Cartman182 Odesláno Listopad 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2016 Ahoj, as vám někdo naboural forum - ztrácejí se tu sami témata a příspěvky :O - žádný mod nic neví, tak někdo háčknul - prosím prověřte to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Listopad 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2016 Nejakej cigáň si je plete s nerezem, asi strejc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Listopad 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2016 mám ten samý problém, právě jsem přidal vlákno s dotazem, a během pěti minut zmizelo. Prosím administrátory o prověření, bojím se úniku mých dat. děkuji Martinoslav reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Listopad 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2016 Tak nezakladej blbosti:) drak3go reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 22, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2016 Mám podezření, že mizí i PM - dycky napíšu na vedení a nedostanu odpověď :O - to už začíná být vážné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Listopad 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2016 Cigáň je sprosté slovo, to si vyprošuji podle nových pravidel Fóra. Žádám potrestání. Martinoslav reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Listopad 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2016 Já mám pocit, že tady hodně ubylo mozkových buňek. Martinoslav a drak3go reagoval na 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 22, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2016 To jste se domluvili na tom WhatsAppu, Alíkovi nebo kde, že sem píšete jako čirou náhodou v minutových intervalech? A stále ta stejná, ukřivděná parta. Za normálních okolností bych asi adminovi řekl, ať to prověří. Ale jelikož se tu stále omílá dokola to stejné, z úst těch stejných a problém tak asi bude někde mezi židlí a klávesnicí tak myslím, že nebude potřeba tomu věnovat zvláštní pozornost. Do jistého okamžiku jste s tím remcáním byli až skoro milí, teď už to přerostlo v totální trapnost. Jestli je zde na vás páchána křivda, tak sem nelezte. Easy. Zinglbee a okajos reagoval na 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts