Andyss Odesláno Leden 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2017 Zdravím mám asi lamácký dotaz,ale nikdy jsem tuto konzoli neměl. Procházel jsem toto fórum a stejně z toho nejsem moudrý. Pořídil jsem klukům na vánoce XBox One S se PLNOU hrou FIFA 17.Nějak jsem to zprovoznil.Hru stáhnul.Aktivoval 14denní Gold EA Access. Teď po těch 14 dnech jim přestala jít online hra. To kvůli FUT a podobnému online hraní,musím platit u plné verze hry další peníze za EA Access na třeba měsíc,či rok?? Já myslel,že EA Access je na stahování demoverzí,DLC do plných her apod.Tak nějak jsem to pochopil. Mám FIFU17 na PC.Ptal jsem se kolegy co ji má na PS4 a na obou platformách online jede v pohodě.Bez omezení. Předem děkuji za vysvětlení Andy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1 liborpoulik Odesláno Leden 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2017 Sice xbox one nemám, ale pokud vím , EA Acess slouží jen jako předplatné pro stahování her od Společnosti EA, Fifa, Nhl, Battlefield atd, buď na měsíc, nebo na rok, prostě těch které jsou na seznamu, po dobu předplatného můžeš všechny tyhle hry hrát , k tomu můžeš ještě vyzkoušet novinky asi týden před jejím oficiálním vydáním na asi 10 hodin. EA Acess ale neslouží na zpoplatnění multiplayeru u her, ten je placený u Microsoftu, na to si musíš ještě zaplatit xbox live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1 pazdy0017 Odesláno Leden 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2017 EA access je k tomu, že můžes mít nějaké hry zadarmo(co jsou ve EA access Vault), máš možnost hrát dříve než vyjde oficiálně hra a máš tam nějakou slevu na nákup. Aby jsi mohl hrát jakoukoliv hru Online, tak musíš mít zaplacený XBOX Live GOLD... Tudíš jestli nevyužíváš EA access, tak ten si platit nemusíš, ale jestli kluci chcou hrát online FIFU, tak musíš zakoupit Xbox Live Gold. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1 jirik Odesláno Leden 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2017 Presne jak pise Mandaz PS4 ma take placeny online a i hry z PSN+ vyzaduji placene clenstvi. V tomhle to mají obe konzole stejne, jen s tim rozdílem, ze u ONE dostanes navíc 2 hry z X360, které Gold clenstvi nevyzaduji EA access je něco jako predplatne vice najdes na http://xboxweb.cz/ea-access-navod/ A pokud se chces o ONE dozvědět vic, doporucuji tohle http://xboxweb.cz/xbox-one-manual/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Andyss Odesláno Leden 9, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2017 Aha tak moc děkuji za vysvětlení.Takže jsem měl zřejmě jít do PS4.Kde toto omezení online hraní není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Leden 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2017 nechci ti kazit iluze, ale i bohužel na ps4 je zpoplatněno online hraní - musíš mít tzv. Plus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Andyss Odesláno Leden 9, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2017 Tak to mi kolega pěkně kecal.Takže je to u konzolí standart.Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Leden 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2017 ale nejsu si jistý, jestli u ps3 je potřeba na hraní mulťáku zaplacené plusko, dřív nebylo, ale jak jak je to teď netuším, plusko mám zaplacené na vitu, ps3 a ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Leden 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2017 Tusim ze u ps3 nebylo potreba platit za online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Leden 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2017 A co se tyce her zdarma v ramci Goldu tak snad ti pomuze tohle http://xboxweb.cz/games-with-gold/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Andyss Odesláno Leden 11, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2017 to jirik : Díky za odkaz.Hned jsem to studoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Leden 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2017 za malo, ten manual je fakt dobry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Andyss Odesláno Listopad 29, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2017 Dobrý večer.Koupil jsem teď po cca roce opět Xbox Live Gold .Přístup na 3.měsíce.Aktivovali jsem ho v pohodě.Ale při spuštění jakéhokoli online hraní FIFA píše..Pro přístup k této funkci nemá váš profil platné oprávnění Nesetkal jste se s tím někdo?Nějaká rada pls? Live Gold jsem kupoval pouze kvůli FIFA 17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Listopad 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2017 Mrkni do SUBSCRIPTION v nastaveni konzole. kazdopadne neni na skodu smazat profil a stahnout jej z Live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Andyss Odesláno Listopad 30, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2017 Díky.Tam už jsem se hrabal.A nic.Ale s tím profilem to vyzkouším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Prosinec 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2017 A kdz si se tam hrabal, videl jsi v Subscription, ze jsi GOLD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Andyss Odesláno Prosinec 1, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2017 Ano.Tam to normálně píše Gold.Tak já už nevím. Profil smazán,stáhnut znova z Live. Zkoušel jsem i založit nový.Pořád to samé Tak ještě poslední zoufalá možnost.FIFU jsem odinstaloval a stahuju jí znovu.Ale moc tomu nevěřím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Andyss
Zdravím
mám asi lamácký dotaz,ale nikdy jsem tuto konzoli neměl.
Procházel jsem toto fórum a stejně z toho nejsem moudrý.
Pořídil jsem klukům na vánoce XBox One S se PLNOU hrou FIFA 17.Nějak jsem to zprovoznil.Hru stáhnul.Aktivoval 14denní Gold EA Access.
Teď po těch 14 dnech jim přestala jít online hra.
To kvůli FUT a podobnému online hraní,musím platit u plné verze hry další peníze za EA Access na třeba měsíc,či rok??
Já myslel,že EA Access je na stahování demoverzí,DLC do plných her apod.Tak nějak jsem to pochopil.
Mám FIFU17 na PC.Ptal jsem se kolegy co ji má na PS4 a na obou platformách online jede v pohodě.Bez omezení.
Předem děkuji za vysvětlení
Andy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.