Jiří Pásek Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 ja taky třeba jak hraju neco kde jsou letadla nebo ty auto ale to moc ne ale treba jak jsem hral IL2 tak to bylo neco jsem ty ruce dal malem az za hlavu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Přesně jak řiká MEGIl_ ... nemáš ty ruce tak natahlý a mužeš je mít i opřený kdekoliv, tady je musíš mít natáhlý jak retard...jinak k tomu přenášení - gamepad snad přenášet nejde nebo co? ještě k tomu je to i menší než nějakej volant....za takovýhle xindl bych tedy 2000kč nedal... tím přenášením jsem myslel klasickej volant a jak jste přišli na to že člověk musí mít ty ruce natáhlý? podle jednoho videa? podle mě se bude držet tak aby to bylo člověku pohodlný. Navíc nikdo z vás to ještě ani nezkusil a už to kritizujete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGIl_ Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Tak snad nemužu mít položený ruce na stehnech, protože s ním potřebuju točit. Ale zvyknout se dá na všechno. Stejně si myslím, že by bylo tisíckrát lepší hrát na normálním volantu, než mávat pseudovolantem ve vzduchu. Jenže to by musely nějaký pořádný volanty existovat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elypsa Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Nejvetsi problem toho volantu je nemoznost ruckovani pri ostrejsich zatackach.. takze volant na 2 veci :) Spis nez volant knipl na h.a.w.x. Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Ja teda s gamepadem tocim slusne urcite líp než na volantu... ja taky třeba jak hraju neco kde jsou letadla nebo ty auto ale to moc ne ale treba jak jsem hral IL2 tak to bylo neco jsem ty ruce dal malem az za hlavu xD Nesmíte mít nějaké levné krámy...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Přesně jak řiká MEGIl_ ... nemáš ty ruce tak natahlý a mužeš je mít i opřený kdekoliv, tady je musíš mít natáhlý jak retard...jinak k tomu přenášení - gamepad snad přenášet nejde nebo co? ještě k tomu je to i menší než nějakej volant....za takovýhle xindl bych tedy 2000kč nedal... A to si vzal kder ze o bude za 2000kč??!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 mendlik, tolik většinou normální volanty stojej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 videl jsem ho v předprodeji za 980kč, v ČR!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 mendlik, tolik většinou normální volanty stojej ;) Jenze tohle jak vidno normalni volant neni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Hele hoši kdyz uz se bavime o volantech,nevite kde sezenu original od MS,,?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 A to si vzal kder ze o bude za 2000kč??!! To mi poradil strýček Google, trotle...stačí trošku hledat!! - http://www.jrc.cz/hra_x360_wireless_racing_speed_wheel Je to prostě jen další zbytečnej kus plastu kterej se každýmu bude doma válet na stole protože tahle hovadina každýho za chvíli omrzí...když volant tak alespon pořádný s pedály a ne takový xindl Hele hoši kdyz uz se bavime o volantech,nevite kde sezenu original od MS,,?? v jakymkoliv obchodě co se považuje za pořádný elektro :D nebo v JRC nebo na aukru...takových možností je...třeba tady máš jeden: http://www.jrc.cz/hra_x360_wireless_racing_wheel_mad_catz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Pokud vim tak uz se klasickej MS volant nevyrabi nebo minimalne u nas se uz oficialne koupit neda, takze leda na aukru a po bazarech..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Pokud vim tak uz se klasickej MS volant nevyrabi nebo minimalne u nas se uz oficialne koupit neda, takze leda na aukru a po bazarech..... U nás v Plzni v Elektro Wordu jsem ho viděl ještě nedavno v prodeji... stál něco málo přes 2000kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Tak uz tam jedou asi dlouho ze skladovych zasob ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 v jakymkoliv obchodě co se považuje za pořádný elektro :D nebo v JRC nebo na aukru...takových možností je...třeba tady máš jeden: http://www.jrc.cz/hra_x360_wireless_racing_wheel_mad_catz Ale hošku todle neni originalní od microsoftu to vyrabí jina firma_!! ;) A žes ho videl v předprodeji za 1900,- to je mi jedno da se sehnat za necelou tisícovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Jo aha, on navic postoval jiny volant, tak to jsme doma, mad catz se normalne koupit daj, ale tenhle originalni MS volant jen tak nesezens, urcite ne novej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Jo aha, on navic postoval jiny volant, tak to jsme doma, mad catz se normalne koupit daj, ale tenhle originalni MS volant jen tak nesezens, urcite ne novej.... Já jsem poslal jen to co se mi ukázal jako první...jedinej rozdíl je že je černej, nevidim v tom problem....vim že originál je takovej ten bílý a ten jsem taky myslel že mají v tom elektru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Jo jedinej rozdil je v tom ze je cernej a je to uplne jinej volant :) To je asi jak srovnavat škodovku s ferrari a rict ze jediny rozdil je v barve....kdyz se nekdo pta na originalni MS volant, masli tim vetsinou originalni MS volant a ne volant od MC a ten rozdil mu asi vadit bude ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Asi ne no Deasmond mel pravdu že jediny original je ten co posilal na tom obrazku a ten už v ČR neseženeš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Já před nedávnem sehnal http://hardware.teamxbox.com/reviews/xbox-360/62/Logitech-DriveFX-Wheel/p1/ na aukru za 600,- a mám druhé Vánoce :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 No to je dobry kseft :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 ja sehnal http://www.jrc.cz/hra_x360_wireless_...wheel_mad_catz od typka na bazos.cz .On tomu nerozumí zustalo mu to pom firme ktera nezaplatila najem tak mi ho nechal za 800,- ='PP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 To ja sehnal za tu samou cenu nizsi model mad catz a nic moc....premejslim ze to zas prodam, nejezdi se mi na tom moc dobre, zlaty gamepad.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 A za kolik by si ho prodal? momentálně nemám prachy ale... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Tak vicemene za stejne jako jsem ho koupil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.