Rest Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 základ je si vypnout všechny kotroly a pak je to teprve o jezdeckých schopnostech.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLERS Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 staci za tim 1 dvd na instalovat nebo i to druhy dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Predpokladam ze to bude jak v F3, hra pujde hrat i z jednoho, ale na druhym je soustu obsahu, o ktery by clovek nerad prisel ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Díly nebudou upadávat nikdy, v té hře to není implementované, došli jsme už pred nedávnem k závěru, že by museli koupit "destruction licenci," lak se ale normálně odírá, i když v mulťáku jsme to nezkoušel, ale divil bych se kdyby to nebylo vidět tak v singulu upadají nárazníky i lak se odře a hodně, rozbije sklo atd.. ale v multáku nic... divné ani kámošovi to nedělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Asi je to pro MP moc narocne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 základ je si vypnout všechny kotroly a pak je to teprve o jezdeckých schopnostech.... jasně :D když Jeremy Clarkson jel s 599 a vypnul všechny kontroly, tak měl sám problém... už vidím tebe, jak si to na gamepadu dáváš líp :D edit// tady sem nahrál jedno video z Top Gear tratě s Nissanem GTR :) škoda jenom té kvality (holt telefon) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Predpokladam ze to bude jak v F3, hra pujde hrat i z jednoho, ale na druhym je soustu obsahu, o ktery by clovek nerad prisel ;) Je to přesně takhle, konkrétně na něm jsou další hormady aut a tratí... Jinak vypínat všechny kontroly je sice fajn masakr, ale třeba systémy ABS nebo EBS a kontroly jsou v reálných sporťácích již běžné, takže jejich využívání ve hře na realitě již neubírá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Asi je to pro MP moc narocne... No nevim když to zvládnula F3? někde sem četl že má být nějaký damage přístupné od 40 lvl jen nevim kde sem to četl a jestli to je pravda.. ale je to divne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 FeebeE : a od kdy já jezdím na Forzu na gamepadu ? Radši se starej sám o sebe. A o těch kontrolách mluvím ve Forze , kontrolu trakce a stability , prostě dát vše na nejtěžší a pak je to o tom něco umět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 FeebeE : a od kdy já jezdím na Forzu na gamepadu ? Radši se starej sám o sebe. A o těch kontrolách mluvím ve Forze , kontrolu trakce a stability , prostě dát vše na nejtěžší a pak je to o tom něco umět... já to hraju na gamepadu... proto vypnutí všech kontrol nechápu, když sou ty auta takhle horko těžko ovladatelný ve skutečnosti, ale asi to nechápeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Proč budu vypínat systémy jako abs a kontrola trakce? ukočírovat auto který má přes 400 Kw v zatáčce po přidání plynu se nedá,auto to má v reálu v základu tak to nebudu vypínat... EDIT : a vsechno to vypnout a dělat machra že teprve pak něco umíš je total hovadina a prasení skutečnosti,pač bez těch systémů to v realu stejně nejezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Forza 3 byla pro mě strašně nudná a nezábavná, tupé ježdění pořád dokola, uvažuju o tomto dílu, ale bojím se aby to nebylo to stejné...stojí to za to??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Forza 3 byla pro mě strašně nudná a nezábavná, tupé ježdění pořád dokola, uvažuju o tomto dílu, ale bojím se aby to nebylo to stejné...stojí to za to??? Je to simulátor ne arkáda jako NFS.... Musíš vědět, co se ti líbí, ale pokud se ti nelíbila F3 tak ani 4ka nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Forza 3 byla pro mě strašně nudná a nezábavná, tupé ježdění pořád dokola, uvažuju o tomto dílu, ale bojím se aby to nebylo to stejné...stojí to za to??? Kariéra udělaná formou "world tour" je zajímavější, než ve F3, ale založená na stejných principech... Jak bylo řečeno - je to simulátor okružních závodů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Forza 3 byla pro mě strašně nudná a nezábavná, tupé ježdění pořád dokola, uvažuju o tomto dílu, ale bojím se aby to nebylo to stejné...stojí to za to??? jak napsali kluci předemnou. pokud se ti nelíbila trojka, tak čtyřka asi taky nebude. I když oproti trojce je mnohem živější a nabízí více možností než sterilní předchozí díl. Viz trať Top Gearu, Autovista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 v réalu se ale závody jezdí bez těch kontrol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 já asi počkám až bude levnější a potom ji asi vyzkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Tak jsem si privezl nakonec limitku :) , z jrc 1290,- a v zadu v knížce 3 nálepky na auto...Tak si zítra zajedu na myčku a plácnu to na svýho focuse .... :) - hl.to logo Fm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 v réalu se ale závody jezdí bez těch kontrol A to jsi vzal kde? koukáš někdy třeba na wtcc? máš vůbec řidičák? nebo jen doma svíráš plastovej volant a toužíš po prvním žigulíkovi :):):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Tak sem zjistil jak je to s damage. Když tam přidáte plný počet ui (umělou inteligenci) tak žádné damage neuvidíte jen ucítíte :D . ale pokud ui přidáte jen 8 tak vidíte škrábance i jak padají plechy . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 A to jsi vzal kde? koukáš někdy třeba na wtcc? máš vůbec řidičák? nebo jen doma svíráš plastovej volant a toužíš po prvním žigulíkovi :):):) Jo , vy to vlastně víte líp než já , který má ve třídě na vysoké závodního jezdce 2 další automobilové fanatiky. Řidičák mám ale docela chápu tvé názory , že za tebe auto bez nohy jezdí skoro samo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Be Serious Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Rest má pravdu. Zapněte si automatické brždění , automatické řazení a pak si hoňte péra jací jste závodníci , když jste vyhráli závod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Jo , vy to vlastně víte líp než já , který má ve třídě na vysoké závodního jezdce 2 další automobilové fanatiky. Řidičák mám ale docela chápu tvé názory , že za tebe auto bez nohy jezdí skoro samo. Ty ses ale imbecil stupidní vidˇ? to co jsi napsal pouze poukazuje na to jaký jsi jednoduchý hovado !!! ubožáku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 a pak si hoňte péra jací jste závodníci , když jste vyhráli závod. opravdu užitečný příspěvek... vi chodíte do tý školy v Jedličkově ústavu spolu ? inteligence nula,je to drzý,neví to co kecá a ještě je to sprostý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 opravdu užitečný příspěvek... vi chodíte do tý školy v Jedličkově ústavu spolu ? inteligence nula,je to drzý,neví to co kecá a ještě je to sprostý... "vi"? Tady je vidět že jsi z Budweisu ty chovanče J.Ú. ;) sry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.