saza Odesláno Říjen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2016 Není tam posunutá desetinná čárka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Říjen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2016 No asi ne,stáhlo mi to z kreditky 54,99 kč Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 29, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2016 Taky jsem koupil, tak jsem zvedavej :)) Diky za tip! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Říjen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2016 A jsou někde technický parametry? Tak sem je vzal taky. A kolik stojí normálně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 29, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2016 Na alze ho maji za 1400 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 29, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2016 před 22 minutami, Attila napsal: A jsou někde technický parametry? Tak sem je vzal taky. A kolik stojí normálně? Za ty peníze, i kdyby to byla jen maketa a měl jsem to mít jen jako špunty do uší na noc, se to vyplatí. http://sluchatka.heureka.cz/microsoft-xbox-one-stereo/?s=6#reviews Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Říjen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2016 Tak to je super,vzal sem i kámošovi.A super je i ta pošta zdarma.Až je mi to nějaký podezřelý Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Říjen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2016 jak to ma xone?je tam klasika jack? jde mi o to jestli to bude valit i na ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Říjen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2016 no jelikož to teď najednou koupí 100 lidí, tak to všem určitě stornujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 29, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2016 před 2 minutami, perry napsal: jak to ma xone?je tam klasika jack? jde mi o to jestli to bude valit i na ps4 Evidentně jsi ve špatném tématu strejda999 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Říjen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2016 @drak3go ty jsi kaket za ty prachy se snizim k tomu mit na hlave xbox one Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Říjen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2016 před 1 hodinou, saza napsal: Není tam posunutá desetinná čárka? Ani desetina carka by to nezachranila, je to cena v dolarech urcite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 29, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2016 Stornovat by to nemeli, protoze zakoupenim a zaplacenim jsi uzavrel kupni smlouvu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Říjen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2016 Me treba paypal ceka na potvrzeni, tak sem to pro sychr vzal jeste kartou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Říjen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2016 Určitě se toho chytnou špekulanti a budou nakupovat ve velkém,protože množství není omezený. Já to bral na dvakrát po jednom a vždy se mi to bez problémů strhlo z účtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Říjen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2016 před 17 minutami, Martinoslav napsal: Stornovat by to nemeli, protoze zakoupenim a zaplacenim jsi uzavrel kupni smlouvu... Ano můžou, dokonce to je i ve smlouvě V případě zřejmé chyby na webu nebo chyby vzniklé v souvislosti s objednávkou si vyhrazujeme právo chybu napravit a účtovat správnou cenu. V taktovém případě se na vás obrátíme a nabídneme vám možnost zakoupit produkt za správnou cenu nebo zrušit objednávku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2016 tak taky objednano, no ja bych se uz ani nedivil,kdyby to bylo ok, jak je tedka xone dotovany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Říjen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2016 No uvidíme,jak to dopadne Toto mají v podmínkách - Produkty nabízené na webu Microsoft Store nepředstavují závazné nabídky. Kliknutím na odkaz „Koupit“ nebo na tlačítko s odpovídajícím významem, kterým nám odešlete objednávku, vytvoříte závaznou objednávku, která se vztahuje na všechny produkty ve vašem košíku. Pokud vaši objednávku přijmeme, obdržíte automaticky generovaný e-mail s potvrzením o nákupu. Tímto e-mailem potvrzujeme nákupní smlouvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Říjen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2016 Taky jsem je vzal i kdyz je mam v cernem ale uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Říjen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2016 před 16 minutami, UnholyU napsal: Taky jsem je vzal i kdyz je mam v cernem ale uvidime A jsou dobrý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Říjen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2016 No po strance zvuku ok za ty prachy kupoval jsem je za 600 ale po strance konstrukce dost tlaci mozna mam velkou hlavu nevim djbrouk a cjcjcj reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2016 je jedno jak jsou kvalitni,dulezite je jestli to dopadne a pekna krabice na policku;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 29, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2016 před 8 hodinami, valis1 napsal: Ano můžou, dokonce to je i ve smlouvě V případě zřejmé chyby na webu nebo chyby vzniklé v souvislosti s objednávkou si vyhrazujeme právo chybu napravit a účtovat správnou cenu. V taktovém případě se na vás obrátíme a nabídneme vám možnost zakoupit produkt za správnou cenu nebo zrušit objednávku. Zakon je ale v takove situaci na strane spotrebitele. Za soud to ale samozrejme nestoji, uvidime jestli neco prijde. Kazdopadne zakoupenim a zaplacenim vznikla zavazna povinnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Říjen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2016 Díky hoši! Objednal jsem hned dva kusy. Tyto už mám, ale asi po dvou týdnech mi odešel adaptér, jinak mají celkem super zvuk i mikrofon. Prvně jsem je kupoval za 600,- Kč, což je podle mě ideální cena. Za ty prachy jsem to musel zkusit Peníze už na účtu nemám, takže kdyby to vyšlo, tak je to pecka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Říjen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2016 Tak už píšou,že není skladem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.