Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Co mám koupit ps4 Slim nebo ps4 pro


Puuuma

Recommended Posts

Kdo má PRO bude doporučovat pro....kdo ho nemá a rozhoduje se, zda přidat cca 3k....tak mu nezávidím. Ale vzhledem k zobrazovadlu je PRO naprostá zbytečnost. Pokud nehodláš upgradovat na TV. A to ještě spíše 4k TV....tomu jejich downsamplingu či co to je, moc nevěřím, že bude fungovat stopro všude.

Každopádně počkej na příští týden...bude black friday a konzole se budou prodávat určo za zajímavé ceny. Možná i to PROčko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

urcite by som isiel do Procka... budes mat na par rokov pokoj a budes kupovat len hry a konzoli a vykon u konzol Sony nebudes muset riesit... je to skratka buducnost aj ked sa to teraz mozno nezda... zacnu sa vyvijat hry hlavne na procko zacnu byt zvyhodnovani hraci procka oproti klasickej ps4... teraz sa mozno slimka zda byt lepsia lacnejsia ale za taky rok uz to tak nebude. 

Som toho nazoru ze radsej kupit Procko a bez hry :D ako kupit ps4 slim a ktomu jednu hru.

slimko by davalo zmysel keby stalo aspon o 150 eur menej coz uz nieje zanedbatelna ciastka ale pokial stoji o 40 eur menej... tam nieje co riesit...

odpusti si denne jeden redbull a na konci mesiaca mas Procko :) idu vianoce tak dostanes kopu hier :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nadzi: já s tímhle věštěním z koule tak nějak nesouhlasím. Jako majitele PRO tě ale chápu, že si to přeješ. Faktem je, že vyjma VR jsem doteď neviděl ani jednu hru, kvůli které bych si PROčko koupil. Pokud bych měl 4k TV či monitor, tak bych možná pár bodů přičetl, ale rozdíly jsou momentálně malé. Finanční rozdíl mezi 1TB slim a pro se pohybuje na hranici 3000 Kč. To mi nepřijde málo. Není to ale ani moc....ale teď před Vánocema jsem si jistej, že budou na starší konzole nějaké akce a ten rozdíl bude ještě větší.

Dle čeho usuzuješ, že za rok to bude všechno jinak? Kdyby se PS4 nevyráběla, tak beru, že se postupně rozdíl bude smazávat, ale ona se vyrábí dál a dokonce se prodává s příchodem PRO lépe než před tím. Čili ten rozdíl se nikdy nesmaže a vždy bude výrazný. Jak to zatím vidím, tak SONY razí cestu hlavně zvedat rozlišení na úkor navýšení detailů a případně i framerate. Tedy na úkor toho, po čem značná část lidí v diskuzích na youtube volá. Můžete namítat, že je to vina vývojářů...ano je, ale sony jim rozkazovat nemůže a marketingově je 4k lepší, než 60 fps nebo více trávy, dohlednost bez mlhy apod.

Nicméně....tazatel jasně napsal, že uvažuje reálně o VR a tudíž je jakákoliv další debata imho zbytečná. Tam jedině PRO.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Junior Moderators

Já koupil "starou" PS4 1TB ve výprodejové akci kde bylo ktomu 5 her. Hry jsem podal a mám konzoli za cca 5k. Pro budu řešit až vyjde pořádný bundle, zatím mi to ta těch +5k navíc nestojí. Takže rada zní najít zboží v akci a win win.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu