Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox One Scorpio


tofi

Recommended Posts

  • 2 months later...

Rozhodně je to zajímavý úkaz, když doteď si byly konzole od Sony a Microsoftu více méně rovny a najednou přijde Scorpio s takovým randálem. Každopádně když bude stát do 15 tisíc, tak jej kupuju hned při launchi. Snad nebude mít žádné "porodní bolesti", jako měl Xbox One, který jsem musel dvakrát reklamovat. Taky doufám, že bude podporovat periferie, které podporuje Xbox One, abych nemusel rozprodávat vybavení od Thrustmasteru. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uvidíme, co představí MS za hry, pokud nic zásadního, zůstane vše při starém. Sám HW války nikdy nevyhrál.

Je to ale marketingově cenný skalp, mít nejvýkonnější konzoli. Sony to tak teď má řadu let :-) Tak chvíli to může MS dopřát.

Jinak taky tleskám DF, že si urvali takovej kousek pro sebe.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 29 minutami, jirik napsal:

Urcite se bat musí. Ono lepsi kvalita multipatformatovek bude pro spoustu lidi rozhodujici, stejen jak to bylo v pripade PS4 vs ONE.

Souhlas, jde o to ale, jak se k tomu postaví vývojáři. Je to na X86 architektuře, což by mělo bejt dobrý, je to v podstatě PC architektura, jestli se nepletu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 16 minutami, Smartmax napsal:

Proč si myslíte, že se k tomu budou stavět jinak než k ps4 pro?

Já nechci nic dedukovat,nebo předpovídat, nejsem znalec, ale dle mého rozumu, pokud se ty střeva budou podobat více PC, tak pro vývojáře to bude daleko snadnější. Hele ale v klidu a žádný hejty. Je to jenom spekulace a doměnka. Ani nevíme jak to vypadá, může to být ve velikosti PC skříně a to si pak můžou strčit víš kam?! do kukátka pana Phila :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Líbí se mi, co všechno se vyvozuje z toho screenu s vytížením gpu u téměř dva roky staré, navíc již původně naprosto perfektně odladěné hry....o to víc se divím DF, že k tomu sklouzlo taky. Myslím, že ten HW nemá zapotřebí nějakého umělého chvalozpěvu. Navržené je to pěkně, až je škoda, že by celou tu snahu mohli potopit vývojáři, kteří budou za upgrade považovat 4k. Pokud MS tedy předčasně nezařízne old xbox one. To by pak byla jiná písnička. Já osobně považuju scorpio za novou generaci. Ať si to každej zve třeba poloupgradem, ten rozdíl ve výkonu oproti původnímu xboxu je brutální.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu