Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS4 ban dotaz

Bouner

Otázka

Dobrý den, dostal jsem ban na PS4. Důvod banu prý byl kradený účet, který byl na konzoli použit. Jednalo se o účet, který mi zapůčil známý ( bývalý po této věci) jelikož vlastnil asi 2 hry co jsem si chtěl zkusit. Nečekal jsem, že ten účet vzal bůhví kde a dopadne to takto. Sony samozřejmě nic neudělá a pošle mě slušně do ****. Chci se zeptat zda má smysl takovou konzoli nechávat, popř zda se to vůbec dá prodat nebo nějak pořešit. Konzole je necelý rok stará a krom tohoto jí nic není ( bylo na ní hráno pár desítek hodin ), kupována je v Alze někdy kolem Vánoc.

Hádám ale, že to cenu a smysl nemá a je to zralé tak vyhodit do koše. Pokud někdo o něčem / někom ví tak bych byl velmi vděčný.

Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

Určitě pořešit se SONY, ale výsledky moc nečekej, to je jako kdyby ti "bývalý kámoš" půjčil Ferrari a ty ses ho ani nezeptal, kde jsi to korva jako vzal? Taky by jsi to policistům asi těžko vysvětloval, pokud by jsi neměl nějaký přímý důkaz.

Jinak konzole s banem přichází automaticky o záruku, jako tomu je u Xboxu.

Do koše to nevyhazuj, já si jí klidně vezmu na prodejnu k testování her, tam mi offline stačí.

Odkaz ke komentáři

• 0

..no nechci dávat nějaké moudra ale náhodou jsem jsem narazil na netu kde jeden týpek měl ban na konzoli ps4-někdo ho při koupi podvedl ale to už je vedlejší-...koupil si pak plnou hru/placku v krabičce/ že si tedy zahraje alespoň tak/jenže ta hra píše po vložení disku do ps4- že to potřebuje nějakou aktualizaci z ps....no a on má ban takže nic se mu neaktualizuje/na net je připojený ale stejně je to k ničemu/:rolleyes:... hra nejde spustit a ptá se na radu....:wacko:

Odkaz ke komentáři

• 0
před 2 minutami, okajos napsal:

..no nechci dávat nějaké moudra ale náhodou jsem jsem narazil na netu kde jeden týpek měl ban na konzoli ps4-někdo ho při koupi podvedl ale to už je vedlejší-...koupil si pak plnou hru/placku v krabičce/ že si tedy zahraje alespoň tak/jenže ta hra píše po vložení disku do ps4- že to potřebuje nějakou aktualizaci z ps....no a on má ban takže nic se mu neaktualizuje/na net je připojený ale stejně je to k ničemu/:rolleyes:... hra nejde spustit a ptá se na radu....:wacko:

Myslel jsem, že když někdo dostane BAN tak se pouze nepřipojí na internet, aspoň  x360 to tak bylo, přece SONY nemůžou člověku  znehodnotit celou konzoli ?

Odkaz ke komentáři

• 0

A to myslíš, že kdyby jsi to Ferrari ukradl, tak ti ho jako nechají, když je ukradené? Určitě by ti ho minimálně znehodnotili. Nedivil bych se tomu, ale počkal bych na vyjádření bounera, zda mu hry offline šlapou. Jinak měním názor a konzoli si koupím na výstavu :D

Odkaz ke komentáři

• 0
16. 6. 2016 8:53Vloženo: 
HardwareKategorie:

Zdravím. Potřeboval bych poradit.Bohužel jsem si koupil konzoli PS 4, která má ban na vytvoření účtu PS+. A zakoupil jsem si hru Need For Speed a když jsem ji chtěl spustit, tak mi to napsalo, že to vyžaduje PSN, i když jsem si na internetu četl, že ke hraní této hry v single playeru není potřeba PS+, jen být neustále připojen k internetu a to moje konzole je i když má ten ban. Potřeboval bych poradit, jestli někdo neví jak tu hru spustitOpravdu budu moc rád za každou pomoc........no tady to máš ať vidíš že nekecám:)

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak dědo, tady je to jasné. Hra jako Need for Speed, nebo TC: Division vyžaduje online připojení i k singleplayeru, ostatní hry by tedy měly běžet. U NFS když ti vypadne net, tak hra spadne, dost blbé řešení, ale kvůli online funkcím to tak je.

Odkaz ke komentáři

• 0
před 13 minutami, perry napsal:

proste hra ktera po vlozeni do mechaniky bude chtit update tak na 99% nepujde..jak by tenupdate stahla?

Jak ta hra zjistí, že potřebuje update, když není připojená k internetu, to je jen u her požadující permanentní připojení, nebo i u jiných her ?  ps4 tvrdí, že jejich zařízení funguje v pohodě offline, , takže by mě zajímalo jak to tedy je.

Oprava, odpověď zobrazena, než jsem to dopsal.

Odkaz ke komentáři

• 0

Osobně jsem měl nadstroj bez netu půl roku a šly mi všechny hry v singlu, kromě těch, které potřebují net jak je psané výše. Ale příprav se na to, že některé hry jsou bez updatu poloviční (driveclub), některé nedohraješ (zaklínač, fallout), ale zase některé půjdou bezproblému (the order, killzone)

Odkaz ke komentáři

• 0

Zkoušel jsem tam hodit hru a v offline funguej vpohodě, tak to hádám prodám někomu komu to bude stačit mno. Díky za vyjádření a už vím, že do příště používat čistě svůj účet a nikoho k tomu nepouštět raději. Jinak tu ztrátu záruky jsem nečekal, to mě překvapilo celkem.

Odkaz ke komentáři

• 0

Na fejsbůku ve skupině PS4 Bazar je jistej Vomáčka(nebo tak nějak) a prodává už druhou ps4 co má ban. U první psal že měl čachry s účtama a ps kreditem. Prodal ji ja cca 4500kč a koupil druhou. Na tu dostal teď někdy zase ban, ale důvod vůbec netuší. Mám obavy jestli to nějak nesouvisí z jeho účtem. Tak si prvně zjistit indo jestli by sis nekoupil taky druhou ps4 a na tu dostal taky ban, pokud se přihlásiš pod svým účtem. Já jen tak pro info. 

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu