Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox One vs Xbox One S -BARVA ?


Drake89

Recommended Posts

Ahoj, resime se zenou nehorazne dilema :)

Po predchozim X 360 vybirame novou generaci Xboxu, ale nevime jaka pro nas bude vhodna. 

Urcite chceme 1Tb disk, ale nevime jestli vzit: 1)obyc cernou One, nebo si priplatit za 2) bilou verzi "S" nebo 3) "S" barvy Khaki?  

Nejradsi bych vzal rovnou Sko, ale mame cely obyvak a elektroniku sladenou do cerne barvy a tam me sere, ze by tam bylo bile Sko jako pest na oko..

Hrajeme na Panasonic VT plazme fullHD 165cm, takze ta HDR nepodporuje, vyplati se brat S verze nebo to pro nas bude zbytecne a mam vzit obyc cernou verzi?

Nebo zkusit One S barvy khaki? Mate ji nekdo a muzete prosim udelat realnou fotku konzole?

 

A nebo dalsi moznost- jake mate zkusenosti se skiny z eBay na Xbox? Ze bych pri nejhorsim tu bilou S polepil, aby tam ta bila tolik nemlatila do oci?

napr neco takoveho 

http://www.ebay.com/itm/Black-Wood-Grain-Sticker-Decal-Skin-for-Microsoft-Xbox-One-S-Console-Controllers-/371740913914?hash=item568d7c30fa:g:B40AAOSw8w1X36ei

 

Diky moc za rady, uz se tyden rozhodujem a stale nevime :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já ani ty nalepovací skiny nedoporučuji. Viděl jsem to už jak na XOne, tak na PS4 (tam je to ještě tragičtější) a nevypadá to moc extra. Životnost je taky docela žalostná, vydrží to asi tak měsíc, potom se vlivem zahřívaní začnou odlepovat rohy té samolepky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ONE S (lidově Slim) – zmenšená (o 40%) verze s vyšším výkonem (o 7,1%), podporou 4K videa, HDR, integrovaným zdrojem, menší spotřebou el. energie a vylepšeným joypadem. Mimochodem Slimko je nejlevnější 4K přehrávač na trhu. http://xboxweb.cz/xbox-one-manual/

Ja bych na tvem miste sel do Slimka v BF edici (Khaki)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu