Jaro666666676666666 Odesláno Leden 5, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2017 Dobrý chcel by som sa opýtať dajú sa prihlásiť 2 ps3 na 1 psn? Skusali sme to a kamaratovi to nejde neviete co s tym a uz som ho aj deaktivoval cez pc a mne sa prihlasilo a jemu nechce čo stym resp. By som chcel mu dať len hru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 6, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2017 Jelikož jsi se ani neobtěžoval přečíst pravidla fóra a rovnou jsi je porušil v jednom z nejzávažnějších bodů, udělil jsem ti rovnou BAN. Takže až si to zde budeš číst pod svým duplicitním účtem @Jarek0069 (který jsem ti díky schovívavosti rovnou nezabanoval, ale pouze udělil napomenutí), tak věz, že při dalším nerespektování pravidel ti bude přístup na fórum znemožněn natrvalo. Mimo to, pod svým výše uvedeným duplicitním účtem jsi se na úplně stejnou věc ptal nedávno, dokonce dvakrát, na což jsi byl upozorněn. Kromě toho se ti dostalo jasné odpovědi. Pokud s tím máš stále nějaký problém, tak ho hledej mezi gaučem a ovladačem od konzole a rozhodně ho neřeš ničím tam stupidním, jako je založení nového účtu a zopakování dotazu. SAIXX, Attila a okajos reagoval na 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts