Peczkaaa Odesláno Listopad 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2016 čus, neznáte prosím nějakou zavodní hru u které je lokální multiplayer protože mě překvapilo že u nových her to prý není ale nevím co je na tom pravdy tak bych chtěl poradit. Může být i split screen nebo časový závod. Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Listopad 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2016 Rocket League, jediný snad, což není ani závodní hra, ale fotbal s auty, o žádné jiné nevím, že by ho měla, asi je to dělané záměrně aby se využíval placený multiplayer. Edit : Někdo mi upravil příspěvek ? Psal jsem toho víc. Asi nějaký mod, ani jsem o takové funkci nevěděl, za celou dobu fóra co jsem tu, že moderátoři můžou zkracovat příspěvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2016 Bohužel závodní hra jako by splitscreen není ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Listopad 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2016 Ano, je. Nové WRC 6 obsahuje split-screen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2016 Sorry, nevědě jsem ...ale je jediná ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Listopad 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2016 Myslím, že jo. Pak už jen klasika jako je Fifa, NHL a další sportovní hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2016 Ještě mortal kombat a SF .... a bojovky no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Listopad 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2016 F1 nemaji splitscreen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 21, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2016 V 19. 11. 2016 at 17:27, liborpoulik napsal: Rocket League, jediný snad, což není ani závodní hra, ale fotbal s auty, o žádné jiné nevím, že by ho měla, asi je to dělané záměrně aby se využíval placený multiplayer. Edit : Někdo mi upravil příspěvek ? Psal jsem toho víc. Asi nějaký mod, ani jsem o takové funkci nevěděl, za celou dobu fóra co jsem tu, že moderátoři můžou zkracovat příspěvky. Ne, nikdo ti žádný příspěvek neupravil. Když se dívám do historie editace tvého příspěvku, je tam jen tento tvůj edit. Tvůj původní příspěvek, který jsi sem vložil v sobotu, odpovídá přesně tomuhle, než jsi ho sám editoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2016 CID myslím že nemají....aspoň jsem nenašel ani na netu zmínku ani video Liborpoulik - tady můžou módi úplně vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peczkaaa Odesláno Listopad 26, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2016 Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Puuuma Odesláno Listopad 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2016 Moto GP je pro dva split screen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Listopad 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2016 A koukal jsem, že hru pro 2 hráče podporuje i Valentino Rossi The Game. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.