tofi Odesláno Červen 1, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2017 V 5/30/2017 at 22:38, Evok napsal: Už je nějaké datum kdy to konečně výjde? zatim neoficialni datum je konec prosince 2017 https://www.amazon.com/GT-Sport-PlayStation-4/dp/B01FT72NOO?th=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červen 21, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2017 V 30. 5. 2017 at 22:38, Evok napsal: Už je nějaké datum kdy to konečně výjde? Gran Turismo Sport release date revealed in Official PlayStation Magazine UK http://www.psu.com/news/33307/gran-turismo-sport-release-date The Gran Turismo Sport release date has seemingly been outed in the latest issue of Official PlayStation Magazine U.K. According to the publication, the PlayStation 4-exclusive racer will be released on November 16, 2017, which aligns neatly with Sony’s previous confirmation that the game will ship this fall. Obviously this isn’t set in stone, although it’s worth noting that the magazine generally has a solid track record when it comes to outing this sort of information. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2017 Hermik reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andr3w1 Odesláno Červenec 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2017 Fakt sa na tuto hru tesim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Srpen 22, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2017 http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=sony-oznamila-limitovanou-ps4-s-motivem-gran-turismo-sport-zom7 Hermik a Batista123654 reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Září 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2017 Pánové za měsíc to máme na talíři. To bude pecka. Už se těším jak malej Jarda. Nemám ps4 pro ale klasiku ale i tak si myslím že mě to nezklame. Sice mám 4K tv 138cm ale i tak si myslím že to bude krásná pecka. Pak chci někde na vlastní oči vidět na dvou stejných 4K tv gt sport v porovnání s ps4 klasik a ps4 pro. Jestli opravdu tam bude tak markantní rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Září 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2017 asi není úplně potřeba ale cz titulky potvrzeny http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=gran-turismo-sports-bude-s-ceskymi-titulky-dbcw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Září 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2017 Myslíte že má nějakou šanci project cars 2 oproti gt sport? Třeba project cars hraju rád oproti driver club. Ale gran turismo musí dle mě i papírově strčit project cars 2 do kapsy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2017 Pobavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Září 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2017 GTS je k ničemu ,když z toho udělali jen online.Hrozně jsem se na to těšil,ale tohle asi vynechám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sliverr Odesláno Září 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2017 Já naposledy hrál gt 2, tak už si moc nevzpomínám co tam vše bylo. Vybavuji si získávání řidičských licencí a speciální závody, např. 99 kol. Tohle už nebude v novém gt sport? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Září 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2017 Manoust: Díky za odpověď :-D Myslel jsi to tak že PC2 bude dle tebe lepší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2017 Ano presne tak :). Jedina vec co bude v GT sport lepsi jsou replaye a vetsi vyber vozu, ale zase 3/4 budou standarty ne ? :D. PCARS 2 vypada suprove a moc se tesim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 21, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2017 V GT Sport by mělo být cca 140 aut a všechny detailně. Každopádně já to koupím možná jak bude pak ve slevě. Holt starý dobrý GT už to není co mě bavilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2017 Vidis, tak i s vyberem tech aut to neni tak slavne, tim padem je to +- stejne jako PCARS 2, o duvod min kupovat Sport. Presne, Gran Turismo bez kariery neni proste Gran Turismo, navic kdyz si vezmes jak dlouho tu hru delaji a oproti konkurenci je porad v 90% pripadu pozadu... Nekdo by v tom studiu mel udelat poradek. Vcera jsem zkousel na PC tu novou Forzu 7 a musim rict, ze s tim nissanem na tom Nurburgringu GP, to bylo uplne nekde jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 21, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2017 Forza je snad jedinej důvod proč bych koupil Xbox. Ntb na to nemám. Je to vcelku smutný kam se ale taková série jakou bylo GT dostala. Od PS1 až po PS3 sem nad tím strávil spoustu času a beta Sport mě spíš znechucovala upřímně ani nevím proč. Manoust reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Září 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2017 Co se týká celkově grafiky. Nemyslím jen modelu vozu ale i okolí atd. Teď jsem se díval na tu forzu 7 a grafika excelentní úplně všude. Typuju gt sport společně s pc2 na stejné úrovni ale forza7 ještě výš. Jaký máte na to nazor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2017 GT sport je pozadu i v grafice, grafika aut usla, ale to okoli bylo spatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 21, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2017 Asi takový, že na to jak dlouho bylo GT Sport ve vývoji tak auta OK ale zbytek vcelku tragédie. Beru, že při závodech nemá člověk čas se kochat okolní přírodou, ale na exkluzivitu je to hodně špatný. Nehledě na absenci počasí, denní/noční doby atd. Tohle jednoduše Jamajuči na Gauči pos...kakal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Září 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2017 Já doufal v samozřejmost že gt sport bude mít proměnlivé počasí. Když už tohle mám v mxgp3. Project cars2 i forza to má. To si dělají prdel. Tak to určitě kupuju pc2, nikoliv gt sport. A to jsem tenkrát kupoval ps4 hlavně kvůli tomu že jednou vyjde gran turismo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 22, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2017 Bohužel je to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Září 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2017 Někde jsem tu četl, že GT Sport je jenom online. Je to tak nebo tam je i nějaký singl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2017 má tam být singl něco na způsob autoškoly, kde sa naučíš pravidla fia a nějaké závody, ale osobně si myslím že nějakou karieru pak přidají formou updatu/bezplatného dlc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 23, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2017 @Mandaz ono je to spíš nudná autoškola než singl. Co se týče kariéry mám pocit (netvrdím, že je to pravda) tak někde ten co zkazil sérii říkal, že o ní neuvažují ani v budoucnu :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2017 @SAIXXuvidíme, já každopádně beru. Celkem mne zajímá ten onlajn šampionát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.