Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, už jsem z toho docela zoufalý...nejde mi nakupovat na PS store, resp. nelze platit žádnou metodou...Nefunguje platba PayPallem ani jednou ze dvou karet, které mám k účtu také přidružené...Při pokusu o zaplacení pomocí paypal se objeví že transtakce neproběhla a že se mám podívat do transakční historie kde je u této platby "Missed Charges". Pokud se pokusím zaplatit kartou (je jedno kterou) tak se objeví ověření pomocí 3D secure hesla poslaného na mobil a poté opět skončí chybou a v transakční historii je zase "Missed Charges". Na obou kartách je dostatek financí a používám je obě k platbám na internetu denně to samé jako paypall který používám pro platby na ebay. Opět vše v pořádku proběhne. Po několika telefonech s podporou Sony problém nevyřešen. Nejdřív nějakej slovák pořád opakoval že musím počkat 5 dní a že pak to možná půjde a že on vlastně nemá možnost zjistit proč to nejde a že neví a podobný kecy a pak jeho kolegyně radila abych zkusil koupit přes apku v telefonu, že web jim občas blbne...To se taky nepovedlo. Už jsem ten problém řešil včera a i jsem počkal 24h do té doby než jsem to zkusil znovu...Už opravdu nevím co s tím :( máte někdo nápad?

PS: Další rada byla abych položku zkusil koupit přes konzoli ale já zatím ještě konzoli nevlastním, pouze chci koupit obsah abych měl co hrát až si jí za měsíc cca koupím. I když po těchto zkušenostech začínám koupi zvažovat...

Odesláno

v CZ regionu

EDIT: Tak jsem pátral po internetu a hodně lidí má poslední dobou stejný problém jako já. Hlavně na redditu se baví o tom, že na to není žádné řešení a podpora sony pořád jen říká, že musejí čekat a nebo si koupit dárkovou kartu a uplatnit jí. Jeden člověk psal, že se jedná jen o problém při pokusu něco koupit přes PC, při nákupu z konzole to funguje normálně "prý"...

Odesláno

To je docela naprd...volal jsem i na jednu z  bank (Moneta) a oni říkají, že nic nevidí, že by něco proběhlo špatně nebo že by vůbec k nějaké transakci došlo...Prostě klasicky dám zaplatit kartou a objeví se 3D secure ověření, poté dám heslo, které mi pošlou na mobil a objeví se hláška že transakce byla úspěšně provedena a hned po tom se objeví hláška viz obrázek.

Když se pokusím zaplatit kartou od mBank tak poté co kliknu na zaplatit tak začne obrazovka problikávat a najednou vidím v transaction history spoustu pokusů typu Missed charges :( Pokud se pokusím zaplatit pře pay pall tak to taky neproběhne...pokud se pokusím přidat finance do Wallet přes paypall tak mi to napíše:

The credit card information is not valid. Please check your entries carefully.

Přestože jsem již dříve paypallem hru platil na PS store :( Prosím kdo má zkušenosti tak pomozte, podpora Sony je k ničemu, pořád jen opakují že se to stává a že musím počkat bud 24 nebo 48 hodin, další pracovník podpory říkal že až 5 dní mám čekat :( takhle to přece nejde dělat :( 

unknown server error.png

Odesláno

mi se něco podobného stalo na Aukru při placení v noci v neděli/kartou/vše bylo zadané -všechny udaje i heslo..a najednou to zůstalo stát...a nic..měl jsem strach že mi někdo do rána vybere ůčet sice byl tam limit 10 000 ale i to by bolelo...no a ráno jak jsem volal na podporu Aukra tak mi řekli že vidí že je vše zadáno v pořádku a taky že neví proč platba neproběhla a že se to stává...no a s těmi zadanými údaji si prý :P nemusím dělat starosti...prý:P to mají zabezpečeno:ph34r:

Odesláno

No právě mi jde o to, že třeba teď byl Black Friday a celkově je spoustu her každou chvíli ve slevě, tak bych toho chtěl využít...Nejde mi o to, že je jedno, že si hru stáhnu buď teď nebo až budu mít konzoli, ale o ty akce :) Dnes mi to třeba při pokusu koupit Unravel napsalo chybu paypallu ale vzápětí se vyprázdnil košík a položka byla zakoupená...nechápu tohle...Nechci být hnidopich ale u Xboxu se mi nic podobnýho nikdy nestalo.

EDIT:

tak cca před hodinou jsem koupil Unravel a teď jsem se pokusil koupit Driveclub a opět "Missed charges" (i na druhý pokus opět Mis. Ch.). Už začínám být poněkud nasr...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu