Tomsejk Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 Čau nevíte kdy se odemknou v multi. lepší zbraně mám level 7 a zatím furt nic. Musím říct, že růst levelů je dost těžké. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perrek Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 jakej hrajes claas?ja medica a na lvl 3 uz mam asi pet zbrani odemcenejch. musis je kupovat za ty listky co se odemykaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiD Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 Když už jsme u toho, máte nějakou fintu jak rychle zvednout lvl u jednotlivé třídy? Jde to hrozně pomalu :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
perrek Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 Jj mam tip - nebejt lama a zabijet, a obsazovat vlajky chucky_cz, Mandaz and Martinoslav 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomsejk Posted October 29, 2016 Author Report Share Posted October 29, 2016 jsem asi blbej ale nejde mě to koupit mam to na assault a na kulometu mám v pravo nahoře zelené pole 200 lístku a zámek jak se sakra potvrdí že to chci Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiD Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 nemáš náhodou lvl 7 na postavě? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomsejk Posted October 29, 2016 Author Report Share Posted October 29, 2016 mám dokonce jen lvl 6 jde mě blbě zabíjet než zamířim na tom analogu Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiD Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 Ono je lvl na postavu a pak jsou lvl na jednotlivé třídy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomsejk Posted October 29, 2016 Author Report Share Posted October 29, 2016 aha mohl bys mě to prosím teda vysvětlit jak to teda je mám v tom bordel Link to comment Share on other sites More sharing options...
perrek Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 Mas lvl postavy ktery nabyvaj at hrajes za jakejkoliv class, a pak mas levep jednotlivyho classu - a prave toto ovlivnuje jake zbrane se ti odemknou. Kdyz najedes na tu konkretni zbran, ukaze se ti jakej level potrebuje na jakym classu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomsejk Posted October 29, 2016 Author Report Share Posted October 29, 2016 díky a když ten čtvereček v rohu kde se píše cena zbraně mám zelenej a stejně tam je zámeček a ničím mě to potvrdit nejde tak prostě nemám ten level ještě ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiD Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 Presne tak... Kdyz das na tu svoji tridu zalozku customize tak vlevo nahore je tvuj rank te tridy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomsejk Posted October 29, 2016 Author Report Share Posted October 29, 2016 díky za vysvětlení to než něco získám to bude doba moc mě to na tom analogu nejde a ještě to automatické míření je zapnuté vždycky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadzi Posted October 30, 2016 Report Share Posted October 30, 2016 hosi da sa niekde nastavit alebo najst taky server kde by sa kazde odohrate kolo nemenila mapa? niekedy ked sa napojim sa stane ze sa napojim a uz je skoro koniec a dalsie kolo je ina mapa ktoru hrat nechcem chcel by som sa jednu mapu naucit a stale ju hrat dookola v battlefield 4 bola taka moznost tuna sa mi to nepodarilo nastavit velmi namna posobia dezorientovane tie mapy a stava sa mi ze protivnika musim vyslovene hladat kym najdem niaku prestrelku a to ma nebavi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
canava Posted November 16, 2016 Report Share Posted November 16, 2016 Teď už je možnost založit custom server, takže brzy bude hodně serveru s různým nastavením. Akorát nechápu tu demenci, že operation mode nelze hrat na hardcore. Jako wtf? Si dělaj šoufky nebo co!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadzi Posted November 18, 2016 Report Share Posted November 18, 2016 ako si nastavim aby sa hrala stale iba jedna mapa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
canava Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 Děláš si srandu? Říkam ti... najdi si custom server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadzi Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 jaaaaj aha sorry ja som si ani nevsimol ze si mi uz odpovedal idem to vyskusat diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
canava Posted November 20, 2016 Report Share Posted November 20, 2016 no zkus Ale mě teď server browser nefunguje vůbec... :/ mají to chlapci rozbité Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSmond Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 Ahoj, hledam nejake partaky do BF1. Takze kdo pari, klidne si me pridejte. Muj nick je DoNNieJeNxteR, zapinam v podstate denne, rekl bych ze jsem spis lehce nadprumerny hrac Jde mi to hlavne za medika, pripadne za scouta (oboje uz na 10. ranku), momentalne jedu assaulta (kvuli hellriegelu), tam je to bohuzel trosku horsi, furt si zvykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadzi Posted December 1, 2016 Report Share Posted December 1, 2016 V 20. 11. 2016 at 13:29, canava napsal: no zkus Ale mě teď server browser nefunguje vůbec... :/ mají to chlapci rozbité tak uz sa mi to ako tak podarilo nastavit ale problem je ze ked na nejaky server kliknem a ked ma pripoji na server tak zistim ze kolkokrat uz sa blizi ku koncu a pak ide zmena mapy cize som si nic nezahral nieje niekde napisane ako dlho uz ta mapa v tom serveri ide? Link to comment Share on other sites More sharing options...
canava Posted December 2, 2016 Report Share Posted December 2, 2016 Čtverečkem se dozvíš pouze rotaci map a další nastaveni serveru. A podařilo se ti vyhledat neoficialní servery? mě to prostě nefunguje.. najde to jen oficial dice normal ale hardcore a unoficial nikdy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlassyk Posted March 30, 2017 Report Share Posted March 30, 2017 They shall not pass je placené rozšíření? Měl jsem za to, že je to patch zdarma pro všechny! Jsem zklamán Link to comment Share on other sites More sharing options...
taurus Posted March 30, 2017 Report Share Posted March 30, 2017 Toto DLC je od zaciatku ohlasene ako platene. Sklamany bud z vlastnej neinformovanosti. Marr 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadzi Posted April 1, 2017 Report Share Posted April 1, 2017 ludstvo poradte v BF1 ohladne battlepacks ako si tie skiny zbrani aktivujem? ja to mam len v inventari ale v hre v mape su klasicke nijaky rozdiel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts