Cartman182 Odesláno Listopad 22, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2016 Ahoj, as vám někdo naboural forum - ztrácejí se tu sami témata a příspěvky :O - žádný mod nic neví, tak někdo háčknul - prosím prověřte to
eRik Odesláno Listopad 22, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2016 Nejakej cigáň si je plete s nerezem, asi strejc
perrek Odesláno Listopad 22, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2016 mám ten samý problém, právě jsem přidal vlákno s dotazem, a během pěti minut zmizelo. Prosím administrátory o prověření, bojím se úniku mých dat. děkuji Martinoslav reagoval na 1
CiD Odesláno Listopad 22, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2016 Tak nezakladej blbosti:) drak3go reagoval na 1
Cartman182 Odesláno Listopad 22, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2016 Mám podezření, že mizí i PM - dycky napíšu na vedení a nedostanu odpověď :O - to už začíná být vážné
strejda999 Odesláno Listopad 22, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2016 Cigáň je sprosté slovo, to si vyprošuji podle nových pravidel Fóra. Žádám potrestání. Martinoslav reagoval na 1
kruta Odesláno Listopad 22, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2016 Já mám pocit, že tady hodně ubylo mozkových buňek. drak3go a Martinoslav reagoval na 1 1
Moderators drak3go Odesláno Listopad 22, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2016 To jste se domluvili na tom WhatsAppu, Alíkovi nebo kde, že sem píšete jako čirou náhodou v minutových intervalech? A stále ta stejná, ukřivděná parta. Za normálních okolností bych asi adminovi řekl, ať to prověří. Ale jelikož se tu stále omílá dokola to stejné, z úst těch stejných a problém tak asi bude někde mezi židlí a klávesnicí tak myslím, že nebude potřeba tomu věnovat zvláštní pozornost. Do jistého okamžiku jste s tím remcáním byli až skoro milí, teď už to přerostlo v totální trapnost. Jestli je zde na vás páchána křivda, tak sem nelezte. Easy. Zinglbee a okajos reagoval na 2
Recommended Posts