skolni.flakac Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Co znamenají obdélníkové ukazatele v levé straně obrazovky? Předjetí, zatáčka, drift atd..... Koukám, na to pokaždé a jediné co mě napadá že to je něco jako identifikace správnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Čím více vyplněných obdélníku - tím dokonalejší ta přesná "věc" co to zrovna ukazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Lidi, přidejte se k nám do klubu, viz http://console-forum.net/tema/131230-forza-4-cfmc-console-forum-club Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Čím více vyplněných obdélníku - tím dokonalejší ta přesná "věc" co to zrovna ukazuje. presne, s tim ze za 4kovy drift je i achievement, za zatacky a draft pak badge Nejde to, řekl bych, že jejich obtížnost se stupňuje s postupem na vyšší šampionáty. Jinak přímé nastavení je pouze v samoatatných závodech mimo kariéru... V kariere se obtiznost nastavuje (pry) automaticky a to tak ze zacina na 10 a pri podiovem umisteni se v dalsim zavode o 1 zvysi az na 20 a naopak, pri dojeti na poslednich mistech snizi o 1. viz. http://forums.forzamotorsport.net/forums/post/4874927.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Hele, nevíte jak se jmenuje ten první song na začátku hry ještě před menu? Taková ukázka. Nemůžu ho najít... Edit: už jí mam, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Hele, mam otázku - co jsou ti jednorozči/unicorn auta? A proč jsou tak cenný/drahý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 rockyzz protože sou unikatní :) rozdavaj je vyvojari nebo neco takovyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 tak uz je forza 4 limitovane edice taky doma jen takova otazka musi mit clovek gold ucet aby mohl stahnout ty dlc nebo staci silver pro zatim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Samozřejmě stačí jen silver, překvapivě - jako vždy, když je to přímo u té hry. :lol: Jinak, dá tu ted někdo Bowl, Football nebo Tag Virus? 1-2 hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skype Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 onefootman: tak jak to uděláme? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 tak to je dobry to posledni dlc limited edition dlc content nejde stahnout porad to hlasi chybu delalo vam to taky tak nekomu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 spis mi reknete, ty co jste to down**** tak odkud? resp. jak ste resili vypaleni? pres ten img burn? :-) nenechali jste dodelat ty 3%? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 tak to je dobry to posledni dlc limited edition dlc content nejde stahnout porad to hlasi chybu delalo vam to taky tak nekomu?? Dnes jsem se to pokoušel stáhnout a nešlo mi to, ale pak jsem to nějak vyřešil, skus odpojit xko od netu, popřípadě pokud nemáš rozehranou kampan tak reinstalovat hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Me se to vubec nestahlo, nebylo to ve stahovani, ale kdyz to ted zadam znova, rekne mi to, ze je kod pouzity.....Da se nejak najit historie stahovani.....a co v tom limited c. dlc konkretne je, jestli mi stoji za to volat na podporu....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Zrovna v balíčku pro limitovanou edici je 25 aut vč. Bugatti Veyron Supersport, už jen kvůli tomuhle krasavci se to vyplatí. Jinak jakoukoliv věc kterou jsis už stáhnul nebo pokusil se stáhnout najdeš v: v dashboardu najedeš na svůj profil, tam popojedeš o jedno do prava, tam dáš manage account a tam je payment history nebo nějaké history, a tam to najdeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Zrovna v balíčku pro limitovanou edici je 25 aut vč. Bugatti Veyron Supersport, už jen kvůli tomuhle krasavci se to vyplatí. Jinak jakoukoliv věc kterou jsis už stáhnul nebo pokusil se stáhnout najdeš v: v dashboardu najedeš na svůj profil, tam popojedeš o jedno do prava, tam dáš manage account a tam je payment history nebo nějaké history, a tam to najdeš... Už jsme to tu řešili - nestáhlo se to nikomu, ale dle popisu obsahu, co má v tom limited edition DLC být je vše ve hře k dispozici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Zde jsou vypsany vsechny auta 534ks http://www.xbox360achievements.org/forum/showthread.php?t=332573 a mam je vsechny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Poradte mi nekdo, cely vecer se seru s designem auta a ted nemuzu za boha prijit na to, jak dal vinyly na kapotu, jde to na predek, ale ne primo na kapotu, poradte pls, moc dekuji EDIT: Vyreseno, jsem ♥♥♥♥♥ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezbi Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Jak to že já mám Sběratelskou edici, zadané všechny 3 kody a mám jen 509 aut :-) DÍKY edit: chybí mi auta Pre-order(edici jsme měl předobjednanou) a Unicorn (Nevim jak je nakopírovat z F3) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Pokud vim tak pre-order auta byli jen v USA ne? (možná říkám totální nesmysl sry.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Predpokladam ze nerikas a v nekterych zafranicnich obchodech to davali za predobjednani ke hre, u nas to stale takhle dobre nefunguje ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KlaunCZ Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Ano, pre-order auta u nás nebyly. Tady je kde co bylo: http://forzamotorsport.net/en-us/preorder.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Až na BMW 1 Series M Coupe a Subaru WRX STI a malinko Mini Cooper jsou to naprd auta, teda alespon oproti tomu co se najde jiného ve Forze :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Jsem si jist, že na nějakém shopu dávali k obyčejné verzi Froza 4 také pre-order bonusový balíček, možná Alza, JRC nebo gameexpress, ale někde to bylo určitě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezbi Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 a Unicorn auta získám jak?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.