pbl.prochy Odesláno Říjen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2016 Že by další útok??? Od ruska až po usa hlášenej výpadek. Tohle vypadá na něco většího.... http://downdetector.com/status/playstation-network http://www.dailystar.co.uk/tech/gaming/555533/PSN-down-not-working-PS4-PlayStation-Network-PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2016 ono je toho víc ne jen psn http://technet.idnes.cz/ddos-utoky-usa-0p5-/sw_internet.aspx?c=A161021_192247_sw_internet_fka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbl.prochy Odesláno Říjen 21, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2016 Jo jo,koukal jsem. No,bude veselo . A to jsem si zítra po práci chtěl dát NFS. Hm..a ono asi prd,velebnosti Pochybuju,že to do zítra rozchoděj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa1468628178 Odesláno Říjen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2016 Tak už to jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkappSka Odesláno Říjen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2016 Od včerejška mi nejde psn , už mi přišel i email že bylo id změněno a nemůžu se přihlásit , žeby krádež účtu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 22, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2016 Pravděpodobně ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkappSka Odesláno Říjen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2016 Nějaké rady ? Napsat na podporu sony asi určitě ano ale ještě něco užitečného ? máte někdo zkušenosti z něčím podobným ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 23, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2016 Tak zavolat na podporu jednoznačně. Jinak pokud si měl přidanou platební kartu nebo paypal tak určitě oboje zablokovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzepto.x7 Odesláno Listopad 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2016 Tak jedna smula je tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 8, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2016 Ty woe, snad letos neuspejou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Listopad 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2016 to bych si to asi hodil no aspon bych mel mraky casu na dohrani singlů Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2016 Já můžu říct, že by mě to asi donutilo vytáhnout i hry, které mám dlouho doma, ale nehrál ještě Toto nemůže projít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.