evlo Odesláno Duben 16, 2017 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2017 Pocit nedotacivosti u toho klia je fakt dost divny, jestli to ma byt realny simulator toho jak se chova auto, tak teda nevim nevim. Citovat
Manoust Odesláno Duben 16, 2017 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2017 GT urcite neni simulace, rekl bych, ze je to neco mezi simulaci a arkadou. Citovat
tofi Odesláno Duben 17, 2017 Autor Nahlásit Odesláno Duben 17, 2017 http://www.eurogamer.cz/articles/2017-04-16-nae-nahravka-bety-gran-turismo-sport Citovat
evlo Odesláno Duben 17, 2017 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2017 Tak jsem zkusil genesis coupe, protoze to je auto s kterym mam na okruhach neco najeto ve skutecnosti (ne v nejake GR4 specifikaci samo) a v minulem dile GTse chovalo fakt divne. Tak jsem vypl vsechny asistenty a fakt se to chova dost realne, akorat bych rekl, ze vse skutecnosti to lepe brzdi. Leda by teda GT sport bralo v potaz zahrivani brzd, hmmm .... Citovat
SquixxCZ Odesláno Duben 18, 2017 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2017 Zahřívání brzd asi ne, spíš gumy..a taky záleží, kam si dáš brzdný účinek. Já jezdím pouze s kontrolou trakce na 1,2 úroveň a jinak všechno vypnuté. Dost to pomůže v čase, tak jsem tak o 3-4 vteřiny rychlejší na kole. A plyn na L2,R2..na předchozím GT jsem to měl na tlačítkách, tady už to nejde tak dávkovat, jako na PS3...je to mnou a nebo ty ovladače jsou horší jak na PS3? Už nejsou tak dotykové, jako na PS3? Jinak jsem jel už 3 závody online a vždy jsem skončil do pátého místa, takže spokojenost :)..co vy? Citovat
evlo Odesláno Duben 18, 2017 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2017 Ja nechapu kdy se v zavodu stane auto soupere pruhledny Citovat
SquixxCZ Odesláno Duben 19, 2017 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2017 pokud se dostane do smyku a nebo mimo trat, ne? Aby jakoze nebrzdilo ostatni..to ale v plne hre v onlinu pujde vypnout.. Barví se vám kotouče při intenzivním brždění? Má kouř od gum? Máte stopy na trati od smyku atd? Tohle všechno mi tam dost chybí..asi to v plné bude (teda snad).. Citovat
evlo Odesláno Duben 19, 2017 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2017 Jinak taky nechapu ten bodovaci system, treba se me stane v zavode, ze jedu docela slusnou zavodni drahu a nejaky troll proste jede rovne, prepali to, nezpruhledni se, vyzduchne me ze zatacky a dostanu -SR. To vyzduchnuti atd. to beru ok, ale -sr me prijdou divne. Citovat
Krabbio Odesláno Duben 28, 2017 Nahlásit Odesláno Duben 28, 2017 Ještě vám ta beta jde nebo už je ukončana? Je už nějaký trochu ofiko datum na plnou hru? dík Citovat
tofi Odesláno Květen 3, 2017 Autor Nahlásit Odesláno Květen 3, 2017 http://www.psu.com/news/32869/gran-turismo-sport-beta-update-1-0-5-patch-notes Citovat
SquixxCZ Odesláno Květen 4, 2017 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2017 Včera jsem si zajel jeden závod po patchi a připadá mi, že se zlepšila fyzika, co se týká brždění a přilnavosti gum v zatáčkách..víc jsem nestíhal..jedno kolo na severní smyčce a spat Citovat
evlo Odesláno Květen 5, 2017 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2017 Docela dost malych vylepseni, ale prijde me, ze grafika je o dost horsi, uplne jako by to bezelo v 1080 misto 4k. Citovat
tofi Odesláno Květen 6, 2017 Autor Nahlásit Odesláno Květen 6, 2017 V 4. 5. 2017 at 7:30, SquixxCZ napsal: Včera jsem si zajel jeden závod po patchi a připadá mi, že se zlepšila fyzika, co se týká brždění a přilnavosti gum v zatáčkách..víc jsem nestíhal..jedno kolo na severní smyčce a spat jaka je fyzika v porovnani s GT5/GT6 ? Citovat
evlo Odesláno Květen 6, 2017 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2017 Akorat jsem neprisel na to jak se zbavit toho napisu brake co se kazdou chvili objevi. Jezdim ted,a s hud off, protoz epri zavodech to tu hlasku pise i kdyz dam info na race only. Citovat
Moderators SAIXX Odesláno Květen 6, 2017 Moderators Nahlásit Odesláno Květen 6, 2017 Je to někde v nastavení a položka Race Info tuším Ale 100% jistej si nejsem jestli je to ono a jde to zrušit [emoji6] Citovat
evlo Odesláno Květen 6, 2017 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2017 Jezdim ted,a s hud off, protoz epri zavodech to tu hlasku pise i kdyz dam info na race only. Tak to je super ♥♥♥ - se to pri kazdem zavode zapne zpatky. Citovat
SquixxCZ Odesláno Květen 7, 2017 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2017 V 6. 5. 2017 at 9:16, tofi napsal: jaka je fyzika v porovnani s GT5/GT6 ? Pro me je fyzika lepsi..uz to tolik neklouze,da se pekne driftovat a kdy\z vyjedes na travu,tak to jde srovnat a rychle vyjet Citovat
evlo Odesláno Květen 8, 2017 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2017 Me prijde, ze se auta s prednim pohonem proste chovaj divne, ale nejak vic jsem s nejakym autem s prednim pohonem jel jen jednou v zivote a az tak extremne ♥♥♥ me to teda neprislo. Citovat
SquixxCZ Odesláno Květen 9, 2017 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2017 Ono fakt zalezi, jak moc zatacis a brzdis..tohle zase u GT6 nebylo si myslim..pokud grajdnes na brzdy plnou silou a das plny rejd (nadneseně), tak auto moc nebrzdí a nezatáčí. Pokud na to jdeš s citem a plynule, tak to krásně projedeš a budeš mít i o moc rychlejší čas..mě to řízení fakticky vyhovuje.. Citovat
tofi Odesláno Květen 21, 2017 Autor Nahlásit Odesláno Květen 21, 2017 http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2017-gran-turismo-sport-ps4-pro-analysis Citovat
miz012 Odesláno Květen 25, 2017 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2017 Hraju poctive skoro kazdy den abych ziskal nove auto... a ted se mi stalo, ze v utery a ve stredu jsem dostal auta, ktera uz jsem dostal nekdy na zacatku... Takze je mam 2x. Nejakej Mercedes a druhy. Jste na tom stejne? Citovat
SquixxCZ Odesláno Květen 26, 2017 Nahlásit Odesláno Květen 26, 2017 Já hraju pouze nárazově, takže s autama neporadím..ale tratě se nemění, že? Točí se pořád ty 3 stejný Citovat
Evok Odesláno Květen 30, 2017 Nahlásit Odesláno Květen 30, 2017 Už je nějaké datum kdy to konečně výjde? Citovat
evlo Odesláno Květen 31, 2017 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2017 V 5/26/2017 at 14:44, SquixxCZ napsal: Já hraju pouze nárazově, takže s autama neporadím..ale tratě se nemění, že? Točí se pořád ty 3 stejný Ne, trati uz bylo tak 8, kdyz beru i ruzne neastaveny brands hatch Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.