, artbook a 2 kody na ingame bonusy - VIP Car Pack a ktomu "The limited quantity “Ship Bonus” car pack available for fans who order Forza 4 early" Ale o tom si mužete samy přečíst. (viz. hypertextový odkaz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Rocky zase prisel s krizkem po funuse :D Kazdopadne na xzone lze ted objednat limitku za cenu bezne edice, tedy za 1300, ja uz mam objednano.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Oh, díky za INFO, tak to je skvělý, myslel jsem že za ní budou chtít tak 2k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Tahle cenu 2k urcite nema a Mirosoft je v tomhle ferovej, mozna vubec nejferovejsi........ikdyz jsou i taci kteri by si rekli o 2k i za min :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Jojo, třeba taková hardened edice u Call of Duty, dostaneš tam navíc jen kovovou krabičku, ingame bonus a možná artbook, to je vše a stojí to i ty 2000... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 JJ, ale tak CoD je zdimacka....ikdyz ty Prestige Edice jsou nadherny.....ale ty prachy bych do toho nevrazil.... Tohle je takova zlata stredni cesta....ale Microsoft v tomhle exceluje, viz levne a nadherne limitky HR ci GoW3, F4 neni to samy, ale i tak to neni spatne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Jop, třeba Halo: Reach edice, tu jsem zpočátku sehnal za 2000, a IW a Activision by za ní určitě chtěli 3,5k :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Je hezky za dokonce i v Microsoftu tak moc mysli na hrace :) BTW, jak ma vypadat boxart normalni edice? Protoze tohle nic moc jsem zhyckany obalem z trojky, ten byl genialni..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGIl_ Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Sakra já se na ni těším, jenom doufám že zase většina aut nebude mít pravostranný řízení :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Mx3bEJ6F6IM&feature=player_embedded 8) 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Ten novej ms volant se mi teda porad moc nezda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 z toho volantu aby za chvíli bolely ruce jako kráva...to je docela dost nepraktická věc...navíc přijde mi že je tam docela dost pomalá odezva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 z gamepadu tě taky ruce nebolej, mě se ten "volant" líbí, možná ho i koupím až bude v prodeji, má to zas výhodu snadného přenosu třeba ke kámošovi na pařbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGIl_ Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Jenže s gamepadem tak netočíš a nemáš tak ty ruce natáhlý do předu, teda alespoň já ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 gamepadu tě taky ruce nebolej, mě se ten "volant" líbí, možná ho i koupím až bude v prodeji, má to zas výhodu snadného přenosu třeba ke kámošovi na pařbu. Přesně jak řiká MEGIl_ ... nemáš ty ruce tak natahlý a mužeš je mít i opřený kdekoliv, tady je musíš mít natáhlý jak retard...jinak k tomu přenášení - gamepad snad přenášet nejde nebo co? ještě k tomu je to i menší než nějakej volant....za takovýhle xindl bych tedy 2000kč nedal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Ja teda s gamepadem tocim slusne urcite líp než na volantu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.